Здравейте ,хора има нужда да споделя с вас кво ми се случва защото вече не издържам... Аз съм на 16 год. и тръгнах с момче на 25 год. ,което е един най-добрите приятели на баща ми... това не ме инт. важното че ме обича ужасно мн и за мен човек би убил...
Така от 3 год. се познавам това мом4е на 25. И му се радвах мн , голям пич е....През септемри месец започнах да си викам аз защо не тръгна с тоя пич ...През октомври се видяхме на кафе и след 2-3 заедно той ми вика може ли да те целуна и ми предложи да тръгнем...Оказа се че и аз го кефя...Бях ме заедно 1 месец и бяхме мн щастливи...не съм се кефила толкова мн на някое гадже,будеш ме през ноща в 4 само зада ми каже че утре иска пак да ме види и че в момента лежи и си мисля за теб...е ска4ала съм от кеф....НО НА 1 ДЕК. ВС ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОБЪРКА.Моето гадже участваше в бой с едни хора и полицията задържа 3 ,сред който беше и той. на др ден пуснаха 2 ,но не и моето мом4е .Него го задържаха ,защото има някви дела и не се явил като свидетел на някво дело във варна... В момента никой нищо не ми казва едни от приятели те му викат във варна е ...др в сф е в някое райно е...др ми викат не се занимавай с него...Накарах един приятел да го потърси по райони оправления във варна и полиците там но там нямат дани за него и не е при тях... сега се опитва да го намери в сф ,но е мн трудно... Моя приятел вика че имал лошо досие и да се откажа от него НО КАК ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ЧОВЕКА КОЙТО ОБИЧАМ ? ЗА ТОЯ МЪЖ В ОГЪНЯ ВЛИЗАМ... Той тук няма родни има си само мен и приятели ... ПОСЛЕДНО ГО ЧУХ НА ОБЯТ НА 1 И ПЛАЧЕХ ПО ТЕЛА ТИ МИ КАЗА ДА НЕ ПЛАЧА И ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ... КЪДЕ ЛИ Е СЕГА ? по цял ден мисля за него и това как е къде е кво прави дали е гладен дали му се пуши или пие СВЕТА ЩЕ ПРЕОБЪРНО НО ЩЕ ГО НАМЕРЯ ...
побърквам се като не мога да го чуя и нз къде е ...по цели нощи не спя будя се изведнъж и пищя ям по 1-2 и то мн малко и вс ми е безкусно ,пускам си весела песен и на 2 сек . и я спирам дирекно ще се побъркам вече....
хора нз кво да правя ? искам го и го обичам мн и не искам да го забравя ? ще се побъркам като нз къде е... ;(
мс че го прочетохте и без убиди ...