- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- подаръци и родители
тъй като наближава време за купуване на подаръци за родителите, братята и сестрите, кажете какво мислите да им купите? какво сте взимали предни години...ако имате брат/сестра кажете заедно ли купувате подаръци на родителите или всеки отделно...аз майка ми лесно ще я измисля, но брат ми и най-вече баща ми са ми кошмарни![]()
Ами мисля тая година или да взема на нашите общ подарък(харесала съм им едни много сладки чаршафи) или на мама... пуловер, блуза, нещо от тоя сорт. На бащатко ми... не що за компютъра.Я някоя флашка, слушалки(че не ми дава вече моите) . На брат ми голяма картина от някое детско филмче или играчка. Предните години съм им подарявала все тъпи работи... дано таззи надскоча себе си
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ами аз не си спомням някоя година ние да сме им подарявали подаръци.И без това на тях им е ясно, че ние няма от къде да изкарваме пари и, ако купим подаръци, то те ще са с техните.Затова те сами си си купват, каквото им е нужноИначе аз и сестра ми си подаряваме една на друга от спестявания
![]()
ПП: Тази година може и да е различно, защото сестрата започна работа и получава заплата, но не знам![]()
Ем аз нямам братя и сестри, така че ми е по-лесноПримерно мама знам, че мн се радва на парфюми, плюшени играчки и винаги нещо такова и вземам. На баща ми най-често му вземам някоя книга, веднъж му взех поставка за бутилка вино.. Иначе най-често с някоя фр отивам да им вземам подаръците
![]()
Нямам идея![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Със сестра ми ще им подарим общ подарък
Ще им направим календар с тяхната обща снимка![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами те точно на бъдни вечер имат годишнина от сватбата си и съм решила за Коледа да им подаря гооооооляма снимка от сватбата. Първата им снимка от както са женени.
Преди около месец я намерих зад един шкаф, цялата в прах, паяжини и дори паяк имаше.
За това я занесох в едно фото и казаха, че могат да направят по-голяма..аз да си избирам размераАз избрах метър на метър
![]()
Надявам се, че ще им хареса![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На мама ще и купя един парфюм, който каза, че и харесвал и един крем за ръце.На сестра ми обмислях да купя или някоя от книгите на Стефани Майър или "Истината за Металика", ама накрая се оказа, че не ги искала. Казах и, че като си избере нещо, което и харесва да ми каже.Тази година реших да разнообразя подаръците, защото всяка Коледа подарявам някакъв съвенир, който не влиза в кой знае каква употреба.
Нищо няма да им купя...
Еми имам брат, ама не им купуваме заедно, а поотделно. А иначе мислех на майка ми парфюм, на баща ми книга, ама толкова им се ядосах, че няма да им купя нищо, защото аз им казах, че искам общ подарък за рождения ми ден и за Нова година (то разликата е една седмица) и че искам фотоапарат. А баща ми се изцепи: " Ааа, фотоапарат, изкарай първо 4 по математика и тогава ще видим".( аз мин год имах втория срок шест двойки и сега ми е доста трудно по математика) И толкова обидно ми стана, че реших да не им взимам нищо. Ще купя само на брат ми и на гаджето му по нещо!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от Reed
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
от няколко години на коледа нищо не си подаряваме...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Парфюми на всичките - мама, татко и брат.
Исках да пусна снимки, ама съм нов потребител и не става - Nina Ricci Premier Jour за майка, Paco Rabanne Ultraviolet за брата и татко
Надявам се да останат доволни
+1Първоначално написано от DulceGatito
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Hahyxah нищо не им копувам ... не се заслужили хд.Може би само на мама нещо ,, ама още се колебая ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
аз на брат ми ще му купя това http://4as-pik.com/shop/product_info...41f0443e5ce5db , нз но мом4етата са луди по тея джаджи![]()
Кога те родих?Първоначално написано от Slave4You
![]()
На сестра ми едно плюшено куче и чанта (но то не е само от мен), на майка ми една кутийка с делфинче, а на вуйчо и вуйна им харесах един много красив дневник-албум. Сега и за мъжо трябва да ходя да купя подарък. А на баба парфюм ще й купя.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
yeah тва е мн як подаръкПървоначално написано от PurplrGirl
![]()
![]()
иначе на мама не съм решила какво ще взема а на татко книга![]()
<3 أحبك الشمس
с брат ми измислихме: на мама един парфюм, който тя много беше харесала в един магазин и портмоненце с пособия за маникюр (ножичка, там за кожички, пиличка, пинсета и още работи има), че нейното вече на нищо не мяза, а на тате часовник...а на братлето ще взема от тези комплектите парфюм, дезодорант, душ гел или за бръснене там с пяна, автършейв и нз си още какво![]()