.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

перфектния план как да кажеш на някого че го харесваш :D

предполагам че ви се е случвало да харесвате някого и да ви е срам да му кажете или по -скоро да ви е страх от реакцията му. има един мн качествен вариант! Дегизирате се като храст,преследвате харесвания от вас човек и му казвате в ухото ''Много те харесвам! П.С. Казвам се...(вашето име)". На другия ден цялото даскало знае, вие емигрирате в някоя затънтена страна и си сменяте името!! обаче ако все пак този вариант не ви е по вкуса предложете ваш!!!

Мега фен
    опит за остроумие ли долавям?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

не,просто се отчаях и търся алтернативни варианти

Хах, да, и аз държа да отбележа че не беше много забавно решение.

Ето ти моето - в никакъв случай не признаваш чувствата. И тва е истината, и тва ще си остане.

Действия > думи.

Самопризнанията смучат, но не ми се повтаря пак едно и също.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Провиси я през 7мия и кажи "Обичам теееееееее. А кажеш на някой целуваш ей онова мъхясалото паве доле...."

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

момиче съм и сори ако на някой не му харесва моя вариант нали целта е да се предложи друг

Всяка любов си има своята уникална история.

Точно това й е готиното на любовта. Всеки път се чувстваш различно.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Габрово
    Чувствата не се изказват с думи, а се доказват с действия.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Всяка любов си има своята уникална история.

Точно това й е готиното на любовта. Всеки път се чувстваш различно.
    + най-сетне нещо , което се отличава
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Ех, че забавни хора си имаме в тоя форум ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    По балкана някъде..
    ACϟDC

ми отиди и просто и кажи

Хващаш 1 летва АМА ДЕБЕЛА... ПРААС през врата и после като падне му остави бележка: Обичам те ТОДОР (примерно) и бягаш. Ако оживее е твой
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Отиваш при него, дърпаш го настрана, казваш "Много те харесвам", целуваш го по бузата и бягаш към близката тоалетна, умряла от срам. =О
    А може и да му извикаш от най-малко 50м "Але, грозен, кефиш ме, щи пръдна" (чух един шестокласник да го казва на любовта си от съседния клас, хъх, трогателно си беше). Ще остане очарован.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Провиси я през 7мия и кажи "Обичам теееееееее. А кажеш на някой целуваш ей онова мъхясалото паве доле...."
    +1

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    по-тъпо не можа ли да го измислиш?

Цитирай Първоначално написано от UNrealPoWeR
    Хващаш 1 летва АМА ДЕБЕЛА... ПРААС през врата и после като падне му остави бележка: Обичам те ТОДОР (примерно) и бягаш. Ако оживее е твой
    + 111111

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    "Але, грозен, кефиш ме, щи пръдна" (чух един шестокласник да го казва на любовта си от съседния клас, хъх, трогателно си беше).
    дечицата са толкова чисти и искрени в чувствата си! можем да научим много от тях

Проучи от къде и кога точно ще мине твоя възлюбен. Качи се на най-близката сграда и чакай. Като видиш, че се задава се хвърли в/у него. Ако, не си сбъркала човека и по някаква случайност сте в съседни парцели, 100% ще разбере, че го харесваш.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хмм интересни предложения имате всички...За миг дори се замислих как преследвам някого дегизирана като храст
    Всъщност аз съм на мението на всички които смятат, че действияте често казват повече от думите, така че не е нужно да застанеш пред Него/нея и да кажеш: "Лудо влюбен/с съм в теб..." , но ако все пак държиш да е така...Просто отиди и го кажи...Романтични (примерно) начини да го кажеш няма, има правилни

Добре обяснете ми само едно нещо : защо повечето се опитвате да бъдете интересни с тъпите си предложения (лошото е, че направо сте жалки) ... като нямате желание да помагате или да давате смислен отговор в темата недейте да пишете ...

Знааачи в последно време забелязвам една особено интересна тенденция от страна на моя приятелка. Тя си харесва някого, тюхка се 15-20 минути как да му привлече вниманието, какво да му каже и т.н, накрая отива, потупва го по рамото и му казва: "Здравей, как си? Амиии...аз всъщност исках само да ти кажа, че много те харесвам". Усмихва му се и си тръгва.
    Аз бях като втрещена. Защото тя не е на 12 години. И на 15 не е. Обаче го прави много естествено и наивно. Като в 5 клас. И определено има резултат... или поне при нея.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

жестоко Абе отиваш при човека и например ако сте в дискотеката - поливаш го с бутилка или чаша алкохол и му казваш "Извинявай ще го изближа ,за да не ти е мокро ..." или някакъв подобен тъпизъм
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Кажи го пред всички ... така после .. на останалите ще им е тъпо да говорят и обсъждат ... просто няма ад е интересно ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си