- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам доста гаден от моя гледна то4ка проблем
Здравейте,сьжалявам 4е пак нахалствам с мойте проблемиЗна4и моят проблем е следният.Когато се запозная с някое моми4е става свалката но по4ва да ми споделя и аз да и разрешавам проблемите и тя след 3-4 дни по4ва да ми казва как сам и бил БЕСТ ФРЕНД ФОРЕВЕР как ме 4увствала като нейн брат и такива глупости и мене ве4е ми става неудобно да и предложа даже да излезем на кафе така4е кажете ми какво да правя ако някое моми4е пак трьгне да ми обеснява за проблемите и как да я отбльсна няма да са вси4ки но искам да живея и аз мамка му добьр сьм в разрешаването на проблеми но не сьм единствения на света...
skype thug_gangstaa pishete
Да слушаш е страхотно качество, но просто покрай изслушването не забравяй свалката- прави и комплименти- покажи и че я харесваш, само така ще погледне на теб като повече от приятел!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ама те не спират бе 4овек....като латерни са аз не мога да се изкажа разрешавам и проблем след проблем като си ляга или отива на вьнка или става от компютьра само 4ао целув4ица и тфа е на другия ден пак сьщото само каде запо4ваме здрасти как си кво праи днес нещо интересно и пак се по4ва
Мм защо не отговориш на въпроса "Какво прави днес" с "Цял ден си мислих за теб"... Това е сигурна свалка. На колко години си?
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ами...добра идея ми се струва ще пробвам щото аз малко на тема "Свалки" куцам мерси 4е се опита да ми помогнеш дано действа...btw на 15 години сьм
Просто бъди уверен в себе си! Момичетата на тази възраст харесват нахакани момчета, така че опитай да се държиш уверено и под уверено нямам в предвид грубо! Малко повече хъс и вяра в себе си и ще видиш как лесно ще се справиш. Искам като една опитна кака да ти кажа, че в мъжа ако 10% търсим визия, останалите 90% са подход, така че просто трябва да разбереш какво си търси тя за да и го дадеш по най-подходящия начин. Придържай се към плана и пиши какво е станало! Успех!!!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Мерси,како.Утре ще ти пиша какво се слу4и и мерси отново за сьветите които ми даде
![]()
Уважавам хората който ме ислушват нооооооооооооооо не бъркам личните си проблеми и работи като изляза с някого.Всъщност аз съм тази която дърдори и предразполага хората към разговор.В твоя случей обаче ти си добрия слушател който се превръща в потенциален ПРИЯТЕЛ.Грешката ти е там че и/им разрешаваш да споделят неща който са лични в смисъл такъв когато почне да ти говори за някой момък просто и кажи че не те интересува (по заобиколния път) Аз излизам от тая ситуация с "незнам това са си твой работи оправяй се".И още нещо не говорете за бивши настоящи или потенциални приятелки/приятели.Наблегни повече на нещата от живота и по сериозни теми нещо от сорта по какво си пада какво обича да прави когато е с гадже и премини към по сериозните неща.Не ви знам на колко години сте ама така като чета някъде м/у 15 - 18 годишни...Просто не им давай да ти се кетрят на главичката!Успех
Никога не позволявам да ми говорят за бивши гаджета...Те ми говорат за живота си какво е ставало с тях и ми се доверяват
[04.12.2008 г. 22:06:55] janaaaa каза: na tebe ti kazvam ne6ta za koi nikoi dr neznae
[04.12.2008 г. 22:07:03] janaaaa каза: na nikoi ne sum kazvala
Ето 1 моми4е което ми споделя...на най-добрите си приятелки не казва а на мен казва закакво ми имат толко вяра как я спе4елвам но просто искам ве4е да си 4ата с тях като най-обикновенно фр а не като мом4е тип "Дай да ти попла4а на рамото"
Дръж се леко дръпнато ти им позволяваш да ти споделят неща дето и техните приятелки незнаят.Това не е нормално.Или от самото начало на вашите срещи си знае че ти ще си само и единствено техен приятел или ти им го позволяваш.Пробвай различно държание.Не говоря да им се стряскаш и да им се правиш на мъж просто си говорете по повърхностно и задълбочавай в темите КОЙТО ТИ СМЕТНЕШ за важни и сериозни...
Ами 4естно да ти кажа аз никога не 4ата задьлбо4ено винаги гледам да сьм повьрхностен докато си 4атя..Но тя като ми каже неска кво ми се слу4и ;( и аз като я питам кво и тя по4не да се обеснява да я успокоявам некви прегрьдки ми праща и аз не мога да и кажа "аре махай се бе" нали? и ве4е ме ползват за изтривалка но от утре ще пробвам с ваще сьвети и ще видя резултата...
Ман, просто говори с момичетата по-малко за такива теми, а приказвай за по-общи неща, но да засягат малко и тяхната външност или характер или ако си няма гадже кажи й "не съм те виждал да се разкарваш с някого по кафенета или на дискотека", или се сприятелявай с нейна приятелка първо и й сподели,че харесваш нейната другарка-тя ще ти помогне да излезете на една среща и да се сближите. Пък и при мен се получи така гадно, пращах и хубави смс'и, а тя си мислеше, че нямат никакво значение и смисъл, накрая ий са разсърдих и й казах, че не разбира нищо.Нататък ти си помисли какво стана!!!![]()
![]()
![]()
![]()
В момента има 1 моми4е с което много си споделяме а аз тьрса то4но такова гадже но тя ми каза 4е има 4увства кьм мен но още не знае какви са но 100 процента са нещо пове4е от приятелски и незнам какво да правя дьржа се с нея нормално говорим си споделяме си питаме се какво сме правили днес някой друг бьзик (не 4ерен хумор) И така ние трябваше в4ера да се срещнем и да отидем на кино но тя беше при баба си и не стана ще се опитам да се дьржа с нея нормално до края и ще видим какво ще се слу4и
Мерси на вси4ки
Действа вси4ко което ми казахте много ви благодаря ве4е тази която искам по някакьв на4ин се изолирам от това да и бьда приятел с сьвети и си 4атим нормално мерси на вси4ки![]()
![]()
![]()