.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

подаръци и родители

тъй като наближава време за купуване на подаръци за родителите, братята и сестрите, кажете какво мислите да им купите? какво сте взимали предни години...ако имате брат/сестра кажете заедно ли купувате подаръци на родителите или всеки отделно...аз майка ми лесно ще я измисля, но брат ми и най-вече баща ми са ми кошмарни

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Ами мисля тая година или да взема на нашите общ подарък(харесала съм им едни много сладки чаршафи) или на мама... пуловер, блуза, нещо от тоя сорт. На бащатко ми... не що за компютъра.Я някоя флашка, слушалки(че не ми дава вече моите ) . На брат ми голяма картина от някое детско филмче или играчка. Предните години съм им подарявала все тъпи работи... дано таззи надскоча себе си
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Нямам брат,нито пък сестра,но и не мисля,че ще купувам нещо на нашите...незнам още

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    нито те нито аз ще си подаряваме нещо

Град
    Стара Загора
    Ами аз не си спомням някоя година ние да сме им подарявали подаръци.И без това на тях им е ясно, че ние няма от къде да изкарваме пари и, ако купим подаръци, то те ще са с техните.Затова те сами си си купват, каквото им е нужно Иначе аз и сестра ми си подаряваме една на друга от спестявания

ПП: Тази година може и да е различно, защото сестрата започна работа и получава заплата, но не знам

Супер фен
    Ем аз нямам братя и сестри, така че ми е по-лесно Примерно мама знам, че мн се радва на парфюми, плюшени играчки и винаги нещо такова и вземам. На баща ми най-често му вземам някоя книга, веднъж му взех поставка за бутилка вино.. Иначе най-често с някоя фр отивам да им вземам подаръците

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Нямам идея

Със сестра ми ще им подарим общ подарък

Ще им направим календар с тяхната обща снимка
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Тази година съм решила да изхарча много пари за подаръци. За наще ще взема нещо общо, което трябва за вкъщи и по една блузка или пуловер. Но за приятеля ми не знам, трудно е с тея празници

Ами те точно на бъдни вечер имат годишнина от сватбата си и съм решила за Коледа да им подаря гооооооляма снимка от сватбата. Първата им снимка от както са женени.
    Преди около месец я намерих зад един шкаф, цялата в прах, паяжини и дори паяк имаше.
    За това я занесох в едно фото и казаха, че могат да направят по-голяма..аз да си избирам размера Аз избрах метър на метър
    Надявам се, че ще им хареса
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

На мама ще и купя един парфюм, който каза, че и харесвал и един крем за ръце. На сестра ми обмислях да купя или някоя от книгите на Стефани Майър или "Истината за Металика", ама накрая се оказа, че не ги искала. Казах и, че като си избере нещо, което и харесва да ми каже.Тази година реших да разнообразя подаръците, защото всяка Коледа подарявам някакъв съвенир, който не влиза в кой знае каква употреба.

Нищо няма да им купя...

Еми имам брат, ама не им купуваме заедно, а поотделно. А иначе мислех на майка ми парфюм, на баща ми книга, ама толкова им се ядосах, че няма да им купя нищо, защото аз им казах, че искам общ подарък за рождения ми ден и за Нова година (то разликата е една седмица) и че искам фотоапарат. А баща ми се изцепи: " Ааа, фотоапарат, изкарай първо 4 по математика и тогава ще видим".( аз мин год имах втория срок шест двойки и сега ми е доста трудно по математика) И толкова обидно ми стана, че реших да не им взимам нищо. Ще купя само на брат ми и на гаджето му по нещо!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на breathless
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Нищо няма да им купя...
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    от няколко години на коледа нищо не си подаряваме...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Варна
    Парфюми на всичките - мама, татко и брат.
    Исках да пусна снимки, ама съм нов потребител и не става - Nina Ricci Premier Jour за майка, Paco Rabanne Ultraviolet за брата и татко

Надявам се да останат доволни

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от DulceGatito
    Нямам брат,нито пък сестра,но и не мисля,че ще купувам нещо на нашите...незнам още
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Hahyxah нищо не им копувам ... не се заслужили хд.Може би само на мама нещо ,, ама още се колебая ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    kadeto iskam
    Аз не им подарявам нищо на нашите, нито пък на брат ми пф абсурд! Баща ми ми дава пари и аз си купувам каквото искам

аз на брат ми ще му купя това http://4as-pik.com/shop/product_info...41f0443e5ce5db , нз но мом4етата са луди по тея джаджи

Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Ем аз нямам братя и сестри, така че ми е по-лесно Примерно мама знам, че мн се радва на парфюми, плюшени играчки и винаги нещо такова и вземам. На баща ми най-често му вземам някоя книга, веднъж му взех поставка за бутилка вино.. Иначе най-често с някоя фр отивам да им вземам подаръците
    Кога те родих?
    На сестра ми едно плюшено куче и чанта (но то не е само от мен), на майка ми една кутийка с делфинче, а на вуйчо и вуйна им харесах един много красив дневник-албум. Сега и за мъжо трябва да ходя да купя подарък. А на баба парфюм ще й купя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Цитирай Първоначално написано от PurplrGirl
    аз на брат ми ще му купя това http://4as-pik.com/shop/product_info...41f0443e5ce5db , нз но мом4етата са луди по тея джаджи
    yeah тва е мн як подарък

иначе на мама не съм решила какво ще взема а на татко книга
    <3 أحبك الشمس

с брат ми измислихме: на мама един парфюм, който тя много беше харесала в един магазин и портмоненце с пособия за маникюр (ножичка, там за кожички, пиличка, пинсета и още работи има), че нейното вече на нищо не мяза, а на тате часовник...а на братлето ще взема от тези комплектите парфюм, дезодорант, душ гел или за бръснене там с пяна, автършейв и нз си още какво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си