- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Художествена гимнастика!
Вече тренирам художествена гимнастика от 1 год. и нещо.Била съм на състезание 2 пъти![]()
и се получи мн готино.Но,все още не мога всичко
Колко време още трябва да тренирам,за да мога да правя абсолютно всичко
Вие за колко време се научихте??? трудно ли ви беше? Колко време на ден трябва да тренирам???Благодаря!
![]()
![]()
LoVe iS gO On!!
ами аз съм на 15 сега и тренирам от 3-годишна. сега тренираме по 7 часа на ден без неделя. значи много е трудно и изключително много трудно ще ти бъде! а ти на колко години си!
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
Аз като бях 11 или 12 годишна(не помня точно) тренирах една година само,но само за 2-3 месеца се научих на ВСИЧКО.Да,беше много трудно,нямаш си представа колко много ревах,защото не можехно се научих,имах огромно желание и за това стана бързо
Вкъщи трябва сама дасе упражняваш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,не става само в залата(е ние тренирахме само по 2 часа в залата,от които единия балет и за това не стигаше времето там).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
А ти в кой клуб тренираш.....и това има значение![]()
какво си мислиш, че значи всичко?Първоначално написано от mariana8miteva
по останалите въпроси - да, трудно е; трябва да тренираш МНОГО - колкото ти позволява времето и тялото; за да научиш всичко понякога и един живот не стига. аз тренирах 5 години и определено не мога да кажа че съм научила дори половината от "всичко" (освен ако "всичко" не значи: мост, шпагати, скокове - но дори те се осъвършенстват и осложняват с годините)
а за това да си била 2 пъти на състезание (не като публика), при година и нещо тренировки - извинявай, но много силно ме съмнява ... освен ако майка ти не е треньорка и не прекарваш по 10 часа на ден в залата, което пък би изключило тези въпроси
![]()
... so much to live for, so much to die for ...