- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- проблем със съученичка
здравейте хора, имам проблем с 1 моя съученичка. Тя постоянно се опитва да спори с мен и да се заяжда при положение че нищо не съм ѝ направила. Другите момичета също се оплакват от нея, а не искаме да я изолираме,но явно и до това ще се стиге. Отделно само се подмазва на госпожта и до такава степен е вманиачена в ученето,че когато 1 път класната я изпитваше,тя предврително помоли госпожата да не ѝ се сърди ако сбърка нещо. помагайте,плс
Наистина не ѝ желаем нищо лошо,но понякога наистина прекалява
![]()
кажете й открито,че поведението й ви дразни .. опитайте с добро.. ако и от дума не разбира просто я игнорирайте
.. а и това,че учи много и се труди не я прави подмазвачка![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
еми хора всякакви... само дето не е длъжен целия свят да се съобразява с нея.. тя като ти спори ти пък я режи.. и ти спори.. амаха... та... какво точно трябваше да ти кажем... така де всеки по различен начин си търси внимание... това може би е нейния....
Казвате и какво мислите и че няма да се съобразявате с нея и готово.Няма да и ходите по гъза,колкото и да и се иска на това момиче.
Stay up all night with the stars *
+1Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
И аз си имам вече 5 години един такъв индивид в моя клас,само че в много по-висока степен изнервящ.Работим на принципа "с твоите камъни,по твоята глава",ако ме разбираш![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
пффф таквиз бузми пък най-мразя....![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Първоначално написано от ReBeL
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
мен пък такива ме възбуждатПървоначално написано от linkinpark6666
![]()
Слушаш Линкин Парк а тя е чалгарка![]()