- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ще изчезне чувството?
Здрасти на всички...нова съм ,една френдка ми каза за тоя форум и искам да попитам,понеже не открих такава тема тук,а ако има се моля да ме извините....Та въпорса ми е...понеже преди около 30 мин. правех за първи път анален секс....след колко време пак ще мога да сядам както преди и това странно усещане ще изчезне?
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
ХАхаххаха, сега права ли седиш?!
Споко, до утре мааааксимум до 2 дни ше си фърст и ше искаш още.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Не седя права ама....на една страна...Сериозно ли два дена?Първоначално написано от CanyH
Е не са ме .... за да знам с точност, но на една бивша толкова и трябваше. Два дни за да й мине напълно. Ииии на третия пак.. хаха
--------------
хахха внимаваий да не почне да се изпускаш..щоото аз вече сам така и след анален не излизам никадеПървоначално написано от smilebaby
Разсмя ме. Вземи си един душ и се отпусни, легни и като се събудиш и спомен няма да имаш за аналните приключенияПървоначално написано от smilebaby
![]()
здрасти мацка ,
предполагам че сте били малко по- грубички и сте използвали малко лубрикант или въобще не сте използвали. по- принцип би трябвало да нямаш проблеми веднага след секса ... просто следващия път като го правите кажи на пича да е по- нежен и използвайте повече лубрикант
На всичкото отгоре е гнусотия. Не мисля да пробвам в близкото бъдеще...Първоначално написано от pitan4icata
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Споко мацка и при мене е така....но мисля че определено 2 дена няма да си така!
аз направих голяма грешка , че дадох да моя взех че му хареса . След няколко часа ще си добре
Какви часове бе хора? Последния път при нас беше най-грубо и продължително и ми мина за 15-20 минути това усещане......Айде може и повече да е било, защото гледахме ТВ....
Пффф е не знам как го правите ама аз никога не съм имала проблеми със сядането или ходенето... Малко е странно усещането около 10-15 минути след акта но нищо повече.. Не знам..![]()
До 2-3 дена ще ти мине.![]()
Имала ли си як запек някога чуството долу горе трябва да е същотоПървоначално написано от smilebaby
![]()
щото с моя запек не съм сядал като хората с дни![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
Личи ти...Първоначално написано от sladky2009
Е не можа д аме държи два дена,но една нощ и малко през деня....Мерси на всички за мненията...определено ми бяха полезни.Ако искат модовете да заключат темата..и съм очарована от форума има много хубваи неща и също толкоз полезни.
Виждаш ми се малко малка чак за анален секс... ^.^Първоначално написано от sladky2009
ACϟDC
Това към мене ли беше адресирано?Първоначално написано от FlashMX
Не към @sladky2009 защото на снимката на аватара ми излгейда прекалено малка (ако е тя де :Щ )
ACϟDC
Да ли е тя на снимката ли? По- скоро дали въобще е ТЯ, а не ТОЙ ?!
--------------
E неПървоначално написано от jghgh
казано на жаргон ГАЗО НЕ ГО ДАВАМ
![]()
Май закъснях с отговора...но това чувство ще варира...всеки път ще е ралзично.
Russian Aerospace Agency
Първоначално написано от smilebaby
хахахах на 14 и вече ти цепят гъза, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
хахаха ем така е курви колко искашПървоначално написано от no0k1e