.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

случвало ли ви се е?

оф,и аз искам да си излея душата тука..
    такам начи адски ми е тъпо-всеки ден,писна ми отдавна скъсахме с бившия и за този период нито едно момче не е могло да ме впечатли по какъвто и да е начин ..
    е,може би съм твъъъърде претенциозна на моменти,но кво да се прави
    са се занимавах с едно момче наскоро,което да кажем ми е по-малко безразлично от останалите ама знам че на него му е само за забивката и секса => не става за нещо по сериозно каквото аз търся
    мм та въпроса ми е как излизате вие от такива периоди??

С много воля и упоритост.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Конкретизрай "такива периоди"! Период, в който не харесваш никой или период, в който не можеш да преживееш бившия си? И в двата случая няма рецепта де. Не се насилвай, ще си мине само, като срещнеш правилния човек периодът ще си мине сам. А правилният човек винаги идва без да си го очаквала!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Ела при мене аз не гледам секса Ина4е..незнам ако с бившия ти сте се харесвали много тьрси мом4е с сьщите ка4ества но малко по-сериозен така мисля аз
    skype thug_gangstaa pishete

ще го намериш точно когато не го търсиш
    България над всичко!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Ами при мен има два периода - единия е на останалата сама Мартисима и втория е тоя в който не ми пука изобщо за тъпанарите и обръщам нещата в моя полза.ГЛедам аз да си играя с тях и така понякога е забавно.Но от всичко най помага - 1-во изливам си мъката на най - голямата си дружка дето ми е като сестра и 2-ро спасение ШОКОЛАД в обилни количества и някой забавен филм.Общо взето не се впрягай щото нема смисъл в крайна сметка ти си късаш нервите по хора които явно незаслужават и частица от вниманието ти!А и твоето се дължи на факта че си се разделила с гаджето и се чувстваш самотна.Излизай и се забавлявай няма смисъл да седиш вкъщи м/у 4-те стени ронейки крокодилски сълзи и изпадане в депресия!

а бившия съм го преживяла смис той си заслужаваше да скъсаме
    просто сега ми е един такъв никакъв период
    иначе си излизам с фр кефя си се,но в даден момент ми става кофги защото навсякъде около мен любов,а аз дори не мога да си харесам някой ...

Не е болка за умиране, че си сама. Не е задължително постоянно да си обвързана. Изчакай малко, ще видиш, че нещата сами ще се подредят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

С много шоколад и сладникави романтични филми, и приятелки, които са в същото положение. Женските вечери винаги помагат. Или просто си намираш нещо, което да те разсейва достатъчно и да ти запълва времето, така че да не ти дава възможност да мислиш за това.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не е болка за умиране, че си сама. Не е задължително постоянно да си обвързана. Изчакай малко, ще видиш, че нещата сами ще се подредят.
    vze mi dymite ot ystata
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: случвало ли ви се е?

Цитирай Първоначално написано от ThinkPink
    оф,и аз искам да си излея душата тука..
    такам начи адски ми е тъпо-всеки ден,писна ми отдавна скъсахме с бившия и за този период нито едно момче не е могло да ме впечатли по какъвто и да е начин ..
    е,може би съм твъъъърде претенциозна на моменти,но кво да се прави
    са се занимавах с едно момче наскоро,което да кажем ми е по-малко безразлично от останалите ама знам че на него му е само за забивката и секса => не става за нещо по сериозно каквото аз търся
    мм та въпроса ми е как излизате вие от такива периоди??
    С яко ебане...това помага...имаш и подходящия инструмент даже...Като се намери един пич дето да ти изкърти шундрата та да забравиш за всички друго и да си мислиш само как да си го вкараш...тогава всичко се оправя....е малко го овулгарих ама е долу-горе така...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си