.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    aft owns. =]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    И всичко е тооооолкова изтъркано...

Към Хриси:
    Не можело да се съди за човек по някъв си форум? Айде бе, аз пък мисля, че може. Верно - няма да можеш да му направиш цялостен анализ и т.н., но определено може да се види колко му е IQ-то. ;д И не ме карай да ти показвам твоята тема от седенето ти на Стола, защото всички сме я чели - бъкаше от смислени неща, ама не бяха написани от теб, нито пък от някой друг от вашата групичка. Оу, и не съм казала, че съм много умна и всезнаеща, казах, че вие не сте такива. (:

МейкМиФийл, да, да, добре. Изчаквайте се, та да не говорите едни и същи неща поне.

П.П. Нещо не ми се занимава повече... Аз си казах каквото мислех, друг е въпроса дали ще го осъзнаете и ще направите нещо по въпроса. =) Може все пак да продължите да обсъждате моята личност, ще бъда много поласкана, че губите нервните си клетки заради мен.
    Ооо разби ме с остроумието си .. .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен
    оф ае я са оспокойте сички е ... Вече от няколко дена съм забелязала , че сички са заяждате с тях ... какъв ви е проблема ? Май в това , че са си сложили истински снимки и, че ги виждате какви са , за това ли , а всички други нямате капка смелост да си сложите нали ... какво май нещо има завиждате ... я са оправете малко ве дразните вече мега много ... никой няма абсолютното право да ги нарежда и обвинява за каквото и да било ... И какво ще ми кажете , че никой е нямал лош ден ... и че на никой не му е било криво ... и не му са е струвало че няма приятели и т.н.т ... Еми било и е криво на момичето искала е да си " ИЗЛЕЕ ДУШАТА " , а не да получава обиди и тъпи мнения ... може се надява , че в тоя шибан форум пълен с " ебачи " със по 13 сантиметрови пишки ... и със тъпи пикли на по 13 години все някой ще се надява да я изсуша и разбере ... което в случая истинските и приятели не правят ... .. Успокой се малко и горе главата ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си