.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от GeorgeP
    Едно голямо евала за решението ти да задържиш бебето , но не разбирам как може да си искала да забременееш на 17... момиче са ти е времето да ходиш по дискотеки , да излизаш с приятели , ДА УЧИШ , а ти си решила да се задомяваш ... някак си не мога да си го обясня ..
    Хубаво ваще ще ти помагат до някво време , ами после как ще го издържаш тва бебе като няма да можеш да се образоваш както си трябва от това бебе .
    В момента уча за програмист и работя когато имам време а наще имат една фирма и изкарват много пари така че от страна на финансите няма за какво да се притеснявам.След като родя ще си го гледам докато стане на 2-3 годинки после ще го дам на майка ми или на дестка градинка и аз ще продалжа да уча

Цитирай Първоначално написано от julinceto
    Естествено че и родителите ми и бащата на детето знаят просто не искам да ставам обект на клюки толкова рано
    1 бащата на детето как реагира какво каза ще ти помга ли или кво..?
    2 щом ваще знаят няма от кво да се притесняваш

Re: Как да скрия че съм бременна.

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.
    Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сега ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям
    Ми ти си цървул.. :Д
    На приятелките, които прецениш може да им споделиш, а на другите ще им казваш, че си е твоя работа. До едно време може да се скрие, скоро това ще е трудно изпълнимо.
    А и всъщност няма кво да го криеш. Изобщо не трябва да ти пука и влияе мнението на останалите. : )

Град
    У нас Си (=
    Еми едно момиче от 12 клас в моето училище роди на скоро. Невероятно е какви подигравки отнася от хора, които не може да се каже, че дори я познават. Просто всеки, който го чуе реагира остро. Но все пак нейното е по-друго, защото приятелят й е ром(или поне много прилича) и се говори, че се издържа с крадене и продаване на метал. Клюки всякакви, но сигурно има частица истина. До колкото знам дори класната на момичето е помолила класа да й въздейства по някакъв начин. Ако не можеш да го понесеш по-добре стани частна ученичка. И без това вашите са богати...(нз плаща ли се допълнително, де)...Успех с детето (=

Град
    Видин
    ЪЪЪЪЪЪ Извинявай,може да не съм права,но мисля че ни баламосваш нещо.А ако наистина не съм,то тогава приятелките не са кой знае какъв проблем.
    This is my place www.prize.bg/molika

Цитирай Първоначално написано от molika
    ЪЪЪЪЪЪ Извинявай,може да не съм права,но мисля че ни баламосваш нещо.А ако наистина не съм,то тогава приятелките не са кой знае какъв проблем.
    как ще ви баламосвам за нещо сериозно просто не искам да съм обект на клюки и да казват тая е к***а или да гадаят кой е бащата

Aaa стига бе!
    Е, поне ще има хепи енд щом всички са известени и са доволни
    А инак-не мисля, че има начин да се скрие едно голяямо коремче със сладко риткащо бебоче вътре
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на iPurple
    хаха не можеш да го скриеш...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Боже,ако не си споделила с вашите биваше поне със приятелите ти или най близките от тях..иначе какви приятели са ти?
    in defense of our dreams...

Защо ти е да криеш?Нали вашите знаят,че си бременна,гаджето знае и те подкрепя,не те е изоставил,ти се гордееш че ще имаш детенце...То дали сега ще разберат,че ще имаш дете,или след като те видят да буташ количката е все тая.Винаги ще има някой,който да клюкарства.

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Боже,ако не си споделила с вашите биваше поне със приятелите ти или най близките от тях..иначе какви приятели са ти?
    направи ли си труда да прочетеш поне малка част от другите коментари или си пишеш просто така като .. .. .. .

Мисля , че няма от какво да се притесняваш .. и на 25 да беше пак щяха да те одумват и да те клюкарат и т.н. .
    Успех ти желая с отглеждането на детото и в живота ти като цяло

купи си блузи с талия под гърдите и като цяло не носи прилепнали блузи.. ще свърши работа за още около 2 месеца напред, още повече сега е зима и ще е по-лесно да го прикриеш

Евала, едно момиче с ясни цели в живота.
    Единственото което мога да направя е да ти пожелая късмет и
    да родиш и да отгледаш едно хубаво и здраво дете.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...
    по-малко

Град
    Благоевград
    Избързала си малко, ама пък млада майка си е по-добре от биологична гледна точка. А тук май само това е успокоителното.
    Да сте живи и здрави детето, бащата и ти ви желая!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...
    мхм така е
    защо не споделиш с родителите си ,не можеш постоянно да криеш

само да попитам тази тема не е ли за СЕКС ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    sofiqqq
    омфг щом го искаш тфа бебе значи тфа че в даскалото ще разберат тряа ти е най-малкия проблем ....... хахах и евала никога немога да ти кажа за тфа че си 1 искала бебе на тази възраст 2 че си го задържала
    3 още не си се развила достатъчно (т.с. има още да растеж) ..... а за ''проблема'' ти носи по широки дрехи за сега а за после никфа идея ...
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Цитирай Първоначално написано от Johny
    Избързала си малко, ама пък млада майка си е по-добре от биологична гледна точка. А тук май само това е успокоителното.
    Да сте живи и здрави детето, бащата и ти ви желая!
    +1
    По темата: Носи по-широки дрехи и няма да се забелязва толкова
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Е Б А В К А

малко проблемно ама не го оставяй в детски дом недей
    носи широки дрехи или просто кажи ще си имам бебе
    и най-важното е че имаш подкрепата на вашите и на гаджето другите
    а ако не е проблем моми4е или мом4е

MERRY CHRISTMAS!!!

Цитирай Първоначално написано от Water
    of i az nz mom4e ili momi4e ama kakvoto izlezne takova nqma da go varna obratno

Цитирай Първоначално написано от GeorgeP
    Едно голямо евала за решението ти да задържиш бебето , но не разбирам как може да си искала да забременееш на 17... момиче са ти е времето да ходиш по дискотеки , да излизаш с приятели , ДА УЧИШ , а ти си решила да се задомяваш ... някак си не мога да си го обясня ..
    Хубаво ваще ще ти помагат до някво време , ами после как ще го издържаш тва бебе като няма да можеш да се образоваш както си трябва от това бебе .
    В момента уча за програмист и работя когато имам време а наще имат една фирма и изкарват много пари така че от страна на финансите няма за какво да се притеснявам.След като родя ще си го гледам докато стане на 2-3 годинки после ще го дам на майка ми или на дестка градинка и аз ще продалжа да уча
    Желая ти успех,а това койще те обсъжда и кой не да не ти пука нали ти ще поемеш отговорността си и ще имаш мислене на възрастен човек а те да си плямпат.Ти ще си тази която ще даде живот на маника и ти ще си щастливата която ще мисли за детето си.Пак да ти пожелая успех и всичко най добро.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от Water
    of i az nz mom4e ili momi4e ama kakvoto izlezne takova nqma da go varna obratno

ще бъде много лошо да го оставиш ама иначе УСПЕХ а и като си родила по рано
    1. ще те възприема като приятел
    2. ще се изучиш с хубава работа семейство ала-бала още едно ама да е до 5 години ти препоръчвам и на 35 децата ще са на по 13 и сами ще се оправят и ще наваксаш с изпуснатото на 20
    3. заради него поне ще се изучиш добре и ще си работиш нещо яко и скъпо платено

УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ

MERRY CHRISTMAS!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Щом на 15-годишно момиче,което ще ражда второ не му пука ......Не знам от какво се притесняваш.Живота си е твой А и детето е желано...имаш подкрепата на родителите си....не трябва да те интересува кво говорят хората....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от lorchety995
    Че направо не си и помисляй да го оставиш!!
    И не обръщай внимание на долните клюкарки
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си