.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

тва любов ли е ?

здрасти значи искам ако може естествено да ми отговорите как бихте постъпили на мое място..на кратко и по същество историята е такава,на 18 съм и 6 години бях влюбена в едно момче,правила съм всичко което каже,мен тои ме имаше за лукова глава,ходи в чужбина..чаках го върна се видя ква коренна промяна имам и как всеки ме харесва...тъпо на е така,а когато бях едно обикновенно момиче само ми се лигавеше насреща и една вечер за да ме хване яд ми заявява че ходи с най-добрарта ми пр, и е така и чак сега осъзнал че имал чувства към мен,аз си имам пр в момента но сърцето ми е с моята си любов но мисля че когато му е било времето да съм с него не ме е искал а и нямам гаранция 4е ако пак съм с него няма да пъда подлагана на шибаните му обноски,стана дълго и отек4ително..как да постъпя...Благодаря

Ооо я не се занимавай с тоя .. Бъди си с твоя приятел .. Много вероятно е тоя да иска само да те изчука и да те остави ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Ооо я не се занимавай с тоя .. Бъди си с твоя приятел .. Много вероятно е тоя да иска само да те изчука и да те остави ...
    +1! Само иска да те възползва от теб и после да бъде важен!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Абсолютно!
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Ммм дам не се занимавай
    кажи му : It's too late... ии лек ден

white sensation

благодаря ви и аз така мисля просто исках съвет

Мега фен
    Град
    София
    Абе в тая ситуация не може никой да ти каже НАПРАВИ ТОВА или НАПРАВИ ОНОВА.Ти сама трябва да решиш какво искаш да направиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Дааа. Или пък да се изгаври по някакъв начин.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Продължи си живота със сегашния си приятел и не си спомняй за миналото Не допускай да се развалят отношенията ви,заради някъв си кретен ,който въобще не се знае с какви намерения е
    Малко сме разумните.

знам,просто няколко глави мислят по добре от една затова благодаря за отделеното време

ами като сме почнали да кажа туко що няма и 5 мин какво разбрах,че целия този стремеж аз пак да му се моля и кланя и тая изкуствена любов която тетралничи пред мен е било просто един бас за една каса бира предстажяте ли си 6 години пропилени за една каса бира,е кажете ми как да не му направя живота черен,м/у другото баща ми му е адвокат по дело от което зависи нещастният му животец дали да не направя така да мре как мислите

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не си разваляй връзката с приятеля. Докажи на въпросното момче, че вече не си тази, която си била, защото той в момента е видял в ква мацка си се превърнала и си мисли "ама тя преди тичаше след мене значи мога да си я имам по всяко време що пък да не я пробвам сега като и готина"... Чувства така рязко едва ли се появяват - сама казваш, че преди само ти се е лигавел, как така сега като те е видял и изведнъж и разбрал, че има чувства... Няма да се очуда ако всичко е само до единия секс и се крепи изццяло на външният ти вид... Кажи му нещо от сорта на "Значи имаш чувства така ли? И как така точно сега реши, че имаш чувствата откакто съм различна? Къде бяха тия чувства преди?"... ще видиш как ще почне да ти меца и директно го разкарай след това
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от melllisssa
    ами като сме почнали да кажа туко що няма и 5 мин какво разбрах,че целия този стремеж аз пак да му се моля и кланя и тая изкуствена любов която тетралничи пред мен е било просто един бас за една каса бира предстажяте ли си 6 години пропилени за една каса бира,е кажете ми как да не му направя живота черен,м/у другото баща ми му е адвокат по дело от което зависи нещастният му животец дали да не направя така да мре как мислите

Ама и той е голям смелчага - знае, че баща ти му е адвокат и пак се ебава с тебе Тегли му една майна и не се занимавай.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

аз го питах нима трябваше да види как приятелите му ми тичат зад гърба и тои понеже знае че "умирам" за нега и като щракне с пръсти и аз да застана на степенка пред него и той ми заяви наи нагло че преди тези години еднин плейбои като него неможел да ходи с тогавашното обикновенно момиче като мен...колко нагло ама е и скромен нали

знае да и леля ми му се садийка на всичкото отгоре..ами той прави така защото аз несъм казвала за сълзите,обидите,ебавките и прочие и си мисли че и сега ще замълча както винаги,ама мисля доста голям да му го набия ...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аахах ето видя ли - всичко е заради външния вид Той е явно един от ония турбо-фиешън-гъзари дето не могат да движят с ОБИКНОВЕНИ Нахрани го едно хубаво и не се занимавай повече - не си заслужава.

Град
    sofiqqq
    Остани при приятеля си ....... освен акоо все още не изпитваш нещо към това момче ... => дай му шанс
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Дълбините на канала :D
    Тва е куча с краста.

auuuu neznam za kakyv 6ans zaslujava ?!

Цитирай Първоначално написано от EternalSilence
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Абсолютно!
    Напълно съм съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си