.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Все аз съм меката мара ;(

С гаджето ми ходим от повече от година вече .. обаче винаги така се получава,че когато се скараме винаги аз му се обаждам или му пиша за да се сдобрим .. и той си е свикнал с тоя факт и знае,че всеки път когато се скараме аз ще съм на линия след не повече от 2 часа.Ето един пример..в петък цял ден му звънях на мобилния,обаче той не ми вдигна .. вечерта като се прибрах му звъннах на домашния,брат му каза че е някъде навън .. след 1 час пак му звъннах,питах го къде е бил -той каза че е бил в магазина на техните .. по принцип му имам 100% доверие,че не ме лъже,просто с течение на обстоястелствата съм го разбрала .. общо взето заради това се скарахме,аз много се ядосах защо дори и след като е видял че има 10 пропъснати от мен не ми звънна .. и ето сега 3ти ден подред не си говорим.Е,аз ли съм виновна? Много искам да му звънна да се сдобрим,обаче ето пак когато той е виновен аз се извинявам .. как да го преодолея тоя момент ;(

Мега фен Аватара на babity
    Не отстъпвай. Покажи му, че има реален шанс да те загуби.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Ами .. съгласна съм с тебе А ако пък не ти се обади повече .. значи е бил поредното лайно ..
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    people`s wet dreams
    Така си го научила и едва ли ще го отучиш , с новия гледай да оправиш нещата...

Град
    V MoQtA StAq
    +1 Бъди инат
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Аз имам сьщите проблеми като твойте...Колкото и да ми се иска да не се извиня на някой 4овек го правя.. да но после ината в мен по4ва да се сьбужда и никой не може да ме накара да бьда прьв..С 1 приятелка се бяхме ловили на бас 4е тя няма да издьржи то4но след 4 дена тя написа смс с следният текст:TI SI NAI GOLEMIQT INAT KOITO POZNAVAM . Така4е бьди като мен..не му се обаждай и той ако те е оби4ал ще те потьрси все някога.Успех!
    skype thug_gangstaa pishete

Поне веднъж трябва да проявиш характер. Не може винаги ти да правиш първата крачка. Компромис да, но това вече си е навик.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    По балкана някъде..
    Не му звъни по 1000 пъти нито му пращай 100 смс от сорта "каде си" Това адски дразни....
    ACϟDC

Град
    The Land Of The Doomed
    Следващия път, когато ти не си виновна за караницата просто не му звъни и го чакай той да звънне. Не си задължена да се извиняваш на някого само, защото на него му харесва да му тичат по задника. Изчакай, много си нетърпелива - след 2 часа му звъниш.. изчакай 3, 4, ден да видиме той кога ще се сети и готово.

Не му звъни, той ако те обича и иска да е с теб ще ти се обади Търпение

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Поне веднъж трябва да проявиш характер. Не може винаги ти да правиш първата крачка. Компромис да, но това вече си е навик.
    Абсолютно съм съгласна- компромиса е хубаво нещо, но това да ти се качват на главата...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

ооо ти си му изградила такъв навик,,,мн кофти е тва.
    не отстъпвай в никакъв случай!време е той да се сети за теб и да докаже любовта си!
    Малко сме разумните.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    не отстъпвай в никакъв случай!време е той да се сети за теб и да докаже любовта си!
    mnooooogo pravilno !
    podkrepqm napalno
    Руса кукличка

+2

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Като му прощаваш всеки път, той ще започне да мисли, че за всяка грешка ще му простиш и не се чувства застрашен. По-добре изчакай той да ти се извини, а ако не го стори - няма начин да продължи връзката ви, защото не е нормално все ти да се извиняваш, макар и това да е много хубаво.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

И аз съм същата и не мога да се оттърва от пустия навик все аз да се извинявам.Както и като се караме винаги аз да се сдухвам и да не викам,а само да търпя...
    Иначе знаеш какво трябва да правиш-не отстъпваш,чакаш го да се изивни пръв...само дете понякога е трудно да се сдържиш.

остави го тои поне веднъж да те потърси,няма смисъл ти да се извиняваш за нещо което тои е сторил...така виждаш какво значиш ти за него и колко тои държи за вашия мирен консенсус във връзката ви

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз мисля, че този път не трябва да отстъпваш Бъди силна
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ако знаеш колко момчета си мечтаят за приятелка като теб

точно така,не му се давай..
    или пък просто сега след като се сдобрите дай глас,обясни му,че не ти е приятно така,само един вид,ти да излизаш виновна,за нещо,за което вина има само той.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си