.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на babity
    Мда... първо няма истински приятели и после: "милу, аз нали винаги съм до теб". Препоръчвам да се запълни свободното време с нещо смислено и ангажиращо. Може малко по - малко да са ви излизанията, но няма да имате време за филми и... абе то промяната се усеща.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    При теб - да. Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство. Типични кралици на драмата, наред с Дразнител, който е също толкова заблуден, колкото и вас. Иронията е, че едва ли скоро ще се осъзнаете, пък и на вас така си ви харесва - винаги си имате извинение, плачете си за внимание ежедневно по някакви супер жалки начини, защото няма как с мозък да го направите и още, и още. (:

А ти от къде знаеш че не сме се осъзнали
    И какво осъзнахте?
    ..

Че няма истински frs
    omg.. смислено.
    Както и твоето заяждане ...
    Такива са какво да се прави...

white sensation

^Може би точно нейните постове и твоята реакция трябва да ти помогнат да осмислиш някои неща. Не винаги всички околни са виновни, а само ние сме чисти и невинни и прочие. Нищо против никой нямам, напротив, някои са ми симпатични. Хубаво е от време на време, обаче, да си задавате въпроса дали по някакъв начин (какъвто и да е) не сте допринесли за случващото ви се.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хм... гадна работа... по добре ги игнорирай... запознай се с нови хора и така може да манериш истински приятели не такива идиоти

Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство.
    Забелязала съм че в този фотум ако си някъв супер готин ( както панделка, мейк ми фиил и хриси, просто тях забелязвам сега ) ии значи си некъв ебахти и загубеняка...Кво толкова като се стараем да изглеждаме добре и да се поддържаме. Просто наистина съм забелязала че във форума такива момичета се наричат "кифли" и къв е смисъла да се обиждаме в крайна сметка всеки си има вкус, характер, начини на мислене, стил и т.н. Затова ли сте се регнали всички в тоя форум за да се обиждате един друг? Нали се пак целта на форума е някой като има проблем да си го каже и ние да помагаме!

Сега по темата: недей приема нещата твърде навътре просто се научи че невсичко е така както изглежда неможе да имаш 487348034 най добри приятели Не им са впрягай и не им оказвай голямо значение

Оф хора айде спрете се вече ... Какво толкова имате против мене и pandelka не мога да разбера Ставате банални ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Не мисля, че някой е излезнал от добрия тон. Предлага ви се различна гледна точка...

Аз не казвам ,че някой е излязал от добрия тон .. Просто съм забелязала , че във всяка тема някой се заяжда или с мене , или с нея .. или и с двете. Ще каже човек , че сме криви на целия форум ...

Аз не казвам ,че някой е излязал от добрия тон .. Просто съм забелязала , че във всяка тема някой се заяжда или с мене , или с нея .. или и с двете. Ще каже човек , че сме криви на целия форум ...
    Нали?! Честно да ти кажа и аз от няколко дена го забелязах тва и заради това сега неможах да се сдържа да не напиша мнението си! Не съм искала да ви обидя ако си си го помислила Именно тва ми е тъпото че сте некви супер яки а само се заяждат с вас...

Град
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Както викаше едно време деде , да го прости Господ :

Всички викат че са честни , ами кой тогава зима грешните
    хаха мъдро меъдро

Цитирай Първоначално написано от nestle
    Нали?! Честно да ти кажа и аз от няколко дена го забелязах тва и заради това сега неможах да се сдържа да не напиша мнението си! Не съм искала да ви обидя ако си си го помислила Именно тва ми е тъпото че сте некви супер яки а само се заяждат с вас...
    Не аз говорих за AFT и за другите .... иначе мерси

абе тука наистина добра групичка сте се събрали , панделки манделки , фиийл сичко е 6 , руси синеоки невинни красиви и адски готини , просто ангелчета..... ангелчета които в София всяка втора е такава , руса , адски красива с тон грим и много дрънкулки , обаче в същото време като види седма серия и ланец и й омекват краченцата ходите на диско караш я пиете по едно бакарди и после като я изчукаш пияна в апартамента на първа срещя и ти мине всичкия мерак , а още по лошо като се събудиш и я видиш разрошена и с пъпките , които не си видял вчера щото си бил дърво и тя е имала 200 грама фон дьо тен по лицето се усещаш че живота не е приказка ама просто така е устроен , така че тфа че 2-3 "готини мадами" са се регнали тука не трябва да ви прави голямо впечатление колеги , освен ако сте от село Мандрагора и не сте виждали жена с изкуствен цвят на косата
    Хаха доста добро описание ми направи , въпреки , че не ме познаваш и изобщо не знаеш каква съм и от какво се интересувам. Но те оставям да си мислиш каквооооото си пожелаеш Вече ми писна да се занимавам ...

абе тука наистина добра групичка сте се събрали , панделки манделки , фиийл сичко е 6 , руси синеоки невинни красиви и адски готини , просто ангелчета..... ангелчета които в София всяка втора е такава , руса , адски красива с тон грим и много дрънкулки , обаче в същото време като види седма серия и ланец и й омекват краченцата ходите на диско караш я пиете по едно бакарди и после като я изчукаш пияна в апартамента на първа срещя и ти мине всичкия мерак , а още по лошо като се събудиш и я видиш разрошена и с пъпките , които не си видял вчера щото си бил дърво и тя е имала 200 грама фон дьо тен по лицето се усещаш че живота не е приказка ама просто така е устроен , така че тфа че 2-3 "готини мадами" са се регнали тука не трябва да ви прави голямо впечатление колеги , освен ако сте от село Мандрагора и не сте виждали жена с изкуствен цвят на косата
    Хахах е да то сега е така, всеки който цели да изглежда добре, е критикуван..аи моля ти се.. говориш много общо говори само за хората който познаваш, а не за тия дето само четеш и виждаш нанякъв аватар

white sensation

Съсредоточете се върху първите два реда от поста му!!!

Град
    Хахах е да то сега е така, всеки който цели да изглежда добре, е критикуван..аи моля ти се.. говориш много общо говори само за хората който познаваш, а не за тия дето само четеш и виждаш нанякъв аватар
    +1
    това, че си виждал как пияни момичета ги товарат в БМВ-та и мерцедеси (виждал съм и казвам, че гледката не е приятна) не значи че всички са такива.... не може да съдиш даден човек по външния вид... от къде си толкова сигурен, че всички руси са такива ? ... и че всички момичета са лесни... само да имаш добра колица, ланци и т.н
    слезни на земята... и не слагай всички красиви под един знаменател !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Милууу стига деееее Как ще говориш така .. Виж имаш мееен Не се сдухвай за простотии , живей си живота и да не ти пука...
    Да..поне ти ме разбираш .. .. Обаче .. тва не е да го направят веднъж или два пъти.Това е всеКи ден ..
    Аз съм готова да си дам живота за тях..а те?? Кво ми каат .. "Писна ми от теб" .!.

Толкова малко ли ти трябваше за да се успокойш?
    И часта в която казваш,че би дала животът си за приятелите си,така яко излъга Това са глупости.Не се заяждам,само отбелязвам мнение.

Град
    40 Miles from the Sun
    Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство.
    Забелязала съм че в този фотум ако си някъв супер готин ( както панделка, мейк ми фиил и хриси, просто тях забелязвам сега ) ии значи си некъв ебахти и загубеняка...Кво толкова като се стараем да изглеждаме добре и да се поддържаме. Просто наистина съм забелязала че във форума такива момичета се наричат "кифли" и къв е смисъла да се обиждаме в крайна сметка всеки си има вкус, характер, начини на мислене, стил и т.н. Затова ли сте се регнали всички в тоя форум за да се обиждате един друг? Нали се пак целта на форума е някой като има проблем да си го каже и ние да помагаме!
    Хич не си ме разбрала. (: Не ги наричам кифли, защото са хубави или се поддържат, а защото са кухи (извинете ме за израза,ама явно само така ще ме разберете (всъщност няма значение дали ще ме извините)) . Хриси се видя колко е неповърхностна, Дразнител се държи като 16 годишна п**ка ( а.к.а. не просто момиче, ами много тъпо момиче ), Панделка е типична тинейджърка, на която все някой и е крив, все е нещастна и т.н., а МейкМиФийл е няква нова и все още не си е проявила цялата простотия тук, ама и нейното време ще дойде. Ама не ме разбирай погрешно - това си е техен проблем, аз няма да страдам от тяхната липса на гънки по мозъка. И всъщност въобще не бих им обърнала такова внимание, ама най-малко десет теми оспамиха с пълните си глупости, а нали тук сме, за да си помагаме. Не, че аз съм света вода ненапита - и аз съм спамела, и аз съм се гаврила и даже продължавам да го правя, ама тва тяхното е невъзможно направо. Има си Кофа, бе хора. Там са всички идиоти. Спамете си, ама там.

Знам, че никой от тях няма да разбере за какво говоря и че сега ще стана най-комплексираната злобарка в целия свят, но какво да се прави... не може всички да пишат грамотно и да знаят кои са Queen, Фройд и Че Гевара. (: (не знам що го споменах, но просто съм сигурна, че някой от тях ще ги провери в гугъл и/или ще почне да ми търси правописни грешки ;д)

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Life sux,get used to it!

..this world is watching me..

Хич не си ме разбрала. (: Не ги наричам кифли, защото са хубави или се поддържат, а защото са кухи (извинете ме за израза,ама явно само така ще ме разберете (всъщност няма значение дали ще ме извините)) . Хриси се видя колко е неповърхностна, Дразнител се държи като 16 годишна п**ка ( а.к.а. не просто момиче, ами много тъпо момиче ), Панделка е типична тинейджърка, на която все някой и е крив, все е нещастна и т.н., а МейкМиФийл е няква нова и все още не си е проявила цялата простотия тук, ама и нейното време ще дойде. Ама не ме разбирай погрешно - това си е техен проблем, аз няма да страдам от тяхната липса на гънки по мозъка. И всъщност въобще не бих им обърнала такова внимание, ама най-малко десет теми оспамиха с пълните си глупости, а нали тук сме, за да си помагаме. Не, че аз съм света вода ненапита - и аз съм спамела, и аз съм се гаврила и даже продължавам да го правя, ама тва тяхното е невъзможно направо. Има си Кофа, бе хора. Там са всички идиоти. Спамете си, ама там.

Знам, че никой от тях няма да разбере за какво говоря и че сега ще стана най-комплексираната злобарка в целия свят, но какво да се прави... не може всички да пишат грамотно и да знаят кои са Queen, Фройд и Че Гевара. (: (не знам що го споменах, но просто съм сигурна, че някой от тях ще ги провери в гугъл и/или ще почне да ми търси правописни грешки ;д)
    Оу извинявай мис всичко знаеща се "Знам, че никой от тях няма да разбере за какво говоря" Айде кажи ми от къде си толкова сигорна ?! Тва че някой прави СПАМ, и че убива време тука като не е сериозен значи че е ТЪП, така ли ?! Ммм не знаех че по това се оценяват хората
    Мога да ти кажа че аз или панделка или макемифеел и дразнител и нз си кой си, 100% може да каже нещо по-смислено от тебе, ама айде няма да говоря за др. щото познавам само 1 от тях... но определено бъркаш с мнението си, така че не съди човека по някви тъпи постове и т.н Ако ме разбираш какво искам да ти кажа (mm)

white sensation

Град
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    +1
    това, че си виждал как пияни момичета ги товарат в БМВ-та и мерцедеси (виждал съм и казвам, че гледката не е приятна) не значи че всички са такива.... не може да съдиш даден човек по външния вид... от къде си толкова сигурен, че всички руси са такива ? ... и че всички момичета са лесни... само да имаш добра колица, ланци и т.н
    слезни на земята... и не слагай всички красиви под един знаменател !
    не съм ги гледал ми направо съм ги товарил по две-три (не лично за мен разбира се - де такъв касмет)
    хаххаха ... не че се хвалиш ама по 2 по 3 ги товариш... е тва вече ме уби

... та... ти не си искал да ги обидиш... ама то на мен ми прозвуча, като обида... нз те как са го приели...

AFT виж искам да ти кажа нещо. Единствената куха в цялата тази история си ТИ .. защото ти почваш да се заяждаш без никой, нищо да е казал или направил . Честно да ти кажа , перфектно те разбрах за какво говориш, защото го повтори около 10 пъти по 10 различни начина.
    Като толкова много ни мразите и не можете да ни гледате, ок , честно казано през оная ми работа е. Не съм тръгнала да се засягам от мнението на когото и да било в този форум.

Град
    40 Miles from the Sun
    И всичко е тооооолкова изтъркано...

Към Хриси:
    Не можело да се съди за човек по някъв си форум? Айде бе, аз пък мисля, че може. Верно - няма да можеш да му направиш цялостен анализ и т.н., но определено може да се види колко му е IQ-то. ;д И не ме карай да ти показвам твоята тема от седенето ти на Стола, защото всички сме я чели - бъкаше от смислени неща, ама не бяха написани от теб, нито пък от някой друг от вашата групичка. Оу, и не съм казала, че съм много умна и всезнаеща, казах, че вие не сте такива. (:

МейкМиФийл, да, да, добре. Изчаквайте се, та да не говорите едни и същи неща поне.

П.П. Нещо не ми се занимава повече... Аз си казах каквото мислех, друг е въпроса дали ще го осъзнаете и ще направите нещо по въпроса. =) Може все пак да продължите да обсъждате моята личност, ще бъда много поласкана, че губите нервните си клетки заради мен.

И всичко е тооооолкова изтъркано...

Към Хриси:
    Не можело да се съди за човек по някъв си форум? Айде бе, аз пък мисля, че може. Верно - няма да можеш да му направиш цялостен анализ и т.н., но определено може да се види колко му е IQ-то. ;д И не ме карай да ти показвам твоята тема от седенето ти на Стола, защото всички сме я чели - бъкаше от смислени неща, ама не бяха написани от теб, нито пък от някой друг от вашата групичка. Оу, и не съм казала, че съм много умна и всезнаеща, казах, че вие не сте такива. (:

МейкМиФийл, да, да, добре. Изчаквайте се, та да не говорите едни и същи неща поне.

П.П. Нещо не ми се занимава повече... Аз си казах каквото мислех, друг е въпроса дали ще го осъзнаете и ще направите нещо по въпроса. =) Може все пак да продължите да обсъждате моята личност, ще бъда много поласкана, че губите нервните си клетки заради мен.
    Честно казано даже и 1 нервна клетка не съм изгубила заради тебе ... Отдавна съм свикнала да не се впрягам и да не се нервирам именно заради хора като теб... А това какво мислиш, мисля, че никой не те е питал , но мерси все пак , че изказа мнение , колкото и ненужно да беше то. Айде със здраве и лека вечер

Град
    РЮАР
    ^ ^ Пък вие сте супер истински, никога не лъжите, не сте лицемери, по цял ден си мислите как да направите другите щастливи, търсите Нирвана и т.н.
    затап...

мда..имала съм такива случаи..
    при това има два начина:
    търсиш нови приятели или караш старите да те уважават...за всичко си има начини
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си