- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Според вас възможно ли е да обичаш някого ,а да не ти пука за него ... ? Имали ли сте такива преживявания - скарваш се с гаджето и той/тя те изхвърля от тях за нещо дребно ,въпреки ,че преди да се скарате се кълне ,че те обича Мноооогооо..... ???
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
той/тя те изхвърля от тях за нещо дребно... ако те обича наистина няма да го направи ...
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Тфа за мене не е любов!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Значи не те обича хахПо скоро да се скарате малко, ама чак да те изхвърли... Пък хората който се карат се обичат
ама не се "изхвърлят"
Това не е любов ! ;d
![]()
white sensation![]()
глупава работа..тфа са си вече набити филми..не е друго
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Всеки човек има нерви. Понякога колкото и да обичаш не можеш да преглътнеш всичко. Това, че те е изгонил е било проява на яд и е нещо моментно. Когато ви мине и на двамата пак ще се обичате. Просто трябва да разбереш, че в момент когато си ядосан не мислиш за нищо и никого, а после естествено съжаляваш
Авторке,тресни си главата в стената 1-2 пъти,белкем ти дойде акълът.
[size=7][b][u]fosse cos
+954Първоначално написано от Presley
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
мен лично не са ме гонили,аз съм си заминавала когато сме се карали ама нали любовта е над всичко пак един два смс и замазват полужението и все едно нищо не е било :Д![]()
Според мен не може да обичаш и да не ти пука езновременно... То едното върви ръка за ръка с другото.
А колкото до изхвърлянето - едва ли ще те изхвърли просто ей така ако става дума за нещо дребно. Попринцип караниците и сдърпванията са нормални неща в езна връзка, но за да се стигне да изхвърляне значи проблемът ще да е голям.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
тфа не е любов![]()
![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
+123Първоначално написано от KillSwitchEngage
Миличка, това че те е изгонил не означава че не му пука за теб, просто се е ядосал и затова така е станало. Просто всеки си има една точка , в която търпението му се изчерпва и явно той е достигнал своята- направил е нещо глупаво, сбъркал е, но това не значи че не те обича и не му пукаИначе конкретно по въпроса ти- няма вариянт да обичаш някой и да не ти пука за него. Абсурдно е...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ба*ти любовта! И ако това е да обичаш, значи аз съм с много криви разбирания.
ТОВА НЕ Е ЛюБОВ!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
скарали сте се бил е ядосан нормално е да каже и направи неща които не иска.сега до колко е дребно това за което сте се скарали не си споменала,но мисля че ако се случва за първи път може да се оправят нещата но ако е непрекъснато не е любов
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Това че те "изхвърля" не означава,че не му пука на човека.Всеки като се ядоса първо действа инстинктивно и после осъзнава какво е направил.И много ясно,че като обичаш някого ти пука за него.В противен случай значи просто го харесваш или ти служи за запълване на времето.
Еми.. С риск да се повторя .. НЕ е любов. Когато обичаш някого , ти пука за него ! ... Толкова ли е трудно сама да си отговориш на този въпрос.. то е логично просто ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Нямам идея дали съм луда или нормална ...напоследък той все се сърди за щяло и нещяло ,ние почти живеем заедно ,а той се държи като животно ... Изхвърлял ме е 2 пъти от тях и няколко пъти просто от неговата стая .Нито съм изневерила ,нито излъгала ,нито убила нито нищо ... Просто например като не си мълча ,защото се скараме и му казвам ,че не показва обичта си ,която твърди ,че е голяма ... Голяма САМО НА ДУМИ май ..... нямам представа - за това се допитвам до вас
![]()
- Какво е любовта?
ами ..... ЛЮБОВ ,навик ....![]()
- Какво е любовта?
Да е!Любов е!"ГОЛЯМА!"