- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече. ;(
Омръзна ми! Писна от тъпия шибан живот!Писна ми вечно аз да бъда проблема на някой хора,вечно да се говори зад гърба ми а пред мен да ми се правят на загрижени.Писна ми вече да търпя всичко това и да се правя ,че съм железна и ,че мога да издържа на всичко.Не мога повече да виждам как хората на които държа се подиграват с мен..........Просто толкова се сдухах,чее......нз Не искам да ви занимавам..но трябваше да си излея душата.
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
М да и на мен ми писна от същотоЖалко е че уважавам, но те не уважават
Ма какво да се прави![]()
Теглиш им майната на всички и готово![]()
Има ли смисъл да палачеш за нещо което не плаче за теб?! и едва ли ще го направи...НЕ... такаче![]()
![]()
![]()
white sensation![]()
съществуват ли такива изобщо ?!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
white sensation![]()
Опитваш се да подобриш рекорда за най-много пускани теми?
Абе, хора, намерете си приятели, а ако сте толкова зле, че да не можете - нали имате семейство, та споделяйте си с тях. Тва на колко години сте вече, а за най-малкото почвате да ревете и да се тресете, научете се да се оправяте сами. Тва ще станеш на 25 и като те уволнят от работа сигурно цял месец ще си в депресия. Ебати драмата.
хриси, пък такива като теб толкова ми бъркат в здравето, че не е истина. Нямало любов, нямало истински приятели, нямало справедливост - блабла, все ние сме жертви, никой не ни разбира. Като малките дечица, ама те даже са по-умни от вас. Т'ва, че вие се събирате с някви пълните ретарди, си е ваш проблем. Ама то се знае що правите така - щото и вие сте такива и никой нормален и разумен човек не би издържал дълго. Евала, кифли.
Най-подходящия въпрос.. тцтц.. толкова са малко истиснките хора.. на които наистина можеш да държиш....Първоначално написано от xpici
![]()
emi macka,zamisli se,dali problema ne e v teb..prosto,ako govorqt taka za teb,zna4i ne sa ti fr.,nameri si drygi fr prosto,smeni kompaniqta
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
^ ^ Пък вие сте супер истински, никога не лъжите, не сте лицемери, по цял ден си мислите как да направите другите щастливи, търсите Нирвана и т.н.
Толкова невъзможно ли ти се струва?Първоначално написано от AFT
При теб - да. Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство. Типични кралици на драмата, наред с Дразнител, който е също толкова заблуден, колкото и вас. Иронията е, че едва ли скоро ще се осъзнаете, пък и на вас така си ви харесва - винаги си имате извинение, плачете си за внимание ежедневно по някакви супер жалки начини, защото няма как с мозък да го направите и още, и още. (:
Първоначално написано от AFT
А ти от къде знаеш че не сме се осъзнали
white sensation![]()
всеки.си.има.гадни.моменти-хубавото.им.е.4е.минават.и.и ват.хубавите
I can't stop myself from loving you <3
Милууу стига деееееКак ще говориш така .. Виж имаш мееен
Не се сдухвай за простотии , живей си живота и да не ти пука...
![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Да не ти пука![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Да..поне ти ме разбираш ..Първоначално написано от MakeMeFeel
.. Обаче .. тва не е да го направят веднъж или два пъти.Това е всеКи ден ..
Аз съм готова да си дам живота за тях..а те?? Кво ми каат .. "Писна ми от теб" .!.
Как става така, че няма истински приятели, а в същото време всички са предадени и обясняват колко са свестни? Инкогнито общуването развеселява...
Щом не могат да те оценят, значи не те заслужават !! И някой ден ще осъзнаят какви идиоти са всъщност и каква грешка са направили бъди сигурна в това !!Първоначално написано от pandelka
И какво осъзнахте?Първоначално написано от xpici
Sama si go napravila....Първоначално написано от pandelka
..Първоначално написано от AFT
Че няма истински frs![]()
![]()
white sensation![]()
Целта е да не ти пука, а то винаги ще има хора, които да те харесват, които да те мразят и на които ще си безразлична - ВИНАГИ!
omg.. смислено.Първоначално написано от xpici
Както и твоето заяждане ...Първоначално написано от AFT
![]()
+1Първоначално написано от Rossmary
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...