- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Метросексуалност.
Айде де, какво чакаш, цял живот те чакам да сереш...Първоначално написано от Rowdy
Да не те е хванал запека, бе, клоун?
Ей, недъг, какво като ме мерне, бе, форумен пикльо?Първоначално написано от CanisDirus
Да не сере злато и наденици?
Ей от такива като теб и като всички, които отправят закани по интернет ми е писнало.
Ами недъг, я помисли малко, къде ходя сам? Сам? Аз винаги ходя с хора, с малко хора, но които знаят какво да правят. Ще дойдеш с 10 човека (типична путьовска изцепщина), ще скочите, но какво ще се случи след това? Кажи недъг, знаеш ли? Или не мислиш за последствията? Не съм малоумен да ти казвам какво ще се случи, а и не съм Дечко като теб да отправям закани по интернет.
Един ден отделих да ида от Варна до Пловдив и бях цял ден по там, цял ден по главната с потника на който пише: "SWASTICA" и всички гледат като натровени, видях и такива, които ми се каниха по нета, само гледат като насрани. Това ли става? А?
И да ти кажа - ДЕВИН е града в който съм роден, но там не съм живял от 14 години. Ходя на почивка, това онова.
Серльо, казвам ти, за да не си правиш труда. Ела във Варна, 1 буна, комплекс "Оазси".
Ама ей, недъг, човека за който работя ми е приятел, а на него приятели му са ТИМ-аджии. Ако си навит, идвай, ако не си стой си там където си.
Как е възможно въобще да спорите за такива неща и да ги взимате присърце....
Имало-нямало Ботев....все е тая !
Точно както е все тая дали вас или пък мен ни има......![]()
Света може без всеки.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
hmmm az su6to sum protiv, no mislq 4e pove4eto reagirate tvurde ograni4eno (v dne6no vreme vseki si hodi kakto iska)![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
за пореден път доказваш какво си добичеПървоначално написано от AutumnTears
![]()
Свашо, спри се...
половъ орган за метротата, принципно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Един мъж ако не е потен и космат не е мъж !!!!!!!!!
SWASTICA почна да плаши с ТИМ, скоро ще намеси и ВИС и СИК и нещата стават сериозниПутьо ще ми паднеш в ръцете така ще те наглася, че после няма да имаш нуджа от грим. Ще ми е интересно да чуя Ботев е боклук и тн. на живо.
мизерното копеленце разправяше и за Левски подобни помии по едно време..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нищо против гей мъжете нямам, нито против хетеро мъжете... но такива, които не знаят какви са и си висят някъде по средата са ми просто досадни и изглеждат някак... преиграващи и търсещи твърде много внимание.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Доста жалки отговори дават някои от вас...![]()
* Метро сексуален = гей (грешно).
** Човек който се грижи за външният си вид не е метро сексуален.
*** Метро сексуалността няма нищо общо с мъжествеността
Да не живеете в средновековието
Животът е една игра, аз съм достоен играч
За пореден път доказвате, че смислена дискусия не може да се проведе.
Достатъчно.
Варна, 1 ва буна, комплекс "Оазис", путьо.Първоначално написано от 24white24