- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли постъпих?
та..имах си приятел.. аз съм на 17, той на 26.. всичко вървеше добре, но аз умирах от страх всеки път като излезем дали родителите ми ще ни видят. и страх, и напрежение.. и накрая ми дойде в повече.. и днес скъсах с него..Той не иска да разбере, че ако ни 'хванат" ще ми забранят да излизам и ще ни разделят. А аз не мога постоянно да се чудя кой и кога и откъде ще ме види...
Какво мсилите по въпроса... правилно ли постъпих..?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Нем
Ходете на места от който малък шанс ваще да те видят ;д
Найстина за тях ще е кофти връзка, но могат да го приемат от къде знаеш?! Все пак годините не са от голямо значение, ако има любов и разбиранеТака че, може би трябва да поговориш с тях и след това да вземеш решението...:S
![]()
white sensation![]()
много си малка за него па той е много голям за тебе...
и аз да съм на мястото на родителите ти и аз щях ти забраня да излизаш с него.... пресметни когато ти си била на 10 години той на колко е бил..... :О тва си е чиста пед**илия!
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Еми и аз да си дам "кухото" мнение .
Според мене не си постъпила правилно. Пробвала ли си да говориш с родителите си , за да разбереш те какво мислят за него ? Защото мисля, че ако седнете да поговорите сериозно и им разясниш как стоят нещата те биха ти дали разрешение да излизаш с него и мисля, че така няма да има нужда да се криете.
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Хм...виж сега не може цял живот да се креш от родители приятели и т.н Въпреки всичко твоята ситуация ми е позната аз също имах проблем когато бях на 17 само че при мен опасността беше че родителите ми го познават.Както и да е.Нито е добре че си се разделила с него нито пък е зле.От една страна явно държите един на друг и т.н но от друга е малко странно ти на 17 той на 27 това са 9 години разлика (макар че за любовта граници и възраст няма).Мисля че е най добре първо да говориш с РОДИТЕСЛКОТО ТЯЛО да разбереш какво им е мнението за гаджетата после за разликата в годините и тогава да прецениш дали имаш сили и желание да се бориш за тази връзка.
Другото което е ти си на 17 и тепърва почваш да навлизаш в любовта и да се сблъскваш с нови и различни момчета така че не се знае дали няма скоро да завъртиш главата на някой друго момче!Успех и напред!![]()
Тя го е скъсала и не изглежда особено разтроена. Нужно ли е изобщо да разваля мнението на родителите си за нея като ги пита дали може да се вижда с някъв дърт коч?
Правилно си постъпила. Щом толкова си се притеснявала, нямало е смисъл да се подлагаш на такова напрежение само заради едно момче. Всъщност, той си е баш мъж. Освен това, той е на 26 и скоро ще започне да иска по-сериозно обвързване, а ти едва ли ще си готова на такива крачки. (: Има ги много, не се мъчи.
Аз съм на мнение, че възрастта не определя нито ума, нито сърцата, нито преживяванията и уменията на хората. Не казвам, че ще дам правилен съвет и вероятно мнозина ще ме нападнат за мнението ми, но аз смятам че любовта трябва да се отстоява. Поговори с родителите си без да им казваш за него, просто попитай за тях каква възрастова разлика е нормална- ако сметнеш че не биха те разбрали по-добре скрий... Щом трябва крийте се (това само ако много го обичаш) и виж дали си струва усилията!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
+1 ВСИЧКО СТАВА С РАЗГОВОРИПървоначално написано от Kostadin_682
относно това дали съм разстроена или не..много ме боли и не ми е никак лесно. а това да говоря с родителите си... и на мен почва да ми се върти в главата..обаче не мисля, че ще ме разберат...преди ходех с 20 годишен..и за тях имаше проблем, но не се опитаха да ме ограничат...сега обаче говорим за 26 годишен мъж. страх ме е да говоря с тях..просто не знам какво да направя...той ми звъни и ми пише постоянно и ме моли да измислям нещо...а мен просто ме е страх...
Тази връзка не е била нормална и ти е носела само притеснение и страх. Напълно логично е да я пекратиш, щом не виждаш шанс за нормалното й развитие.
Все пак пробвай да говориш с родителите си, поопипай почвата и виж дали има шанс да приемат връзката ви.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не.си.постъпила.правилно--има.ли.желание,има.и.на4ин,а. ти.просто.си.се.отказала![]()
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от Aleandra
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако наистина държиш на него и искаш да сте заедно направи нещо по въпроса. Ако мислиш, че можеш и без него остави го и си хвани някой, с когото можеш да имаш нормална връка. В никакъв случай обаче не се подвеждай по това, че непрекъснато те търси и ти звъни .. Ако така ти е добре режи го.
не знам как ми е по-добре.. в момента не мога да преценя...иска ми се да говоря с рдителите ми .. и да знам, че те приемат това, но съм 100% сигурна, че няма да разберат тази връзка..
Връзката ти наистина НЕ е била нормална,но все пак пробвай да говориш с ваще,кажи им ,че е сериозен човек.
Имах една приятелка в гимназията, която ходеше ( и все още ходи) с 45 годишен мъж, тя беше тогава на 18, а той разведен с 2 малки деца. Родителите и направо щяха да изядат- скандали ужасии... Ама тя не се отказа от него и в крайна сметка техните го приеха. Не че се радват за нея или го харесаха, но поне вече не и мърморят, така че само да отбележа, че рано или късно ще свикнат и вашите ако им кажеш. И между другото разликата ви не е чак толкова голяма според мен, в рамките на нормалното е...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Да! и аз бих постъпила така![]()
Според мен си постъпила тъпоЗащо изобщо трябва да криеш от родителите си?! Няма значение колко години разлика имате, нали знаеш все пак: " Любовта не пита на колко години си" :P
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
родителите ми не са на това мнение..Първоначално написано от sweet_nothings
Абе това са родители. Много добре знаем, че те са с друго мислене и не биха приеле малката им дъщеричка (която за тях винаги ще си е такава) да излиза с мъж с почти 10 години по-голям от нея... И знаете ли коя е главната причина да не приемат подобно нещо? Страхът той да не я нарани, за не се възползва от нея и да я захвърли, да не я манипулира и да не си играе с нея... защото те мислят по следния начин: "Тя е на 17, той е на 26, 9 години разлика имат - той вече е минал по пътят по който тя тепърва ще върви, преживял е различни неща и като се има предвид в какво време живеем нищо чудно да я използва". Тъй че не е много лесно да се пребориш с родителското мнение. А пък и авторката е на 17, все още не е пълнолетна и до някаква степен е задължена да се съобразява с мнението на родителите си...
Мила, не знам какво да ти кажа. Попринцип ако обичаш е хубаво да се бориш за тази любов и да я отстояваш докрай, но в твоят случай е доста гадничко, защото не можеш да си изживееш връзката пълноценно - ти си притисната нон-стоп да се криеш и да излизаш със страх. Ако си сигурна в чувствата си и знаеш, че го обичаш тоя човек, ако си сигурна и в неговите чувства и намерения - борете се за връзката си. Ако ли пък не се опитай да го прежиивеш, вдигни главата горе и продължавай напред - животът е пред тебе и тепърва ще срещаш момчета.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Няма лошо.Сестра ми ходеше с едно момче което се занимава с наркотици.И кво стана ...... ми нищо особенно баща ми го арестува и сега е в затвора.Но никога не е имал нищо против него.