.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

джинси/ панталони

мм от много време си търся изчистени джинси или панталони в кафяво или черно ........ търсехх снимка да ви покажа какви имам предвид но нищо не намерих

Мега фен
    мерси, че ни каза
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Blab
    second hand, you know

няма такива в секънд пък и не бих си зела като само си помисля кой може да ги е носил преди тва

Град
    ~ВаРнА~
    От каде си?
    Във варна има един много як магазин където има най-различни видове!!!
    казва се ТОТО

Град
    ~ВаРнА~
    Пък и са на достъпна цена

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами аз си взех от UB jeans едни такива значи те са мн тъмни абе почти черни тъснички са обаче..мн са сладки седят перфектно...правят те поне със 5кг. по-слабичка и материята им е мн добра мекичка приятно е бяха намалени на 37 или 47 сега точно не си спомням но едно от двете беше..та не знам ако във софия има ub?
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Ами аз си взех от UB jeans едни такива значи те са мн тъмни абе почти черни тъснички са обаче..мн са сладки седят перфектно...правят те поне със 5кг. по-слабичка и материята им е мн добра мекичка приятно е бяха намалени на 37 или 47 сега точно не си спомням но едно от двете беше..та не знам ако във софия има ub?
    ама долу стесняват ли се или се разшеряват мен ми тряя такива ако сте виждали нааа скейтърчетата повечее смисъл сс кецове ше ги нося .... ако с нещо помогнах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си