- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- боже какво стана???
значи преди малко качвам си аз музика на телефона и изведнъж всичко се изтри. под всичко имам в предвид музика, мелодии, снимки, картинки...и не може да се записва отново нищо от изброените...на обяд си купих карта памет и качвах на нея...качвах музика от компа с блутут...какво стана? и как се оправя?
моля ви, ако някой зна дае каже, тела ми е на два дни...иде ми да се гръмна, даже се разревах, много се притеснявам, какво стана
сега забелязах, 4е дори игрите и контактите ми ги няма...дайде предположения, какво да правя
добре де без това ми е гадно, нужно ли е да да ръсиш глупости?...ми може и да е очевадно какво е станало, но аз незнам, не съм от най-разбиращите техниката хоратаПървоначално написано от CanisDirus
![]()
![]()
Иначе мерси за отговорите. Още утре отивам в магазина да го дам за сервиз и да набутам картата памет в ****** на продавачката. Купила съм я от реномиран магазин все пак, не от някоя бутка на пазара. Не очаквах, че ще ми пробутат скапана - гати, къде живеем![]()
![]()
![]()
голямо решение даде на момичетоПървоначално написано от CanisDirus
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Най- голямото. Ма и ти си една забавнаПървоначално написано от aHeJlua
Леле к'во стана... Кажи к'во стана? Копеле к'во стана...![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
"Какво стана, какво напрай ти ве?! Въй Божкее... Счупихме кинефа ве, човек!"
spri telefona izvadi dopulnitelnata karta, posle pak q sloji i pak go pusni... na men taka mi se e opravqlo![]()
![]()
![]()
The Spark
Днес пак се драх (смях истерично) в кафето докато обяснявах за клипчето...Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва случайно да е 1 дето отваря вино в тоалетната чиния?Първоначално написано от babity
оправиха си го в магазина...не е бил проблема от карата с памет, а от блутута на компа...сега качвам с usb кабел и няма проблеми вече.
мерси за отговорите![]()
Първоначално написано от PiruBloodz
да... НИЕ ОТВАРЯМЕ ВИНОТО!
апфф тоя клип ма изкарва извън сякви граници .. простоооПървоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
С Капчица ... ше стане ...
![]()
![]()