.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Безсрамница
    куpвa, мастия, лесно момиче, ПИЯНИЦА

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Съветвам те да му признаеш. Няма обаче да ти кажа, че те оправдавам, защото подобна постъпка няма оправдание. Нито караницата, нито алкохолът са оправдание за такава постъпка.
    Алкохолът е опрвадание за всичко

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Съветвам те да му признаеш. Няма обаче да ти кажа, че те оправдавам, защото подобна постъпка няма оправдание. Нито караницата, нито алкохолът са оправдание за такава постъпка.
    Алкохолът е опрвадание за всичко

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Абе стига глупости ако може.Алкохолът бил оправдание за всичко.Защото така е най-лесно.
    Кажи му.Така има шанс поне след време да ти прости.Ако не му кажеш все някога може да разбере и от други и тогава шанса да ти прости е минимален,защото към изневярата се добавя и лъжа.

Аз лично така бих реагирал.

Алкохола не ти е оправдание..ако не си искала,и дрогирана да си била,нямало е да го направиш..май няма какво да направиш,освен да признаеш направената простотия..

и моя съвет е да си признаеш..но следващия път когаТО си пияна и скарана с гаджето си помисли дали да му изневериш..само не започваи да се оправдаваш пред него с това бях пияна ядосана и ние се скарахме не мисля че ще те унивини
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си