- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое.в.живота.ви.прави.щастл ви
споделете.3.неща.които.мога .да.ви.оправят.настроениет .доори.да.сте.имали.мн.гаде .ден-при.мен.са.приятелите,милот о.и.няколко.филма![]()
I can't stop myself from loving you <3
Приятел,момиче и музика![]()
Приятелите ми,Гаджето ми И Музиката !![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ами ако скапаното ми настроение се дължи на някой караница пак с гаджето значи няма той да е това което ще ме зарадваиначе.. да ... музика,някой филм,някой тема в teenpoblem.net
мн неща.....
spacebar-ът ме радва мен...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ами ако ти не си го оправиш,кой друг.Не ми трябва музика и филми.Само се сещам за някаква случка и просто се пукам от кеф![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Приятелите.
Ездата.
Фигурното пързаляне.
Трите неща,които ме карат да се чувствам супер.![]()
biv6iq,priqtelite i myzikata
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+ много музика и няколко приятели!Първоначално написано от KillSwitchEngage
Най-добрият ми приятел; да стане нещо много хубаво, за да забравя колко ми е скапан деня; нищо друго! Приятелите не могат. Не защото нямам страхотни приятели, а заради самата мен. Музиката и филмите също. Винаги ще има нещо да ми напомни колко ми е било тъпо и отново ще ми се скапе настроението.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Веднъж развали ли ми се настроението ... после и звезди да ми се свалят пак ще ми е криво ...
На първо място са Приятелите ми
Бокса
Гаджето
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Природа плюс красиво момиче
никой и нищо не може да го оправи
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Човекът, когото обичам, приятелите ми и музиката!Отвреме-навреме храната помага също.
![]()
да живее текилатаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
а иначе сериозно : има една песен която всеки път като я чуя ми се оправя настроението![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Човекът, когото обичам, един разтоварващ разговор с приятелка и надъхваща музика![]()
и аз да попитам за песничката..?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
а за текилата твърдо ЗА !!! \/
абе Track 7 ми изписва секи път .. сега не ми се занимава да и търся инфото .. ама се повтаря текила от време на времеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
aa.. другата е на Контрол - Най - щастливият ден![]()
любимите ми песнички и колкото и да ми е тъжно да си призная-бифшият ми... (а би трябвало да кажа сегашния...) ааа третото нещо-някоя приятелски настроена книга със тъжен край
тогава просто ми става тъжно заради книгата и си забравям гадния ден...клин клин избива...
![]()
![]()
All you need is love =]
един разговор с приятелка,една...музика и приятелят ми....
МОМИЧЕ СЪМ!!!