1.Коса
Мия си я 3-4 пъти в седмицата... като се омазни. Ползвам един немски шампоан на Pool за възстановяване, или пак на същата марка за обем. Иначе ползвам различни шампоани, много доволна бях от Клиър за мазна коса. Балсам не ползвам - омазнява ми се много. Маски и т.н. - не ползвам.
Суша я със сешоар почти всеки път, но не съм забелязала да ми става по-гадна... дори по-хубава ми става. Самия ми сешоар е 1900w, с йони. Aко я оставя да изсъхне по естествен начин, става на много красиви вълни, но често се развалят. Понякога преди да я изсуша/или да о я оставя да изсъхне/ си слагам пяна за обем - зелената на Тафт. Лак за коса ползвам пак на Тафт - черна и лилава опаковка.
2.Тяло
Не спортувам, не се храня здравословно... лошо е, обаче нито едното нито другото ме влече. Добре изглеждам, малко има да се стегна... но всеки ден си танцувам из нас, а това си е един вид тренировка...
3.Нокти
Оставих си ги напоследък, че се изтощиха... бяха дълги и все с лак, обаче се счупи един и ги изрязах. Е, те пак пораснаха и сега мисля да ги огормя квадратно и да се лакирам. Лакирам се в един цвят, не си правя рисунки, защото не мога, пък лепенки не си слагам, защото не ми харесва как стои. Цветовете, които ползвам са бяло, светло розово, металическо лилаво /нещо такова е/ и телесен.
4.Гримове
Ползвам вода за почистване на лицето на Биодерма, много съм доволна; измиващ гел на Лореал Пюр Зоун; една избелваща маска на никому известна марка /в Билла ги има за един лев две, на някаква си Аптека Амингер... въпреки скромната си цена, съм много доволна/; кремове - два - един на Елеа, в синя тубичка, ежедневен, и любимия ми Бочко... майка ми казва, че съм пристрастена към него и е права... ; иначе ползвам антибактериална пудра на Манхатън, кафяв молив за очи, ако се сетя ... и винаги, ама винаги гланц. Пристрастена съм и към това. Имам сигурно 20 гланца... . В това се състои "гримът" ми.

И наистина, имаше такава тема, даже помня, че скоро беше актуална, а и беше доста по-бога
та. А заглавието й беше:"Каталог на личната козметика".