- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- думите `обичам те`
Първоначално написано от Niakoitam
Eеее..аз с него няма да съм никога...или айде да не казвам никога,ама сега няма да съм с него,за това не ми е проблем. Той ми е просто слабост...една невъзможна "любов" заради разстоянието,което няма да скъсим. Обичам да си говоря с него и сме открити един с друг. Не съ го лъгала че го искам и че ми липсва,както и той мен,но няма какво да се случи за да слеем чувствата си. Любов от разстояние не се върти. Преценила съм какво трябва да имам и съм споделила с него. Споделям му и като на приятел и понякога се умилкваме със сладки думички,но е безобидно. Нито това "обичам те" е актуално в случая,нито ми е повлияло кой знае как...
Просто понякога ни се ще да го изречем заради чувствата...аз лично на Анастасиос вчера като се върна от Гърция (бях много уплашена,че не си идва,а и тия безредици там) изведнъж ме изби на чувства и си му казах че съм много много много влюбена в него. След което той ми отвърна със същото... Говорихме си много за разликата между влюбването и любовта и даже си му казах какво е да кажеш...влюбен съм в теб или да кажеш...обичам те.
Той наистина е много свестно момче и ме разбира,защото споделя идеята ми. Тааа...малко се отплеснах от темата,но исках да кажа,че с мойто си момче вчера водихме един много полезен разговор...за тълкуване на чувствата. И сега и двамата сме щастливи![]()