Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Тези две думи значат много и трябва да се казват само,когато наистина ги чувстваш.

sexita изглеждаш свестно момиче ама не мога да рабера какво правиш,Сега и трети ли се появи.Не мога да рабера компот от момчета ли си правиш,искаш да рабереш рекордната бройка момчета,с която можеш да си накуп или просто незнаеш какво искаш.Не може да си гадже със всчки едновременно.Всъщност може де,но трябва да си внимателна да не ти се понесе лоша слава.Не може да искаш всичко,защото в крайна сметка може да останеш без нищо.
Един приятелски съвет:
Внимавай да не се хлъзнеш по наклонената плоскост че после трудно се изкачва по нея.

Eеее..аз с него няма да съм никога...или айде да не казвам никога,ама сега няма да съм с него,за това не ми е проблем. Той ми е просто слабост...една невъзможна "любов" заради разстоянието,което няма да скъсим. Обичам да си говоря с него и сме открити един с друг. Не съ го лъгала че го искам и че ми липсва,както и той мен,но няма какво да се случи за да слеем чувствата си. Любов от разстояние не се върти. Преценила съм какво трябва да имам и съм споделила с него. Споделям му и като на приятел и понякога се умилкваме със сладки думички,но е безобидно. Нито това "обичам те" е актуално в случая,нито ми е повлияло кой знае как...
Просто понякога ни се ще да го изречем заради чувствата...аз лично на Анастасиос вчера като се върна от Гърция (бях много уплашена,че не си идва,а и тия безредици там) изведнъж ме изби на чувства и си му казах че съм много много много влюбена в него. След което той ми отвърна със същото... Говорихме си много за разликата между влюбването и любовта и даже си му казах какво е да кажеш...влюбен съм в теб или да кажеш...обичам те.
Той наистина е много свестно момче и ме разбира,защото споделя идеята ми. Тааа...малко се отплеснах от темата,но исках да кажа,че с мойто си момче вчера водихме един много полезен разговор...за тълкуване на чувствата. И сега и двамата сме щастливи