- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да скрия че съм бременна.
Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.
все някога ще разберат, не можеш да се криеш вечнородителите ти знаят ли затова? ако не поговори с тях първо
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
проблема ти е наистина сериозен,но щом си задържала детето,(което според мен е най-правилното) трябва да си осъзнала отговорността с която си се натоварила. Рано или късно ще се разбере че си бременна,така че ако приятелите ти те обичат,то те ще те разберат и дори ще ти помогнат. Ако пък мислиш че не са ти толкова близки, сподели с родителите си. Първо може и да не реагират мн одобрително (има различни родители,а аз нз какви са твойте) но предполагам че в крайна сметка ще те разберат. Успех!![]()
в скоро време нямаш никакъф шанс да г о скриеш особеноо 9 месец
защо чак сега се чудиш? не помисли ли по рано? не че те съдя детам вашите знаят ли ? би трябвали да станеш частна ученичка няма как ,естествено ако не те притесняват упреците и нападките на съученици който не одобряват факта ,че си едва 17 год и си запазила детето.Но ако това не ти пречи,поеми отговорността и кажи на приятели те си.Рано или късно ще разберат.
успех
![]()
И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...
nicolepcd
Това не можеш да го скриеш...Ващите знаят ли?...А ти помисли ли когато реши да задържиш детедо дали ще можеш да го гледаш?!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
интересна тема,ама добре че авторката се включватака де... като си решила да го задържиш... защо трябва да го криеш,нещо не ми се връзва...
Защото някои училища изключват бременни момичета.Първоначално написано от Mi6inka
По темата: Има един-единствен начин - да надебелееш навсякъде и хората просто да те мислят за прасе. Тогава няма да им прави впечатление, че коремчето ти расте.
По думите ти оставам с впечатлението, че родителите ти не знаят, което ако е вярно си е чист АБСУРД, та мило момиче не се притеснявай за приятелките си - притеснявай се за родителите си, и по специално за тяхната реакция, когато разберат за глупавата ти постъпка.![]()
На теб ти е проблем как да го скриеш, а мислила ли си как ще се грижиш за бебето?!
тук си нацелила гредата май... живота ти го начука
Моля ?!
Е как ше скриеш корема? След 6 месеца сигурно ше ни питаш как да скриеш бебето.. Да си мислила! Кажи на ваще и тва е! Една моя позната роди съвсем на скоро, а сега е 11 клас, така че няма нито да си първата, нито поселедната, не се вайкай =D![]()
Аз се чудя дали поне бащата знае...А на приятелките ти им кажи най-добре,няма да сбъркаш!!!
Естествено че и родителите ми и бащата на детето знаят просто не искам да ставам обект на клюки толкова рано
Можеш да го скриеш още за около месец, но после...ще си проличи. Затова няма смисъл да го криеш...Първоначално написано от julinceto
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сегаПървоначално написано от julinceto
ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям
аз трябва да съм напълно луда да си оставя детето +тва не беше нежелана бременностПървоначално написано от sladky2009
Ами не разбирам, щом си желаеш детето, родителите ти знаят, бащата на детето знае..какъв ти е проблема? Щом още от сега си личи, няма как да го прикриеш - широките тениски и пуловерчета са до едно време. Щом искаш бебенцето си няма защо да се срамуваш, а хоратя нямат право да ти се подиграват, а само да се върхищават на смелостта ти![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Първоначално написано от Riot
+
Разбирам, че вероятно се притесняваш да станеш обект на обсъждане. Реално обаче не трябва да те тревожат чуждите приказки. Защо? Ами това е твоят живот, изборът е твой, бебето е желано, по думите ти. Всичко вече е факт, в един момент той ще стане ясен за всички. Просто се успокой и нека хората разберат, пък да говорят каквото си искат. Ти си живееш своя живот, не техния.![]()
Първоначално написано от sladky2009
абе човече ти добре ли си?не вждаш ли какви мизерии стават по домовете тя ще си го остави там...ами мислья,че дори бремеността и да не е била планувана и особено желана
пак е нямало да си остави детенцето
![]()
Успех,миличка!Възхищавам ти се,че си си задържала бебенцето и не се притеснявай да не ти пука за клюките и тези простотии...ходи със горда вдигната главаима защо!
To infinity and beyond.
![]()
Че направо не си и помисляй да го оставиш!!
И не обръщай внимание на долните клюкарки
losho losho...
Едно голямо евала за решението ти да задържиш бебето , но не разбирам как може да си искала да забременееш на 17... момиче са ти е времето да ходиш по дискотеки , да излизаш с приятели , ДА УЧИШ , а ти си решила да се задомяваш ... някак си не мога да си го обясня ..
Хубаво ваще ще ти помагат до някво време , ами после как ще го издържаш тва бебе като няма да можеш да се образоваш както си трябва от това бебе .