- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм.
Значи правихме секс с приятеля ми без презерватив ( по принцип се случва много рядко) Не свърши в мен а отвън.Веднага се изчистих и измих. Та въпросът ми е дали може да е станал гаф. Ще ви помоля наистина за сериозни мнения,защото съм много притеснена.
Благодаря предварително.
Ко толкова, нали имаш 18 години![]()
не се спряхте с тия тъпи въпроси![]()
да, бременна си !
white sensation![]()
Исках само мнения а не да ме нападате така.Поставете се на мое място.Все пак форума е за това да се пита.
Да ама всеки пита за същия идиотски въпрос като твоя.Търсачката не боли.Ползвай я
Не. Факта че веднага си премахнала злотворната субстанция ти гарантира, че не е проникнала през порите на кожата ти. Не си бременна.Веднага се изчистих и измих
Тц....през един ред ...."бременна ли съм?" ,е т'ва вече и аз не знам какво е...спрете да се е***е и няма да има опастност.....аман....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
бременна сиПървоначално написано от Sladkaaa90
![]()
недейте така, че ше се метне отнякъде ...
Няма как да забременеш, щом веднъж са имали досег с въздуха, сперматозоидите умират... Прочети малко литература, има доста книжки и статии из нета... Преди да почнете да се шашкате, потърсете информация след това си направете заключенията. По м/у другото това съм го учила по биология в 8 или 9. Замислете се малко да влизате в часовете и умствено да бъдете там, а не мислете по цял ден за секс!
+1Първоначално написано от sladky2009
Докато се ебе също се отделя..Първоначално написано от traka
Няма никакъв шанс, спокойно. Не ми се обяснява пак както във всяка подобна тема защо, ако те интересува намери друго мое мнение в подобна тема. Горе главата!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Мисля, че ти си пропуснала уроците по биология. Сперматозоидите живеят до час на въздух и умират, защото им е студено, а не от кислорода. Иначе нямаше да се забременява. Или във влагалището има вакуум? Да не говорим за банките за сперма. Време е да послушаш собствения си съвет за часовете и секса.Първоначално написано от traka
По темата: Шанс винаги има. В случая му викаме предеякулационна течност. Две седмици след акта - тест за бременност, ако още нямаш менструация.
Рискът е минимален. Но се научете да се пазите, за да не се притеснявате след това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами друг път го прави с презерватив, не да се панираш сега, а иначе си направи тест, момиче!
Има толкова много такива теми, където всичко е толкова добре описано, нямаше смисъл да пускаш нова. А защо по дяволите питаш нас? Ние ли сме били там или ти?Извини ме, но въпросът ти ми се струва доста глупав.
Няма голяма опаснот споко
П.П. И наистина има много такива теми потърси и прочети ще си набавиш доста инфо от там![]()
ДА,тест ще си направя, но изчаквам да мине малко време за да отчете правилно.Първоначално написано от LadyDy
Има такима теми по въпроса
Стига едно и също, не сме врачки, за да знаем
А и преди да правите опасен секс, ограмотете се сексуално![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love