.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: КРАЖБА

КРАЖБА

Здравейте Много неприятно се получи днес откаднах от баща ми 90 лева и тои се усети какво да правя взех ги защото нямам пари а и те ми дават само 20 лева на месец !!! Той си провери портмонето и после намерих мойто портмоне и видяха вътре 90-те лева ПОМАГАЙТЕ какво да му казвам и на него и на майка ми

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Как ще крадеш от родителите си?! Не можа ли да ги помолиш да ти дадат.....
    Шофирай разумно - стигни жив!

еми срам ме е да им искам пари неудобно ми е ...

Мега фен Аватара на Infinity
    просто отиди им кажи че си го направил това от нужда и че е време поне малко да ти увеличат джобните кажи им също че това не е най-подходящият начин да им го кажеш,но си бил принуден и ти е било неудобно да ги питаш-мисля че това е най-удачно
    To infinity and beyond.

оххх мерси много дано да ми простят незнам отвратително се чувствам не мога да ги погледна в очите

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Е ти очакваше, че за 90лв няма да се усетят
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Infinity
    Успех!И пиши след това...
    To infinity and beyond.

И аз съм взимала, но най-много 10лв. Добре щеше да направиш ако им беше потърсила. Баща ми забележи когато му взех 2лв, но аз му казах, че не съм барала. Извини се и по възможност върни парите или поне част от тях.

Говорихме , те много се бяха притеснили ,казаха ми много неща от които много ме заболя,но си го заслужавах.Помислеха си това от което най-много се страхувах да не си го мислят - наркотици... пуша цигари ,но не употребявам наркотици, тааа... след около 30 мин реване стигнахме до тва да ми дават 3 лв на ден което мен ме задоволява , а не като преди тва ми се падаха по около 60ст та така де мерси много все пак за съветите и мненията

Мега фен Аватара на Mi6inka
    е те определено са ти давали мн мн малко пари на ден... не че като крадеш е начина да оправиш нещата... трябвало е просто да поговорип с тях ( те са ти родители ).. И на мен понякога ми става неудобно да им искам по повечко пари ,гледам да се съобразявам .... ннноо все пак те са ти родители и ако не ги прахосваш ненужно не мисля че щеше да има проблем... е така де .. нали сте се споразумяли... важното е сега да успееш да си върнеш доверието им.. много е важно....

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Ужас... ужас!

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Нали вече всичко е тип топ!Айде със здраве!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от dailqnkataaa
    Говорихме , те много се бяха притеснили ,казаха ми много неща от които много ме заболя,но си го заслужавах.Помислеха си това от което най-много се страхувах да не си го мислят - наркотици... пуша цигари ,но не употребявам наркотици, тааа... след около 30 мин реване стигнахме до тва да ми дават 3 лв на ден което мен ме задоволява , а не като преди тва ми се падаха по около 60ст та така де мерси много все пак за съветите и мненията

Считам темата за приключена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си