- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да скрия че съм бременна.
В момента уча за програмист и работя когато имам време а наще имат една фирма и изкарват много пари така че от страна на финансите няма за какво да се притеснявам.След като родя ще си го гледам докато стане на 2-3 годинки после ще го дам на майка ми или на дестка градинка и аз ще продалжа да учаПървоначално написано от GeorgeP
1 бащата на детето как реагира какво каза ще ти помга ли или кво..?Първоначално написано от julinceto
2 щом ваще знаят няма от кво да се притесняваш
Ми ти си цървул.. :ДПървоначално написано от sladky2009
На приятелките, които прецениш може да им споделиш, а на другите ще им казваш, че си е твоя работа. До едно време може да се скрие, скоро това ще е трудно изпълнимо.
А и всъщност няма кво да го криеш. Изобщо не трябва да ти пука и влияе мнението на останалите. : )
Еми едно момиче от 12 клас в моето училище роди на скоро. Невероятно е какви подигравки отнася от хора, които не може да се каже, че дори я познават. Просто всеки, който го чуе реагира остро. Но все пак нейното е по-друго, защото приятелят й е ром(или поне много прилича) и се говори, че се издържа с крадене и продаване на метал. Клюки всякакви, но сигурно има частица истина. До колкото знам дори класната на момичето е помолила класа да й въздейства по някакъв начин. Ако не можеш да го понесеш по-добре стани частна ученичка. И без това вашите са богати...(нз плаща ли се допълнително, де)...Успех с детето (=
ЪЪЪЪЪЪИзвинявай,може да не съм права,но мисля че ни баламосваш нещо.А ако наистина не съм,то тогава приятелките не са кой знае какъв проблем.
как ще ви баламосвам за нещо сериозно просто не искам да съм обект на клюки и да казват тая е к***а или да гадаят кой е бащатаПървоначално написано от molika
Aaa стига бе!
Е, поне ще има хепи енд щом всички са известени и са доволни
А инак-не мисля, че има начин да се скрие едно голяямо коремче със сладко риткащо бебоче вътре
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
хаха не можеш да го скриеш...
Fall down seven times..
Stand up eight.
Боже,ако не си споделила с вашите биваше поне със приятелите ти или най близките от тях..иначе какви приятели са ти?![]()
in defense of our dreams...
Защо ти е да криеш?Нали вашите знаят,че си бременна,гаджето знае и те подкрепя,не те е изоставил,ти се гордееш че ще имаш детенце...То дали сега ще разберат,че ще имаш дете,или след като те видят да буташ количката е все тая.Винаги ще има някой,който да клюкарства.
направи ли си труда да прочетеш поне малка част от другите коментари или си пишеш просто така като .. .. .. .Първоначално написано от ValzZi
Мисля , че няма от какво да се притесняваш .. и на 25 да беше пак щяха да те одумват и да те клюкарат и т.н. .
Успех ти желая с отглеждането на детото и в живота ти като цяло![]()
купи си блузи с талия под гърдите и като цяло не носи прилепнали блузи.. ще свърши работа за още около 2 месеца напред, още повече сега е зима и ще е по-лесно да го прикриеш![]()
Евала, едно момиче с ясни цели в живота.
Единственото което мога да направя е да ти пожелая късмет и
да родиш и да отгледаш едно хубаво и здраво дете.![]()
по-малкоПървоначално написано от elsy
![]()
Избързала си малко, ама пък млада майка си е по-добре от биологична гледна точка. А тук май само това е успокоителното.
Да сте живи и здрави детето, бащата и ти ви желая!
мхм така еПървоначално написано от elsy
защо не споделиш с родителите си ,не можеш постоянно да криеш![]()
само да попитам тази тема не е ли за СЕКС ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
омфг щом го искаш тфа бебе значи тфа че в даскалото ще разберат тряа ти е най-малкия проблем ....... хахах и евала никога немога да ти кажа за тфа че си 1 искала бебе на тази възраст 2 че си го задържала
3 още не си се развила достатъчно (т.с. има още да растеж)..... а за ''проблема'' ти носи по широки дрехи за сега а за после никфа идея ...
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от Johny
![]()
По темата: Носи по-широки дрехи и няма да се забелязва толкова![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
of i az nz mom4e ili momi4e ama kakvoto izlezne takova nqma da go varna obratnoПървоначално написано от Water
![]()
![]()
![]()
Желая ти успех,а това койще те обсъжда и кой не да не ти пука нали ти ще поемеш отговорността си и ще имаш мислене на възрастен човек а те да си плямпат.Ти ще си тази която ще даде живот на маника и ти ще си щастливата която ще мисли за детето си.Пак да ти пожелая успех и всичко най добро.Първоначално написано от julinceto
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Първоначално написано от julinceto
ще бъде много лошо да го оставиш ама иначе УСПЕХ а и като си родила по рано
1. ще те възприема като приятел
2. ще се изучиш с хубава работа семейство ала-бала още едно ама да е до 5 години ти препоръчвам и на 35 децата ще са на по 13 и сами ще се оправят и ще наваксаш с изпуснатото на 20
3. заради него поне ще се изучиш добре и ще си работиш нещо яко и скъпо платено
УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ![]()
![]()
![]()
Щом на 15-годишно момиче,което ще ражда второ не му пука![]()
......Не знам от какво се притесняваш.Живота си е твой
А и детето е желано...имаш подкрепата на родителите си....не трябва да те интересува кво говорят хората....
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
+1Първоначално написано от lorchety995