.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

проблем със съученичка

здравейте хора, имам проблем с 1 моя съученичка. Тя постоянно се опитва да спори с мен и да се заяжда при положение че нищо не съм ѝ направила. Другите момичета също се оплакват от нея, а не искаме да я изолираме,но явно и до това ще се стиге. Отделно само се подмазва на госпожта и до такава степен е вманиачена в ученето,че когато 1 път класната я изпитваше,тя предврително помоли госпожата да не ѝ се сърди ако сбърка нещо . помагайте,плс Наистина не ѝ желаем нищо лошо,но понякога наистина прекалява

кажете й открито,че поведението й ви дразни .. опитайте с добро.. ако и от дума не разбира просто я игнорирайте
    .. а и това,че учи много и се труди не я прави подмазвачка

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    кажете й открито,че поведението й ви дразни .. опитайте с добро.. ако и от дума не разбира просто я игнорирайте
    +1

Мега фен Аватара на Mi6inka
    еми хора всякакви... само дето не е длъжен целия свят да се съобразява с нея.. тя като ти спори ти пък я режи.. и ти спори.. амаха... та... какво точно трябваше да ти кажем... така де всеки по различен начин си търси внимание... това може би е нейния....

Казвате и какво мислите и че няма да се съобразявате с нея и готово.Няма да и ходите по гъза,колкото и да и се иска на това момиче.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Дълбините на канала :D
    Оооо здравей весела третокласничке

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Казвате и какво мислите и че няма да се съобразявате с нея и готово.Няма да и ходите по гъза,колкото и да и се иска на това момиче.
    +1

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    И аз си имам вече 5 години един такъв индивид в моя клас,само че в много по-висока степен изнервящ.Работим на принципа "с твоите камъни,по твоята глава",ако ме разбираш
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Whole of the world
    пффф таквиз бузми пък най-мразя....
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Re: проблем със съученичка

Цитирай Първоначално написано от linkinpark6666
    здравейте хора, имам проблем с 1 моя съученичка. Тя постоянно се опитва да спори с мен и да се заяжда при положение че нищо не съм ѝ направила. Другите момичета също се оплакват от нея, а не искаме да я изолираме,но явно и до това ще се стиге. Отделно само се подмазва на госпожта и до такава степен е вманиачена в ученето,че когато 1 път класната я изпитваше,тя предврително помоли госпожата да не ѝ се сърди ако сбърка нещо . помагайте,плс Наистина не ѝ желаем нищо лошо,но понякога наистина прекалява
    мен пък такива ме възбуждат

Слушаш Линкин Парк а тя е чалгарка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си