- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заключете темата,моля!
Хаха опитай се да ме изгониш![]()
И некфи новодошли миндаци не слушам!
+ мноого ,мнооого правилноПървоначално написано от boy9
![]()
Руса кукличка
Майкоооооооооо![]()
![]()
На бас,че ти му плащаш сметките в заведенията ... Друга причина не виждам,с която можеш да го задържиш при себе си 2 години
![]()
![]()
... Давала му да я целува по устните и врата
![]()
![]()
Лелеее ти много му даваш бе
Я се поспри малко,че ще вземат да те помислят за курва
![]()
![]()
...
Сега сериозно:Мога да се хвана на бас,че нито приятеля ти е девствен,нито си само ти в главата му!!! 100% има сексуална връзка с друго/други момиче/момичета ... НИКОЕ нормално момче на 20 години не би стояло 2 години на сухо заради някаква пикла,която му позволява толкова МАЛКООООО неща!!!
П.П.Вземи си отвори очите и погледни мааалкооо по-далеч от носа си ... някъде там извън розовия свят,в който си мислиш,че живееш!!!Огледай се наоколо ... Сравни себе си с няколко връснички (ако щеш и с 20 момичета на 15 год. се сравни) .. сравни и приятеля си с още 20 момчета на 20 години и може би ще ти светне една лампичка ...
abe kvo vsi4ki se naxvurlqte vurhy aciko??prav e!tq moje da e malka za sex ama toi ne e! i avtorkata nali be6e gotova i iska6e da 4ue6 samo istinata a trugna da go napada6?2 godini?i misli6 4e ne ti izneverqva?pf..i da na 15 kva liubov?a puk avtorkata koe te nakara da se zamisli6 nad tova dali e mnogo sled celi 2 godini?moje bi iska6 da mu dade6 pove4e no ne znae6 pravilno li e??? Za teb tova koeto mu dava6 e dostatu4no,za 4ovek na negovata vuzrast ne e dostatu4no ...2 godini tolkova nerealno mi se struva...sqka6 4eta fantastika![]()
Cruel Intentions
Вие не го познавате,като човек,като характер,..той не е такъв.Ако искаше само секс от мен нямаше ли до сега да ме е оставил?Казвате,че живея в мой си измислен свят,някаква си фантастика...дрън ...дрън... е ДА ,ама НЕ!
може би на вас ви се струва нереално,защото не сте го изпитвали до сега,но вие може би не знаете какво е чувството,когато обичта е взаимна и истинска.Вие гледате на нещата,но не се взирате в тях.Обсъждате темата ми повърхностно без да обмисляте точно обстоятелствата.Но колкото и да не ви се вярва той е девствен.
няма да го повтарям повече,защото не това е основната тема
Za6to li jivota e truden?Za6to li ima salzi?
za6to li 6tastieto e tolkova malko i vse nqkoi 6te go zaboli!
Може би знаем и за това ти казваме някои неща...Първоначално написано от CarameL
![]()
добре ,благодаря на всички за вниманието.Първоначално написано от slun4ice
темата може да бъде заключена
няма нужда от повече мнения
Za6to li jivota e truden?Za6to li ima salzi?
za6to li 6tastieto e tolkova malko i vse nqkoi 6te go zaboli!
ае я му пусни на момчето стига се излага .. ако момчето иска нещо тр да му го дадеш двойно ! :P
Виж, светът наистина не е това, което ни се иска да е. Не се засягай от нищо, което ще ти кажа, но в следствие на малкото ми наблюдения над хората, мъжете и това което искат ще ти напиша още няколко изречения.Не ми казвай, че дори веднъж не си се замисляла над това, дали не е бил с друга за 2 години. Погледни реално. Той е вече МЪЖ. Не е момче на твоята възраст. Затова по-рано ти казах, че си готова за връзка с някого на твоите години. Но мъжете ( и мисля, че тук ще ме подкрепят) на неговата възраст си мислят за секс, много повече от колкото явно предполагаш.
Гарантирам ти, че това което му даваш" за него е много малко. Не говори за любовта. Не че не я изпитваш - никой не знае какво ти е, какво му е на него и никой не може да е сигурен. Но понякога има неща, които замрежват погледа ни и притъпяват чувствата ни. Хора, коити са заедно много по-малко и наистина се обичат правят повече неща, всмисъл, че единият знае колко точно да даде на другия. Ако ти не можеш да си сигурна, в това какво му е нужно, защо си мислиш че го познаваш? А щом питаш НАС дали това е достатъчно, значи ти сама не знаеш. Опознай го и виж какво иска той. Ако си готова да му го дадеш, то не се притеснявай да го направиш. Но ако не си - помисли си защо. Може би връзката ви не е това, което ти се иска да е...
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Първоначално написано от aciko
Еми може би са влюбени? не ти ли мина това през ума.. че почна да обвиняваш кой е задръстен и кой не?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
абе хора к'ва в същност е историята че нещо .....![]()
Заключва се по молба на автора.
Само да вметна, че аз съм наборка с гаджето си, но година и половина не правихме секс, бяхме не около 20 и никой от нас не е изневерявал, нито е умрял от това...3 години вече правим секс и не виждам проблем да изчакаш и да позволиш това, което смяташ за достатъчно!