- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- думите `обичам те`
Аааа ще те бия ! Няма да говориш така ! Не си глупачка , просто трябва да си изясниш веднъж завинаги какво искашПървоначално написано от sexita
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Тези две думи трябва да са специални,а изричани постоянно са си просто поредните баналности.Като се замисля май е нямало момиче да ги заслужи,но родители приятели мисля че са ги чували.
Повечето " Обичам те " го нямат за нищо хах, освен за някви там две думи с който да успееш да я вкараш в леглотопримерно...
Не можеш да Обикнеш някой за 5 дена хаха направо е СМЕШНО !
Просто малко хора са осъзнали найстина какво е да обичаш и какво значи найстина това !
И както бях написала в една др тема :
Да обичаш,това е наи-великото нещо..!
Да обичаш,това е по-силно от всичко,това е да даваш най-доброто от себе си..!
Да обичаш и да чустваш сърцето си..!
Да обичаш,за да се страхуваш по-малко..!
Да обичаш,това е да изгориш в своите нощи..!
Да обичаш,това е да платиш Цената..Да дадеш смисъл на своя живот..
![]()
![]()
![]()
white sensation![]()
въх ... не при всички е така.. с приятеля ми почнахме да си ги казваме тези неща чак след месец... и сега като го казвам влагам цялото си сърце и душа в думитемисля че и при него е така..
![]()
Много пъти ме е мъчил тоя въпрос... Вече съм горда, че искрено го казвам =]
Не че нещо, ама последно кой искаш? За бой си...Първоначално написано от sexita
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми какво да направя като всеки си е различен.Първоначално написано от Wrathchild
"Искам всичко"...както казва детето в рекламата...като дете съм.
Все пак както казах в мойта си тема Иво вече е изключен като вариант...колкото и смело да звучи...
Живях си и без него...ще гледам да продължавам да се адаптирам от него и така...
А за Даниел...с него нищо няма да излезе така или иначе...на 600 км от мен е. Просто като се сетя и ми липсва,но няма да се случи нищо,заради което да се нараня...а за него...голямо момче е...може да направи крачка към мен ако е искрен и ако се нуждае от мен. Ако иска аз да я направя...може би няма да стане тоя път.![]()
Чакала съм приятелят ми 2 години и отгоре, за да каже тези думи.....За мен имат огромен смисъл и ги казвам винаги с огромна любов, чувство и искреност......За мен не са клише....
kazvala sum "obi4am te" na dvama muje,s koito sum imala vruzka-biv6iq mi priqtel i nastoq6tiq mi saprug;i na o6te dvama-vui4o mi i dqdo mi.ne kazvam "obi4am te"na vseki,koito me e privlqkul po nqkakuv na4in,tova,4e sum hodila s nqkoi inaistina sum iskala da sum s nego ne e bilo istinska lubov osven v tezi dva slu4aq. Kazvam tezi dumi4ki vseki den- na muja mi,na deteto mi,na sestra mi. Da obi4a6 e nai-velikoto 4uvstvo:
-da obi4a6 muja si suvsem 4isto i iskreno,bez kapka sumnenie v surceto si
-da obi4a6 deteto si bezrezervo,pove4e ot sebe si dori,i vupreki,4e to e tolkova muni4ko,4e da nemoje da ti go kaje-da go use6ta6 vseki put,kogato se gu6ne v teb.
I 6tastieto e naistina pulno,kogato na obi4ta ti se otvru6ta sus su6toto![]()
Obi4am da obi4am...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
казвала съм ги преди но си признавам че не съм влагала чувства в тях..за което сега се разкаивам но късно,...Но мина доста време преди да ги изрека отново ии този път съм на 100% сигурна в тях обаче ии сега когато приятелят ми каже "обичам те"има моменти в които не му отвръщам със същото по простата причина че в момента не изпитвам нужда да ги кажа...Взех си поука от минали грешки ии се радвам за което
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Колкото повече порастваме,толкова повече разбираме,че в тези думи трябва да се влага смисъл..например,в предната ми връзка казвах Обичам те и мислех ,че е така но се оказа просто хлътване..така че с времето някакси проумях..сега казвам Обичам те,но защото знам,че наистина обичам!
А това,че след 5 дена си казват Обичам те..наистина е малко странно,но всеки приема нещата по ралзичен начин а в крайна сметка мен не ме интересува дали комшийката казва Обичам те на нз си кой..
казвала съм го само на приятели...на момче не бих и не съм
Колко красиво звучи \Първоначално написано от darla
/
ами на мен сегашното момче .. първия път като ми каза че ме обича аз си замълчах именно защото не чувствах същото .. но в последствие и това стана .. смис заобичах си го адски много .. и да смея да твърдя че не изричам напразно тези думи .. !
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
Тези две думи значат много и трябва да се казват само,когато наистина ги чувстваш.
sexita изглеждаш свестно момиче ама не мога да рабера какво правиш,Сега и трети ли се появи.Не мога да рабера компот от момчета ли си правиш,искаш да рабереш рекордната бройка момчета,с която можеш да си накуп или просто незнаеш какво искаш.Не може да си гадже със всчки едновременно.Всъщност може де,но трябва да си внимателна да не ти се понесе лоша слава.Не може да искаш всичко,защото в крайна сметка може да останеш без нищо.
Един приятелски съвет:
Внимавай да не се хлъзнеш по наклонената плоскост че после трудно се изкачва по нея.![]()
Преди време съм го казвала изцяло без чувстваза което лично аз много съжалявам и ме е яд на мене си , държала съм се някак тъпо , наистина случвало се е рядко , но се е случвало
![]()
Сега вече когато каже "обичам те" , знам че и смея да го твърдя
Чак сега осъзнах колко много , адски много , значат тези две думички
![]()
всъщност като се замисля май съм казвала "обичам те" само един или два пъти![]()
![]()
`Животът днес е за силните ~ !
Да-влагам чувства и смисъл в тези две доста сериозни думи.
сега е момента да отправя послание към гаджето мии...:МиличкуУу убичЪм тЪ бебуУуууу...тИ си Ми всиЧко!Не мога бЕз теЕеб...днеС пРавиМ едНа сеДмица
уБичЪм тъЪ беЕе! ГалЕна - зНам ДиаГнозАта...
![]()
ей тва е подобие на много от непознатите ми абонати в скйп..няям идея кои са..и сега ше ги махнаа!![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
казвам го единствено на най-добрия си приятел но е само приятелски и това е засега не съм срещала момче към което да изпитвам толкова силни чуства.
da be tva e mn interesno,nqkuv v edin sait ne mi znae imeto i ve4e me obi4alaz do sega ne sum kazvala iz4isteno tezi dve dymi,imam predvid,4e kazvam lof te i nekvi takiva,mislq,4e ako kaja`obi4am te` na nqkoi tova 6e 4yvstvam,za6oto 6e zna4i ne6to za men,a ne prosto porednoto gadje ili yvle4enie
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Влагам смисъл когато го казвам и обичам човека, на когото го казвам
през целия си живот от 8 момичета с които съм бил само на 1 съм го казвал само веднъж съм го почувствал
Вижте подписа ми. Това са нещата, които имат значение