^и аз след обичам те също е доста силно. Помня първият път, когато той ми каза, че ме обича. Бях решила да не му го казвам, но той беше скъсан на един изпит и беше много разстроен. Хапвахме си, гушкахме се и просто му го казах 1 вид, че това няма значение, има поправки(а той по-късно си я взе) и че не ме интересува дали има 2 или 6-аз го обичам. Тогава той каза "и аз". Бях като втрещена. Стотиците пъти, когато съм го изричала е следвало гробно мълчание.....2 години мълчание или караници, че той не може да ми отвърне с тези 2 думи, въпреки, че го чувства(абе странен си е той). Та попитах го-какво и ти. А той каза "и аз те обичам".......Е, аз се разплаках. Бях чакала този миг толкова време и знаех, че той няма да пристъпи обещанието пред себе си да не го казва......Но ето, че сега се случва.
Истината е, че не си го казваме често. Понякога 10 дни не го изричаме, понякога пък всеки ден. В повечето случаи той(за да не го притискам с изразяването на чувствата, че той хич не е по тая част), по-рядко аз. Но аз го чувствам във въздуха всеки миг, когато сме заедно.