- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е?
По принцип не пиша по форуми, но сега реших да се посъветвам с някого...
Имах случай на скъсан презерватив преди около 3 месеца и половина с тогавашния ми приятел.. взех Ескапел и ми дойде след 5 дена.. от тогава нататък ми идва всеки месец, тече ми нормално и т.н... не съм забелязала аномалии.. проблемът е, че от няколко дена ( 2 по-точно) ме боли в горната част на корема и леко ми се гади, струва ми се леко подут и когато се наведа леко усещам,че все едно имам топка в корема.. преди два месеца си правих тест беше отрицателен.. тези симптоми засега не се бяха появявали и ето , че изведнъж се появиха... нз как да си го обясня.. не съм си правила друг тест, чудя се дали да го правя и дали има смисъл да се притеснявам, защото е много странно наистина...
Ако може някой да даде съвет ще съм благодарна!
Мерси
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ходи до кенефа... хаха.
Не бе, явно имаш проблем със стомаха, деа знам. Някое момиче трябва да каже.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Първоначално написано от GoHardOrGoHome
Никога нищо не изключвай, но все пак не би трябвало да имаш от какво да се притесняваш. Бягай на доктор ако мислиш, че е нещо наистина притеснително да не се окаже нещо страшно(не говора само за бременност), може да са сумати неща. Шега със здравето не бива и ако ме питаш мен първо се обърни към личния лекар да ти види корема...(твърд, мек, такива неща) и ако се налага да те изпрати към специалист. Може да е просто разстройство на стомаха, но не подхождай безотговорно към това.
Това е гастрит, демек бебето на язвата, отивай на лекар да ти изпишат хапченца, че е много лошо.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
според мен не си .. ако беше щеше да ти доиде 1 2 пъти след това ии цвета щеше да е различен ... но наи добре иди и говори с доктора си![]()
И според мен не си бременна. Не е лошо да отидеш на лекар, за да види каква е причината за болката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!