Цитирай Първоначално написано от CarameL
Цитирай Първоначално написано от aciko
Ти не бъди толкова сигурна,че той е девствен,според мен си праска редовно,освен ако не е някакъв задръстен.
Това две години да ходиш с някой и да не си го е.б.а.л и да си девствен на 20 е пълна щуротия!
пффф апък ти си някакъв секс маняк и за теб всичко се основава на секса,може би си по-голям от мен,но от много неща не разбираш.Първото,че Сигурно сърцето ти не знае какво е любов. И за твое сведение съм напълно сигурна,че той е девствен,а това в никакъв случай не значи,че е задръстен.Ти като си правил секс за какъв се мислиш? за много готин ли?
аз ще ти кажа,че изобщо НЕ СИ!

angellove благодаря ти за откровенността!

Само 3 неща!
#1 Уж нямаше да се обиждаш нз си кво...искала си само истината!Еми ето ти я!И кво...не е хубаво,когато не ти изнася ли Не те виждам за напред!!!

#2 Извинявай,но на 15 ти ли ще ми говориш за любов...пикла!Ще знаеш какво е любов само и единствено тогава,когато си способна да си отговаряш сама на въпросите от типа,който си задала!!!
"Мн ли му давам" ...Боже!!!

#3 И за мен той не е девствен,а вероятността да ти изневерява се увеличава със всеки момент,в които не му даваш,каквото иска!

-За по-горен коментар ще кажа само,че наистина не е ненормално момче да девствено на 20!Но нормално ли е да излиза с 15 годишна???Да питам аз!Това си е подсъдимо!

И м/у само този,който ненормален може да каже кое е нормално в нашето ежедневие!!!

В думите ми има и мн смисъл и много упреци!!!Но повярвай ми вместо да ми отговаряш с клишетата-любовни...се замисли!!!А ако и мен ще ме солиш...спести си го...повече в тая тема няма да вляза!Ако щеш и на властите се оплачи,че ти казваме не това,което искаш да чуеш!!!!

И все пак по темата:
Дай му всичко,на което си готова!

И сега малко извън темата:

Защо подяволите има все още момичета,които гледайки "Секса и градът" и тем подобни..си мислят,че някви дришльовци,незнаещи още дали им се е*е и какво е това...знаят какво е любов,какво е да обичаш,и още повече на 15 години моляти се !!!Ще во дойде времето спокойно,защо трябва да си унищожавате живота в измислени любовни истории!!!По-добре сега живейте вместо на 30 да гоните секса по улицата!!!
Я седнете и прочете малко преди да се мятате в бездната наречена чувства!!!Това вашето са някакви тръпки,някакви чувства,със сигурност!Но не любов.2 години са нищо от сега ви казвам,защото знам,че ще го използвате по-надолу като довод!!!

РОМЕО И ЖУЛИЕТА - ТОВА Е ЛЮБОВ!!!