.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Как да постъпя?

Здравейте,
    на 20 съм и от доста време харесвам едно момиче на 17.Проблема е там че трудно се разбираме с нея... просто и двамата говорим със заобикалки и явно никой не смее да разкрия чувствата... караме се често и не си говорим със месеци.Има ли сме няколко закачки преди доста време... целувки и нищо повече
    Тази вечер явно и тя не издържа и се награбихме,целувки-милувки ... и отново нищо!!! Просто дойде време да си тръгваме от купона на който бяхме.... и аз направих кофти грешка - просто не я изпратих (все пак това бе възможност да поговорим какво ще правим от сега).Бях с мойте си приятели .. и се получи малко кофти.. незнаех и те как ще реагират ако бях отишъл с нея..
    най-странното е че ние всички сме кажи-речи от една компания..
    Нямам приятелка от около 2 години и половина.. нямам време за личния си живот..
    супер объркан съм... сам ми е добре... но и да си сам не е работа..
    Неискам да я разочаровам защото знам че наистина много държи на мен
    Дайте ми съвет какво да правя .. мисля че е най-добре все пак да се видя с нея на четири очи и да поговорим сериозно ..
    Какво бихте направили вие в такава ситуация.. (макар че спестих доста информация с цел да не отекчавам читателите)
    Благодаря на всички които ще изкажат мнение!

ти си тиняк, какво чакаш да забременее от негър та да тръгнеш с нея?!

хаха разсмя ме рано-рано ..
    Явно имаш ограничен капацитет в мозъчето ... че неможа да асимилираш какво съм писал..
    както и да е .. свикнал съм на такива коментари така че IGNORE!!!
    //off като ти гледам подписа.. ми е ясно къФ човек ми дава съвет ,честито!

Питам за сериозно мнение.. не е толкова просто колкото иглежда,както казах,нямам време за личен живот .. и незнам какво ще стане ако бъда с нея ..

Цитирай Първоначално написано от kreed18
    хаха разсмя ме рано-рано ..
    Явно имаш ограничен капацитет в мозъчето ... че неможа да асимилираш какво съм писал..
    както и да е .. свикнал съм на такива коментари така че IGNORE!!!
    //off като ти гледам подписа.. ми е ясно къФ човек ми дава съвет ,честито!

Питам за сериозно мнение.. не е толкова просто колкото иглежда,както казах,нямам време за личен живот .. и незнам какво ще стане ако бъда с нея ..
    толка съм пиян че не ме брига за твоирш простотии, до сега си имал шанс, ама си бил ебати мишокО, мое мнение

Най-лесно ще ви е да поговорите открито. Няма никаква полза от това да заобикаляте тази тема.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

незнаех и те как ще реагират ако бях отишъл с нея..
    Какво повече да кажа ... Какво има да реагират приятелите ти .. ? Най-много се дразня , когато някое момче се притеснява да направи нещо, защото не знаело приятелите му кво ще кажат ...
    А като нямаш време за приятелка - ми недей си хваща . Щото после ше пускаш теми от рода на: " Приятелката ми каза, че не й обръщам достатъчно внимание ..кво да прая ?" ... Защото попринцип момичета имаме нужда от едно постоянно внимание , особенно в началото на връзката ... Не знам , мое мнение
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    незнаех и те как ще реагират ако бях отишъл с нея..
    Какво повече да кажа ... Какво има да реагират приятелите ти .. ? Най-много се дразня , когато някое момче се притеснява да направи нещо, защото не знаело приятелите му кво ще кажат ...
    А като нямаш време за приятелка - ми недей си хваща . Щото после ше пускаш теми от рода на: " Приятелката ми каза, че не й обръщам достатъчно внимание ..кво да прая ?" ... Защото попринцип момичета имаме нужда от едно постоянно внимание , особенно в началото на връзката ... Не знам , мое мнение
    +1

Мега фен Аватара на Mi6inka
    не я заслужаваш аз пък да ти кажа... аз ако бях на нея изобщо нямаше да се занимавам с човек ,който няма смелостта да ми каже две думи в лицето относно това,което изпитва и който ще се притесни от това "какво ще кажат приятелите му" ако ме изпрати... ти си на 20 човече... странно ми е да разсъждаваш така ,нищо лично

И все пак по темата.... да наистина хващай я и говорете... и искрено ти пожелавам да не разсъждава като мен (по-горе) Успех!

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от kreed18
    Неискам да я разочаровам защото знам че наистина много държи на мен
    Дайте ми съвет какво да правя .. мисля че е най-добре все пак да се видя с нея на четири очи и да поговорим сериозно ..
    Говориш някак объркано, хем я харесваш, хем пък казваш, че не искаш да я нараниш и нямаш време за личния си живот, какво би трябвало да означава това? Мисля, че трябва да седнеш и да се замислиш дали ти е по-добре сам или ще ти е по- добре с нея, обмисли го това добре и тогава вече говори с нея, какво искаш да има м/у вас Нещо или Нищо, така е най-добре Но първо се изясни със себе си, а след това с нея! А да и другия път, моля те не размишлявай какво ще си помислят приятелите за теб, ако са ти истински приятели, няма да ти се подиграват, а ще те разберат, защо си постъпил така. Все пак си на 20, мисля че трябва да имаш свое собствено мнение, а не да се оповаваш на мнението на "приятелите си"

не ме разбрахте ...
    Аз не съм човек на който мнението му зависи от приятелите..
    Не се притеснявам да правя каквото и да е пред приятелити или пред който и да е било .. явно не съм обяснил както трябва..
    Винаги съм мислил за момичето .. не само за мен ... както казах вече,не е толкова просто колкото изглежда..доста работи спестих.

Знам че искате внимание момичетата... за това повдигнах и този въпрос с това че няма да имам достатъчно време за нея..
    От цялата тази тема поне разбрах едно... че не съм наясно наистина със себе си
    Нито знам какво искам,нито знам как да го получа..
    Мерси на хората,които ми помогнаха да си отворя очите..
    От тука поемам аз!

off /// и кво е тва "ти си на 20 бе човек"
    кат съм на 20 кво тряа.. да ви пиша теми от рода "как да я вкарам в леглото" или "боцка ми се... как да и го сложа" ?!?
    Просто искам вече нещо наистина сериозно,и не ме карайте да се чувствам виновен че съм писал темата!!!

Моето лично мнение е да не му мислиш чак толкова. Бъди импулсивен! Изненадай се сам себе си! Спри да мислиш за бъдещето и за това кой какво ще си помисли и колко време ще и отделиш. Харесваш я, искаш я- вземи я! Да, може да сбъркаш и какво толкова, кой не бърка! Слушай сърцето си, само то може да те направи щастлив!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове