.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    При момче 2 метра пенис от 17 см изглежда по-малък, от 17 см на момче 170 см да речем.....Не, че е по-малък, просто така изглежда.

Дарла, не съм мерила пениса на приятеля си, но едва ли е повече от 3-4 см над 13.....че може и по-малко. Само че аз едва го поемам, при повечето пози ме боли и определено не всичко влиза вътре...при повечето пози. А и не искам да влиза, защото наистина ми е доста болезнено. Да кажеш, че е огромен пенис-не е, но си ме боли и до ден днешен при някои пози...

Колкото до техниката му.нямам оплаквания, нищо че не 20+..само ми се ще да е малко по-малък, че да се развихряме повече, а не след 3 тласъка да се чува ох и ах от моя страна.
    Недей така... тя е яма...
    Направо като им гледам коментарите аз с мойте 16-17 см мисля да се гръмна....
    Кое е това момиче което побира 19-20-21см без да я заболи поне малко?
    Ако ми кажеш, че не те боли си режа главата...
    Е убихте ме...

Тва си е мускул и не може да се определи колко и какво може да поеме. Разстежението му е строго индивидуално. Има жени които са по-тясни от други. Това си зависи от организма. Аз лично никога не съм имала проблеми с големина и дебелина, даже повече ми е харесвало с по-големи и дебели, доставяло ми е огромно удоволствие и болка не съм изпитвала. Това си е до увлажнение и разстежение. Може би дори и до практика с притежател на по-голям, но не седя твърдо зад това. Според мен в крайна сметка всичко си е до човека. Няма зависимост от височината на момчето и размера на пениса му. Подкрепям Кремчето, че при по-високи момчета има зрителна измама, от колкото при по ниски. Наистина при по ниските едни 17см изглеждат по внушително

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    При момче 2 метра пенис от 17 см изглежда по-малък, от 17 см на момче 170 см да речем.....Не, че е по-малък, просто така изглежда.

Дарла, не съм мерила пениса на приятеля си, но едва ли е повече от 3-4 см над 13.....че може и по-малко. Само че аз едва го поемам, при повечето пози ме боли и определено не всичко влиза вътре...при повечето пози. А и не искам да влиза, защото наистина ми е доста болезнено. Да кажеш, че е огромен пенис-не е, но си ме боли и до ден днешен при някои пози...

Колкото до техниката му.нямам оплаквания, нищо че не 20+..само ми се ще да е малко по-малък, че да се развихряме повече, а не след 3 тласъка да се чува ох и ах от моя страна.
    Недей така... тя е яма...
    Направо като им гледам коментарите аз с мойте 16-17 см мисля да се гръмна....
    Кое е това момиче което побира 19-20-21см без да я заболи поне малко?
    Ако ми кажеш, че не те боли си режа главата...

Никой не казва, 4е не боли. Боли, при това много. То4но това ми харесва

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^е, ама аз не искам.....Колкото до овлажняване-проблем с това нямам. Проблем имам с малки детеродни органи като цяло......Малко влагалище, малка матка и вече почти невидими от хормони яйчници....

^е, ама аз не искам.....Колкото до овлажняване-проблем с това нямам. Проблем имам с малки детеродни органи като цяло......Малко влагалище, малка матка и вече почти невидими от хормони яйчници....
    Което подкрепя и моят отговор. Всичко си е строго индивидуално.

Град
    Свищов
    Да..добре, че обичам мъж с не особено голяма достойнство.иначе съвсем бих го откарала на орален секс......

Кремче кво да ти кажа, ше си го обичам такъв какъвто съм си го избрала и няма къде да ходя. А по повод свирките, има моменти в които мъжа ми предпочита само това пред секс-а, малко ми е странен, но пък улучва точния момент когато и на мен не ми е до секс та с такова желание го правя, че явно му държи влага до следващия път. Така, че и на такъв да попаднеш той незадоволен няма да остане, ма за теб ще ми жал

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^i nie imame takiva momenti.ponqkoga,kogato na men ne mi e do sex,oba4e muja mi si iska-s takuv kef mu vrutvam edna svirka-hem az da ne se tormozq,hem toi ostava adski dovolen :P

Именно

Аз за това се радвам, че именно него съм си зела след толкова години заедно само с поглед знаем на кой какво му се иска и се радвам на това. На една връзка не и куцат любовта и уважението, а половия живот. За това съм съгласна с това, че сме си намерили и трите точните половинки

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от mmmeeennn
    И да добавя....на по ЕДРИТЕ им е по-малък...а на по-кльощавите по-голям...
    Това е оптическа илюзия - ако момчето има коремче, част от пениса се "скрива", ако е със стегнато тяло, пенисът изглежда по-голям. Що се отнася до ръста: това е толкова вярно, колкото и познаването на размера по стъпалата, ръцете, носа и всякакви други чаркове на тялото. Предполагам, че заблудата ти идва от знаците с палец и показалец....
    Съгласна.
    И другото което е, размера не се познава по ръста...
    Може да е всякакъв.. Не зависи от размер или както каза Schneeflocke, от ония митове за носа, средния пръст, размера на обувките и т.н...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Свищов
    Споко, проблем в това нямаме....обичаме много оралните раски и просто без тях никой секс не ни е завършен и смислен..освен ако не сме били 10 дена на сухо и се нахвърляме като животни...А и аз смятам, че в крайна сметка половинките се учат 1 от друг и нагаждат. Особено такива като нас, които с се взели чисти и непорочни...навсякъде!

ами и аз съм на това мнение, сегашния ми приятел си е нисичък, ама съм мноооого доволна
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

За вас - "девствените" - голям Х*Й-

За какво иде реч?

тука некоя видяла некф 16 годишен и вика "ЗНАМ КАКВО Е " АХАХХАХАХАХхА

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Според мен няма някаква зависимост между ръстта и размера на половия член.

Град
    Sofia
    Оффффф стига простотий,един приятел се оправдава с това,че той е 1.85 и му е 13-14 а аз съм 1.82 и ми е 18 а на един друг мой приятел е висок 1.87 и му е към 19см това са абсолютни глупости.Няма никакво значение колко си висок.Това са простотий,които някой хора си ги измислят.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Фен
    Град
    Plovdiv
    Еми и аз съм го чувал, но не мога да ти кажа понеже съм момче.

Град
    Варна,Младост
    Добре ли си ко кат сам по висок от останалите 1.77 сам а той е кам
    15.5 ама сам на 14г. кво имам познат един от 9 клас който е 1.30 и ко да не би да има по голяма смок от моя а

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и аз мисля че не е вярно това

глупости нищо вярно няма

Тука прочетох някакви безумици ,че некакви момичета побирали 20 см без проблем ,от чиста анатомия това не е възможно тъй като матката трябва да се намира вътре в стомаха ,а яйчниците трябваше да да някъде около черния дроб и далака ,някой хора определиха вагината като мускул ,това да кажеш ,че това е мускул е също толкова тъпо колкото да кажеш ,че в пениса си имаш кокъл ,вагината е направена от същата тъкан от която е направен и пениса ,а това не е мускул.
    Ако няма грешки в гените си човека (което е навъзможно ,от 30 000 гена поне полвината са с грешки) би трябвало всичко да е съразмерно и на по-високите трябва да им е по-голям ,но не съществува такъв човек за това не може да се прецени.
    Йога и мъдрост

мисля че не е вярно
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Тука прочетох някакви безумици ,че некакви момичета побирали 20 см без проблем ,от чиста анатомия това не е възможно тъй като матката трябва да се намира вътре в стомаха ,а яйчниците трябваше да да някъде около черния дроб и далака ,някой хора определиха вагината като мускул ,това да кажеш ,че това е мускул е също толкова тъпо колкото да кажеш ,че в пениса си имаш кокъл ,вагината е направена от същата тъкан от която е направен и пениса ,а това не е мускул.
    Ако няма грешки в гените си човека (което е навъзможно ,от 30 000 гена поне полвината са с грешки) би трябвало всичко да е съразмерно и на по-високите трябва да им е по-голям ,но не съществува такъв човек за това не може да се прецени.
    а от коя тъкан са направени =]

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    ахаха да бе 100%

На всеки е различно бе хора...
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

няма формула, която да определя размера . Виждал съм сякви глупости - размера на ходилата - добър индикатор за размера на пениса хахахха , размера на - носа - същото , размера на дланта - пак същото ... хахаха . няма нещо, което да е свързано с размера на пениса. Всеки човек е индивидуален организъм колко се развива по уникален начин. Няма два еднакви човека

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си