- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее така?
zdraweiteimam 1 vapros kym posetitelite na temichkata mi
i da mi se smeete za vaprosa i da ne mi se smeete .. vse mi e edno ,prosto mi e interesno i iskam da znam
ta .. vaprosa mi e .. ako momicheto e dewstweno i momcheto q otvori i pravqt sex 5 min i momi4eto kaje 4e ne iska pove4e ( zashtoto q e strah da ne zabremenee,vapreki 4e mom4eto e s prezervatiw) moje li da si napravqt bebe ili ne
haide da 4uq kakwo mislite
[/b]
Даже близнаци......
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
aman 0t lap3tii![]()
![]()
ZAGLAWIQTA SE PI6AT NA KIRILICAAAAAAAAAAAAAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAKVO PORAZITELNO CHUVSTVO ZA HUMOR XAXAXAXAПървоначално написано от CanyH
Къде видя хумор?
Давам тъп отговор на още по- тъп въпрос.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
TYP CHOVEK NQMA DA DADE UMEN OTGOVOR NA TYPA TEMA XAXAПървоначално написано от CanyH
спокойно, детенце, щом е с презерватив, дори и 7 мин. да го правите () пак не би тряало да забременееш
![]()
a we pi4 ti si mn tap zakleam seПървоначално написано от fruitshine
![]()
![]()
![]()
Не, естествено, нали момчето не е свършило + тва и презерватив...никъв шанс
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Всеки ден се изумявам колко трагично е положението. Разни деца на по 13-17 години правят секс, а нямат елементарна култура! Важното обаче, е да сте готини и да се хвалите с колко сте спали и колко сте 'отракани'! Но после пускате теми по форумите от сорта на: "Правих свирка, бременна ли съм", "Бременна съм, какво да правя".
Поинтересувай се малко, има толкова много книги и статии по въпроса!
+1 no ako sa pove4e ot 7 min i polovina trq se vnimava..abe vsi4ko e v sekundite i min.Първоначално написано от GoodGirl
![]()
Cruel Intentions
OFF.. ZASHTO MI SE SMEETEprosto se pritesnqvam mnogo ot nejelana bremennost predi da predpriema da pravq sex i iskam da se informiram za da znam kak da postapq.pak i 4uvam 4e prezervativite se kasat.moje li da piq protivozachatachni na moqta vazrast - 16 ili shte polucha hormonalni smushteniq
![]()
Че щом са презерватив, който не е скъсън или исхлузен и 5 минути и 5 часа секс да правят разлика няма - бебе няма да стане =))
![]()
![]()
ne mi prili4ash na 16 godi6na razgledai drugite temi predi da puskash novi i mojevbi shte namerish otgowori
![]()
dobre.. a mojem li postoqnno da gledame dali ne se e skasal ili izhluzil?![]()
a be q kaji sq na k0lko si na 10,11,12 na k0lkoПървоначално написано от fruitshine
![]()
![]()
![]()
Спокс няма да има бебе! MusicIsTheKey пак се правиш на интересна и много знаеща!
С кое точно съм се направила на интересна, би ли ми обяснила? Говоря за елемтарна култура, а не за 'задълбочени' знания. Прочети мнението ми няколко пъти, за да можеш да го разбереш.
Пък и нарушаваш правилата нямаш право да пишеш ако не е по темата
9.Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
oxoxoxo stiga be hora dr1jte se kat0 golemi hora , a ne kat nekwi pikli..q po spokoino![]()
Не мисля че се излагам! Защото на ЛС получих съобщения и от други съфорумници че са преревали от теб и заключванията ти!![]()
![]()
PROSTO MI PUKA KAKTO ZA MEN , TAKA I ZA JIVOTA MI V BADESHTE I NE ISKAM DA GO PROVALQM ZARADI NAI MALKATA VAZMOJNA GRESHKA IMENNO ZA TOWA PITAM DORI I ZA NAI MALKITE VAZMOJNI NESHTA KOITO MOGAT DA SE OBARKAT PRI POLOVIQ AKT ! I POSLE HODETE SI MISLETE CHE SAM LAPE.PROSTO NE SAM LEKOMISLENA I NE ISKAM DA PRAVQ GRESHKI KATO MOITE VRASTNICHKI!!!!!