аз съм на 15,приятелят ми на 19 и сме заедно от година и половина почти.Когато се хванахме му казах че съм девствена и че ще ми трябва време докато се почуствам готова.Той ми каза,че ще ме чака колкото искам и не бърза защото и той е девствен.Вече половин година се замислям дали искам да го направя и до скоро много ме беше страх,но сега вече съм по-спокойна.от доста време той започна постоянно да ми намеква,и с думите и с действията си,че го иска и аз нзм кво да правя щот и аз го искам (имам му огромно доверие и искам той да ми е първият) но пък си мисля че още съм малка.Свикнала съм да споделям всичко с мама,а нзм как ще реагира ако и кажа че искам да спя с него.Тя го познава и много го харесва,има му доверие,но все пак не мисля,че ще е много щастлива от факта,че искам да загубя девственоста си на 15.Но пък той вече достатъчно ме чака и се чувствам малко или много виновна.Снощи пак си говорихме затова и той каза,че година и половина ме е чакал и ще ме чака още колкото искам.Мислила съм си за орална любов-така хем той ще е задоволен,хем аз ще си остана девствена докато вече нищо не ме спира.Според вас да постъпя ли така?