.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Притеснена съм.

Значи правихме секс с приятеля ми без презерватив ( по принцип се случва много рядко) Не свърши в мен а отвън.Веднага се изчистих и измих. Та въпросът ми е дали може да е станал гаф. Ще ви помоля наистина за сериозни мнения,защото съм много притеснена.
    Благодаря предварително.

SK0RP10N
    Guest
    Ко толкова, нали имаш 18 години

не виждам защо питаш нас при положение, че не сме били там да го гледаме дали е направил нещо...

не се спряхте с тия тъпи въпроси
    да, бременна си !

white sensation

Исках само мнения а не да ме нападате така.Поставете се на мое място.Все пак форума е за това да се пита.

SK0RP10N
    Guest
    Да ама всеки пита за същия идиотски въпрос като твоя.Търсачката не боли.Ползвай я

Веднага се изчистих и измих
    Не. Факта че веднага си премахнала злотворната субстанция ти гарантира, че не е проникнала през порите на кожата ти. Не си бременна.

Град
    Варна
    Тц....през един ред ...."бременна ли съм?" ,е т'ва вече и аз не знам какво е ...спрете да се е***е и няма да има опастност.....аман....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

sladky2009
    Guest

Re: Притеснена съм.

Цитирай Първоначално написано от Sladkaaa90
    Значи правихме секс с приятеля ми без презерватив ( по принцип се случва много рядко) Не свърши в мен а отвън.Веднага се изчистих и измих. Та въпросът ми е дали може да е станал гаф. Ще ви помоля наистина за сериозни мнения,защото съм много притеснена.
    Благодаря предварително.
    бременна си

недейте така, че ше се метне отнякъде ...

Няма как да забременеш, щом веднъж са имали досег с въздуха, сперматозоидите умират... Прочети малко литература, има доста книжки и статии из нета... Преди да почнете да се шашкате, потърсете информация след това си направете заключенията. По м/у другото това съм го учила по биология в 8 или 9. Замислете се малко да влизате в часовете и умствено да бъдете там, а не мислете по цял ден за секс!

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Цитирай Първоначално написано от Sladkaaa90
    Благодаря предварително.
    бременна си
    +1

Цитирай Първоначално написано от traka

Няма как да забременеш, щом веднъж са имали досег с въздуха, сперматозоидите умират... Прочети малко литература, има доста книжки и статии из нета... Преди да почнете да се шашкате, потърсете информация след това си направете заключенията. По м/у другото това съм го учила по биология в 8 или 9. Замислете се малко да влизате в часовете и умствено да бъдете там, а не мислете по цял ден за секс!
    Докато се ебе също се отделя..

Няма съмнение - бременна си честито

Няма никакъв шанс, спокойно. Не ми се обяснява пак както във всяка подобна тема защо, ако те интересува намери друго мое мнение в подобна тема. Горе главата!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от traka

Мисля, че ти си пропуснала уроците по биология. Сперматозоидите живеят до час на въздух и умират, защото им е студено, а не от кислорода. Иначе нямаше да се забременява. Или във влагалището има вакуум? Да не говорим за банките за сперма. Време е да послушаш собствения си съвет за часовете и секса.

По темата: Шанс винаги има. В случая му викаме предеякулационна течност. Две седмици след акта - тест за бременност, ако още нямаш менструация.

Рискът е минимален. Но се научете да се пазите, за да не се притеснявате след това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Ами друг път го прави с презерватив, не да се панираш сега, а иначе си направи тест, момиче!

Град
    София
    Има толкова много такива теми, където всичко е толкова добре описано, нямаше смисъл да пускаш нова. А защо по дяволите питаш нас? Ние ли сме били там или ти? Извини ме, но въпросът ти ми се струва доста глупав.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Няма голяма опаснот споко
    П.П. И наистина има много такива теми потърси и прочети ще си набавиш доста инфо от там

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Ами друг път го прави с презерватив, не да се панираш сега, а иначе си направи тест, момиче!
    ДА,тест ще си направя, но изчаквам да мине малко време за да отчете правилно.

Пффф ми кат не си наясно с елементарните неща за кво тръгваш да си сабуваш гащите изобщо????? Апък си на 18...язък!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има такима теми по въпроса
    Стига едно и също, не сме врачки, за да знаем
    А и преди да правите опасен секс, ограмотете се сексуално
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си