Здравейте! Искам да ви споделя моята история, сигурно ще ви се стори много глупава, но няма на кой да е разкажа...
Ходя с едно момче вече около 4 месеца... Адски привързана съм към него, немога да кажа, че го обичам, но имам чувството че всичко е свързано- родителите ни даже се познават (ние нямаме нищо общо със това- просто в дадено време, на дадено място се оказали заедно и се запознали- а неговата и моята майка са колежки)... Ето тука идва големия проблем- в събота на едно приятелче на именния ден се напих адски много, а въпросното момче с което ходя ми се развика, че съм пияна и се скарахме, малко след това той си тръгна. След което аз му изневерих. Незнам защо го направих- дали е било в момент на ярост или просто защото имах нужда да знам, че някой друг ме желае... Днес момчето с което съм 4 месеца ми звънна и поиска да се сдобрим и аз приех- сега изпитвам тежко чувство на вина. Ако някой може да ми даде съвет какво да правя или да ме успокои по някакъв начин ще съм му много благодарна... Моля ви се само не пишете обидни коментари- не ми е до това в момента