.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на akinom

Какво разбирате под понятието любов?

Какво мислите за любовта? Мн. непознати чувства ни съпътстват нали ?!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Любовта е просто един красив роман,с начало и край !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен
    Нуждата да даваш и получаваш внимание,да се грижиш и да бъдеш обгрижван,да споделяш и да ти споделят,да съпреживяваш и да съпреживяват с теб.Чувството на взаимност Любовта не е само към противоположния пол.Любовта е към приятелите,към роднините,към близките....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Любовта не е просто теорема, която може да се докаже с някакви думи, и да ѝ бъде намерена дефиниция.

Град
    Враца
    Любовта е нещо, дет не знам кво е
    еlsy

Да вярваш, да обичаш, да даваш а не само да ти дават, да изслушваш, да си приятел, да разбираш човека до себе си, да не предаваш... и такива невъзможности

white sensation

Любовта е измислица от преплетени чувства!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Любовта е най-голямата простотия на този свят - даже по-голяма простотия и от войната... LOVE SUX!!! а пък вечната несподелена любов още повече...

според мен любовта е нещо различно за всеки човек..много хора са на мнение че непременно трябва да са с човека когото обичат но...нестава така...да обичаш някого според мен е да си готов на всичко за него,да мъ дадеш всичко без да очакват той да ти даде или да сте заедно...да обичаш е да мислиш за някого и за това на него да му е добре без значение за теб,да можеш да кажеш с чиста съвест че би умрял за него... и най вече когато той е шастлив (дори и с друга) и ти да си щастлив/а... (е да това последното трудно става но за мен най-важното е хората които обичам да са щастливи по какъвто и да било начин и заради каквито и да било неща... =] )
    All you need is love =]

Град
    isperih
    Всички възможни мъки накуп!!!!!!

Град
    In Your Dreams...
    Нечовешко страдание и понякога щасливи моменти... нещо, което не може да бъде описано....
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Любовта е чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия, в някои случаи произлизащо или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени, и такива, които имат интимни отношения.
    Бах мааму, много си умен!

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Любовта не е просто теорема, която може да се докаже с някакви думи, и да ѝ бъде намерена дефиниция.
    Всъщност е
    Любовта е биохимична реакция в мозъка.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

За мен любовта е общия въздух, който дишаме; всяка сълза, пролята един за друг. Всяка болка и радост заедно. Нещастието, когато другият е нещастен и щастието, когато той е щастлив

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Любовта е нещо, дет не знам кво е
    +3334323523523

за мен любов е ... това което изпътвам към приятеля си.. любов е когато тои ме гушнее и изстисква сока направо от мен.. любов е ... когато ме целува по челото и казва че всичко ще е наред .. любов е когато не можем да се разделим един от друг въпреки че ще се видим след няколко часа.. любов е начина по които се разбираме .. компромисите които прави всеки един от нас в различни ситуаци.. любов е дори когато лежим на леглото и просто се гушкаме и си говорим ... многооо обширо понятие е... любов е когато виждам в отражението на очите му моя свят ....

o6te ne sum ybedena 4e su6testvuva......
    ako si ISTINSKI kato 4ovek,ne moje6 da bude6 GROZEN osven za horata koito sa OGRANI4ENI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си