- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво използвате за...
-коса
мия си я през ден с едн шампоан на Дулгон ( с прасковка) задължително с балсам -сега ползвам един на Шаума за обем , като се изкъпя подсушавам малко с кърпа и си слагам хининова вода в корените и евентуално ако ще се изправям с преса и течни кристали
-тяло
ходя на модерен балет и понякога ако имам време правя и упражнения вкъщи ; ям каквото ми падне![]()
-нокти
имам дълги , но за съжаление чупливи нокти.по 2-3 пъти на ден си слагам един growth booster и вечерта като се лакирам първо си слагам заздравител ; лакирам се абсолютно всеки ден според тоалета ( приятелките ми ми се подиграват , че по цял ден се лакирам![]()
)
-гримове
имам от всичко по многонай-вече от спиралите - 8 и всяка е на различна марка за различно нещо
;най-често слагам фдт , спирала , молив за очи и задължително през зимата едно червилце на нивеа за напукани устни
![]()
-мия си лицето всеки ден по 2 пъти със сапунче,едно лосионче за пъпки,избелващ гел,салицилов спирт с разтворено вътре лекарство , на което забравих името ии едно испански кремче , че от спирта ми се изсушава кожата ;; благодарение главно на спирта имам пъпки само когато съм неразположена![]()
-мия си зъбите по 2-3 пъти на ден с избелваща паста за зъби - има ефект
емии тва е май :P
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче