Харесвате ли H2o just add water?Разкажете ако да-защо,и ако не-защо.И смятате ли че е много детско???![]()
![]()
![]()
LoVe iS gO On!!
Гледала съм само няколко епизода. Зарибяващо е...![]()
az samo malko,no sestra mi go obojava
dali znaete ot kyde moga da si izteglq sezon4etata
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
мен много ме кефи Н2Ои не мисля,че е само за малките деца , само защото става на въпрос за русалки
отпускащо и приятно , всеки ден си го гледам
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ми аз ги изгледах сезоните вечеи не е лошо филмчето,първоначално си мислех че е някакво много детско ама се оказа че не е така
![]()
Определено не ми харесва . Някак си ми изглежда прекалено лигаво ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1 ,но вече го гледах и ми е скучно чакам 3 сезон ,няма да участва Ема ,защото е бременна а на нейно място идва Indiana EvansПървоначално написано от ReBeL
малките деца са лудналив Бургас продават всичко,което си помислите :
раници
кукли
моливи
химикали
моливници
дрехи
календари
тефтерчета
гумички
и кво ли още не![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
i Az sam gledala nqkolko epizodi ama ne elo6o ...ama sestra mi ne go i gledala i e hlutnala qko po tozi serial ... samo snimki i fim4eta si drypwa![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
супер е ! :{}
Мноооого ми харесва...чакам 3 сезон![]()
:P
не ми харесва но вие щом си го харесвате си го гледайте в нашето училище за подигравка става всеки който му се кефи![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
suglasen sum.i az sum gledal nqkolko epizoda,no neshto mnogo bozavo mi se struva.Първоначално написано от hgfh
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
За деца е добре.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
пфф не ми харесва !Прекалено лигаво е децата да си го харесват![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس