.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Оплетох се и нз вече кво става ...

Харесвам си най-уникалното момиче което познавам , нооо тя ме побърка ... преди и бях казал че я харесвам .. предлагах и да излезем .. не се съгласяваше ... но оня ден ми предлага да си ходим само двамата от училище (но пък тогава ни се лепна една и нема отърване ) почнахме някакво постоянно да си говорим .. праща ми разни целувки .... и сега не мога да зацепа какво става ... дали е почнала да чувства нещо към мен или просто се държи някво мило .. ?

ми питай я
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Поговори с нея относно държанието и?

Голям фен Аватара на akinom
    mida.. nie otkade da znaem tq kakvi gi misli pogovori s neq
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    в мечтите си.
    Ако е като мен, по-вероятно е просто да се държи мило, защото иска пак да се сближите след като сте се отдалечили след твоето "харесване". Може би мисли, че всичко е отминало и иска да сте приятели.
    Но няма как да знаеш, ако не пиложиш пак предишната тактика. Така тя ще знае какво става и ще може да ти каже тя как се чувства.
    If love exists, I will fall...

ем ние с нея не бяхме близки преди ... а в последно време се посближихме .......

Цитирай Първоначално написано от big_dunker
    ем ние с нея не бяхме близки преди ... а в последно време се посближихме .......
    ем това може би е знак за начало на една връзка ,но преди да почваш да храниш надежди,я поппитай дали е таака
    Малко сме разумните.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Оплетох се и нз вече кво става ...

Цитирай Първоначално написано от big_dunker
    Харесвам си най-уникалното момиче което познавам , нооо тя ме побърка ... преди и бях казал че я харесвам .. предлагах и да излезем .. не се съгласяваше ... но оня ден ми предлага да си ходим само двамата от училище (но пък тогава ни се лепна една и нема отърване ) почнахме някакво постоянно да си говорим .. праща ми разни целувки .... и сега не мога да зацепа какво става ... дали е почнала да чувства нещо към мен или просто се държи някво мило .. ?
    Един разговор с нея едва ли ще те убие...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си