- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страхувам се да тръгна с него
Знам ще проблемът ми звучи тъпо,но ще ви помоля за съвет!Вече съм на 16 и никога не съм се целувала истински{нали разбирате с език}
![]()
![]()
Попринцип съм мн. срамевлива и може би това е част от проблема
Сега харесвам едно момче и то ме харесва,дори ми предложи-но се страхувам да тръгна с него
![]()
![]()
Какво да правя???Дайте ми съвет!!!Едва ли момчето ще ме чака толкова дълго
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предварително благодаря!!!!
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
LoVe iS gO On!!
vzimai momukane vseki e nay4en,kak da se celyva,spox,ne se pritesnqvai,nqma,za kakvo,toi 6e te nay4i
kusmet s momuka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
нетръгваш с него защото те е срам че неможеш да се целуваш...? хей я се стегни =) няма да оставаш монахиня нали...ако не с него и с другите ли ще правиш така?!? той ще те раазбере
щом го харесваш действай
няма смисъл да отлагаш заради нещо което рано или късно ще стане
![]()
All you need is love =]
Просто се отпусни и не се притеснявай толкова .. щом го харесваш тръгни с него ... а после от само себе си ще дойде и прървата целувка ..
П.П. Това че си на 16,а не си се целувала истински не е проблем!![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
+1Първоначално написано от merediana
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
епа не всеки ден ще ти предлагатотговори му подобаващо и не го разочаровай... изживейте си много целувки и много прекрасни моменти заедно
успехи
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Не можеш цял живот да живееш в страх. Все някога трябва да се изправиш пред него и да го преодолееш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+500 000Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
Се някога трябва да се целунеш, не можеш винаги да бягаш, защото те е срам.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Какво толкова една целувка,независимо дали е с език,тя пак е целувка.И какво срамно има в това?напротив,това е знак за изразяване на обичта.
+ това повечето момичета днешно време са полудели и дори секс правят..повечето са чист провал...
сега не ти казвам да правиш,като тях...аз лично съм строго против за секса на тези години,но в никакъв случай за целувката.
Така ,че хващай гаджето и хич да не ти пука....романтични филми нали си гледала
![]()
![]()
Малко сме разумните.
Импровизирай бе![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Рано или късно ще се наложи да тръгнеш с някого и да се целувате, така че по - добре преодолей сега срама си, защото ако не го направиш ще станеш на 17, на 18 , на 19 и това, че си неуверена ще те комплексира още повече. Отпусни се, за всичко има 1ви път.
Спокойно.И при мен преди години беше така,не се бях целувала,а едно момче което много харесвах ми предложи.Беше ми много притеснено и аз като теб се колебаех,но все някога трябваше да се случи..И всичко мина супер![]()
Всяко нещо си има първи път.Не можеш вечно да бягаш, пък и това не е абсолюююююютно никакъв проблем, че не си се целувала.Въобше да не ти пука и да не се комплексираш от това!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
По твойта логика никога няма да си хванеш гадже, защото ще ти е за първи път и ще те е страх.Това е много глупаво. За всяко нещо си има първи път и няма как да избегнеш това.Никой не се е родил научен.
Хващай момчето щом го харесваш и просто се отпусни и се радвай на чувствата помежду ви. Забрави за страха си и бъди себе си. Импровизирай! С времето всичко ще се нареди и ще видиш, че не е толкова страшно. Всички сме минали през това.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+Първоначално написано от MaMkaMy
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Тръгнеш ли с него , ще те е страх да го целунеш, целунеш ли го , ще те е страх да правиш секс с него ... Няма нищо страшно... Трябва да се научиш, че за всяко нещо си има първи път ... Така че действай, докато е време! ; )
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Priemi![]()
trqbva da se otpusne6 ii da bade6 malko po-uverena v sebe si.
A za celuvkite...prosto pravi tova koeto ii toi i moje vaob6te da ne razbere 4e ti e za parvi pat![]()
Това не трябва да е причина да заебеш момчето...изобщо не трябва да се притеснсяваш,все пак никой не е роден научен![]()
Първоначално написано от merediana
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Тръгни с него .. ще откриеш много нови неща и с времето ще видиш как ще се "отвориш" и ще имаш самочуствие и ти..! А относно целувките ми то ч път никои не знае но гледа от другия и така се научава..дори и да си се целувала и преди всеки нов се целува по съвсем различен начин (движенията на езика) и свикваш с тях или той с твоите и така!
П.С. Връсниците ти вече са сменили няколко сексуални партниора а ти не си се целувала я се стегни и тръгваи с момчето и не мисли за този които е отхвърлил!
ако проблема е в целуването , помоли някоя твоя приятелка да те научи![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Дали сега или с някой друг ..все някога ще се научиш! Но щом харесваш това момче и то те харесва ..давай- не пропилявай шанса си с него ..заради целувката![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не е толкова страшно,сама ще се убедиш накрая.