.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Харесвам поддържаните мъже, но да не се вживяват прекалено в тая насока. 0.о

Имам един познат, който явно е метеросексуален, и в началото бях абсолютно убедена, че това момче е с малко по-различна сексуална ориентация... Е, за щастие не бях права, обаче ми се струва смешно един Мъж да изглежда толкова женствено.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    тва е леко пресилено, както е пресилено, че нормалните мъже са мечки... но е показателно за бъдещото дередже на народа ни.

Само си представям как след 20 години сина ми се прибира такъв. Просто не знам как бих реагирал... Затова да победим фаговете и емтиви сега!

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    то е метросексуално:
    http://www.youtube.com/watch?v=47UzMYQA7wY

не забравяйте, че метросексуалността предполага само използването на то, понеже разликата между тя и той изчезва.
    оо тва и преди съм го гледала ..ама тоя не си ли е травестит не че другите не са .. но претендират за мъже де ..
    woshata

Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.

4 изтирти акаунта за 1 час rofl

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA

Предпочитате мечешката козина пред гладките крака ли?

Да му стърчат космите от носа като ледени висулки?

Да е с по-голяма козина от тази на кучето ви?

Веждите да му са като на Христо Ботев брадата или добре оформени?

Да е поп или съвременен избръснат мъж?

Да има нокти като на хората от 14 век или добре изглеждащи нокти след козметика?

Да отидете на море и да бъркат приятеля ви с юндалски мечок?

Мъжественост? Плюене, храчене, оригане, пърдене, напиване, побойничество?

Тъпи парчета...
    Предпо4итам краката му да не са по-гладки от моите.

Да не прекарва цялото си свободно време в 4егъртане на вси4ки възможни косми от вси4ките си възможни дупки, благодаря.

Да, както става ясно, харесвам космати мъже.

Съответно и веждите им.

Още по-съответно и брадата им.

Не бих търпяла мъж, който да ходи на козметик, на маникюр, педикюр и вси4ки други простотии. Аз самата не ходя, ффс!

И предпо4итам, когато отидем на море, хората да не ме помислят за отка4ена лесбийка, която се натиска с приятелката си.

.... Тъпи педали....

Робинята на Quench

то е метросексуално:

не забравяйте, че метросексуалността предполага само използването на то, понеже разликата между тя и той изчезва.
    А не, тва е по-зле от метро да ти кажа. Това е травестит и жалка имитация на жена =]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    то е метросексуално:

А не, тва е по-зле от метро да ти кажа. Това е травестит и жалка имитация на жена =]
    Много жалка бих казал! Мале ужас!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    то е метросексуално:

Много жалка бих казал! Мале ужас!
    ма сериозно ли
    woshata

4 изтирти акаунта за 1 час rofl

Тия дето имат нещо лротив външния вид на Ботев - да им серем на живота нещастен. Педерастчета малки. Бегом в Анадола. Там обезкосмени, гримирани и парфюмирани ви обичат.
    Христо Ботев = боклук.

CanisDirus = 10 х боклук.

Много сереш ти, бе, клоун? Кой така ти даде това право? Да не си на цар на лайната, че ще ги сереш където си искаш, бе? Ти си бил голям шут! Не го знаех, честно!

Знаеш ли, че Христо ти Ботев е лежал в затвора? ЗА КРАЖБА? Знаеш ли го това, буратино?

Ти си бил по-зле от конете, бе.

Започнахте да бъркате метросексуалността със травеститите и хомосексуалността.
    Големи задръстеняци сте. Метросексуалните не си слагат фон дьо тен, тези които го правят са или би или хомосексуални.
    Паляци.

заключението от последния пост ... уникалния тъпанар си ... !
    woshata

и вече 5 затрити акаунта : )

Цитирай Първоначално написано от woshata6
    Не, има разлика, блюдолизче, но това, че ти не я знаеш и това, че са ти я казвали по друг начин, не значи, че е правилно, нали?

Не, има разлика, блюдолизче, но това, че ти не я знаеш и това, че са ти я казвали по друг начин, не значи, че е правилно, нали?
    а не не..аз за Христо Ботев говорех .. тия гейтаци хич не ме валнуват .. чудно ми как ги сравняваш с историческа личност .. независимо лежал в затвора или не.. той е един от най-значимите в историята и заслужава нужното уважение .. ако изобщо знаеш смисъла на тази дума .
    woshata

а не не..аз за Христо Ботев говорех .. тия гейтаци хич не ме валнуват .. чудно ми как ги сравняваш с историческа личност .. независимо лежал в затвора или не.. той е един от най-значимите в историята и заслужава нужното уважение .. ако изобщо знаеш смисъла на тази дума .
    Абе, вас да не ви е тръшнала чумата, бе?
    Възможно ли е да сте толкова прости и манипулирани?
    Не мисля! Или аз спя и си представям, че пиша във форума или тук наистина има начална форма на радиоактивна енергия.

Я кажи какво знаеш за Христо Ботев?
    Кои от нещата го видя да прави?
    Познаваш ли лично Христо Ботев?
    А той теб?
    Говориш ли с умрелите?
    Намираме се в държава, която трябва да има хубава история.
    Жалко е да ви го обяснявам. Ще бъда кратък.

Държавата манипулира историята по един начин и тя остава така, хубава - лоша, те я правят цветуща. Не се споменават 70% от истините. Ей, момиченце, що за "уважаван" трябва да е човек, който краде? А? Ти тъпа П.У.Т.К.А. ли си или се правиш на такава?

И с него и без него България, ти и дядо ти щяха да съществуват без никаква разлика! Това се дължи на така наречените квантово физични необратими процеси. Че някой си смахнат направил това или онова, през задника да ти е... Какво, ти да не мислиш, че е направил татко ти да те роди? Или? Една приказка от човек на човек, става роман... Мда, ама за малоумни като теб какво ще стане. Вие сте като маймуните, мамицата му, каквото ви кажат, това правите, каквото ви кажат за правилно, него признавате.

През 1985 година, един атентат срещу един влак с майки и деца, начело е бил АХМЕД ДОГАН, имало е 7 мъртъвци, но какво става?
    В момента е тачен и уважаван, нали, клоун? А трябва ли?
    Това те питам, трябва ли?
    А от къде знаеш, този гнусар какво е правил? От къде?
    Айде, моля ти се...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    въй како е туй ве чуек

А бе чифут тъп, Христо Ботев и другите револуционери (борци за свободата на България) за умрели, за да не носиш фес ббе кретен недорасъл.
    Леле какви деца отгледахме.
    Мама ти резняшка.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    А бе чифут тъп, Христо Ботев и другите револуционери (борци за свободата на България) за умрели, за да не носиш фес ббе кретен недорасъл.
    Мама ти резняшка.
    Ей, недъг, ако не е била Русия, майка ти е щяла да прави баклава 5 пъти в седмицата.

Аз съм християнин с кръщелно, правено в Златица.

Казах ти, недъг, квантова физика и нейните процеси, които са необратими...
    Знаеш ли какво значи думата необратим?

Мега фен Аватара на machoka
    Свастика, отношението ти към великите личности на България е освен неуважително, и оскърбително. Имай малко повече почит и уважение. Не може цяла България поколения на ред да чества празници свързани с него и останалите революционери, а ти да си най-праведния, с най-точното инфо.
    Ти познавал ли си се с него лично, като си тръгнал да питаш останалите?

Само до преди 10-на години са затваряли хората по затвори, които са казвали и гък срещу държавата и системата.. Хора на изкуството са виждали решетките, защото не са съгласни били с тиранията на Живков, че не им позволява да свирят 'западна музика', да правят карикатури, да рисуват 'западни' картини и това, че не ги пуска да излизат извън границите на държавата.. и всякакив такива неща - дали и тогава не е било нещо такова? Никога не можеш да си сигурен, за това те съветвам поне в частния случай да се съгласиш с народопсихологията на поколения наред, и ако не да започнеш да уважаваш, то поне да спреш да хулиш по тия ключови фигури от нашата история.

Мега фен
    Град
    SF
    Свастика, ебахти и лайното си, заклевам се.

Робинята на Quench

Свастика , уважаеми ..
    не знам как се наричаш българин при положение че си безверник който не уважава собствената си история ..
    да не съм го познавала .. но и ти не си нали ..
    относно квантовата физика и тнт .. приказваш излишни работи за които е ясно че са така .. разбира се че Христо Ботев не е помогнал да ме създадат .. пълни абсурди до тук ..
    след това .. не наричай боклук човек който е загинал в името на родината си .. наричай така хората които днес опропастяват държавата ни .. двете са коренно различни неща които НЕ можеш да слагаш под общ знаменател ..
    вземи се засрами малко .. давам ти като ценен съвет .. пък ти натам се оправяй ..
    woshata

hottie
    Guest
    Хич не ги харесвам.. предпочитам натурален мъж с косми, а да ми виси пред огледалото колкото мен не намирам това за нормално.

Супер фен Аватара на Riot
    свастика е яко гей/манаф/травести
    само като му гледам снимката ми става ясно
    пълен мрак
    никакъв вид на изглед
    Моля ?!

Град
    people`s wet dreams
    Ех толкова недоубразовани български деца... Разбирате грешно понятието. Да си метросексуален не означава да носиш фон дьо тен и спирала... Това че сега емовчетата със прави коси и спиралки се черпят толково много не ги прави метросексуални. Метросексуален е мъж който се грижи за това да изглежда добре и отделя много от времето си за това. Всички тези звезди , които гледате по телевизията момиченца , по който ахкате и мастурбирате са метросексуалните мъже...

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Мама ти резняшка.
    Ей, недъг, ако не е била Русия, майка ти е щяла да прави баклава 5 пъти в седмицата.

Аз съм християнин с кръщелно, правено в Златица.

Казах ти, недъг, квантова физика и нейните процеси, които са необратими...
    Знаеш ли какво значи думата необратим?
    Моля те спри да пишеш !

Мега фен Аватара на Blab
    Ох, че не са ме убразовали...
    зле.

СВАСТИКА, ШЕ ТИ СЕРЕМ НА ЖИВОТА, П Е Д Е Р А С Т НЕДЪГАВ!
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си