- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е чуството
Здравей те!Искам да питам какво е чуството да обичаш някой ИЗВАН ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО??![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
невероятно..с простичка дума.Когато обичаш и когато тази обич ти се връща имаш чувството че летиш или че си на някоя чужда планета.Трудно ми е да го опиша с думи..но мога да ти кажа че когато го изпиташ ще си най-щастливият човек на Земята.И ти пожелавам да е скоро![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
летене![]()
Прекрасно, не може да бъде описано с думи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Както някой по-горе каза летене!Тряя да се изпита защото само този които го е изпитал истински може да го обясни.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
с думи просто не може да се опише
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
според мен дори и да се изпита истински пак няма се намерят думи да се обясни...лично мнение надявам се да не те засегнаПървоначално написано от miss_asi
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
...любовта е чувство, тя се изпитва, не се описва...![]()
white sensation![]()
baaahti kli6etata det razpraate ..
vij sa moeto .. ne oburnah vnim kvo si de.. lubova te kara 4oveka kum kogoto e 4yvsvoto da ti lipsva .. da iska6 da go gy6ne6 .. da go nacelyva6 ..i tnt si4kite my tam ligav6tini ..misli6 za nego .. i obiknovenno prai6 glyposti
![]()
sori za latinicata .. nqkoi da doe mi natisne alta i 6rifta 4e me marzi![]()
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
само латиницата да ти е проблемаПървоначално написано от bahti7667
![]()
по темата ... колкото да е клиширано, любовта е чувството, което те кара да живееш, не просто да съществуваш... да гориш, не да тлееш... Любовта носи цветността на живота![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
даам... не ти се яде,не ти се спи ,нищо.. на 1во място е само мисълта за дадения човек и желанието да го видиш,прегърнеш,целунеш.... истинското и силно чувство... колкото и думи да ти изпишем.. няма как да го усетиш докато не го преживееш![]()
кво ми има беПървоначално написано от PLuScHeTo
вярно малко неадекватно звучи .. ама иначе си е така ..
![]()
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
Живеят влюбените, останалите просто същуствуват...
Ако не си обичал значи не си живял...
Любовта не се описва, тя се чувства...
Клишета са, наистина, но пък всичките са верни...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Или си щастлив или си тъжен...е т'ва е чувството.Аз до този извод стигнах.![]()
Какво е чувството като си влюбен ли ?
Чувстваш се все едно не ходиш , а летиш. Гледаш света през розови очила, света ти се вижда прекрасен и искаш да му изкрещиш , че си влюбен/а. Влюбен си , когато нищо друго на този свят освен любимият ти , няма значение, когато усещаш онези пеперудки в стомаха, когато лицето ти грее в усмивка, без да има основателна причина за това, когато заспиваш и се будиш с мисълта за Него/Нея, когато се чувстваш като в някой от онези холивудските филми, където всичко е прекрасно, истинско и неповторимо.
Гадното е, че когато излезеш от тази приказка и осъзнаеш, колко сив е света всъщност, тогава боли .. много !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Добре благодаря за отговорите!
![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие