.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    най якото в случая е ... че хората които трябва да знаят за бременността ти го знаят и че няма да си оставиш бебчето тва е супер забременяла си млада ее голяма работа има ги разни случай
    какво ще кажат другите не е важно за тва не се влияй от чуждото мнение ти трябва да бъдеш щастлива и да не затормозяваш излишно пълно е със злобари такаче по добре ги игнорирай и си живей твоя живот а тук вече доста ти помогнаха по въпроса с облеклото
    Честито ще си имаш бебчеееее

Първо искам да те поздравя за детето ти. Моето мнение по темата е следното.. Щом като родителите ти и приятелят ти знаят- супер. Мисълта ми е, че ако някой ще те съди за нещо то това трябва да са или ваште или приятелят ти. Но щом те подкрепят- е страхотно. Иначе кво ще кажат другите? Еми може би няма да го одобрят и ще си мислят, че е нежелана бременност (а до колкото четох коментарите- е жалана). Може би наистина няма да кажат нещо кой знае колко хубави неща, но според мен е важното, че ти, семейството ти и приятелят ти знаете всъщност как стоят нещата. Така че много много да не ти пука. Важно е хората, които цениш и които мислиш, че те ценят те да те подкрепят. Примерно има едно момиче от 12 клас и е бременна в 5-тия или 6-тия месец (някъде там) и да ти кажа честно хич не й пука особено кой кво говори. Та лично аз мога наистина да те поздравя и да ти пожелая късмет.

Родителите ти знаят,приятеля ти знае,ще задържиш детето - еми честито какво по-хубаво от това По темата : Няма как да го скриеш,трябва да се примириш.
    Stay up all night with the stars *

Е кво я поздравявате...17 годишна майка?Не сме в циганската махала!И тя казва, че не е било случйано, т.е. го е искала? Не сте у ред нещо.

Хаха еми ти не можеш да го криеш тоя корем вечно .. като станеш в по напреднала бременност няма как да не ти личи.И ако вашите не знаят по добре им кажи сега от колкото да научат после ...

Голям фен Аватара на beb4yy
    ОО по -добре им каже кво ще криеш

Голям фен Аватара на krisence
    Щом като бащата и вашите знаят тогаве не би трябвало да те тревожи много мнението на другите! Все пак това си е лично твое решение и те не могат да ти се бъркат!

Цитирай Първоначално написано от krisence
    Щом като бащата и вашите знаят тогаве не би трябвало да те тревожи много мнението на другите! Все пак това си е лично твое решение и те не могат да ти се бъркат!
    +1

Много се радвам за решението ти и ти пожелавам здраве и щасти за теб и детето.
    Само едно не ми стана ясно - ще се омъжиш ли за бащата?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Re: Как да скрия че съм бременна.

Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    Цитирай Първоначално написано от julinceto
    Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.
    Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сега ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям
    Оу,курво проста махни се от тоя форум ма!Ако ти видя още едно подобно мнение направо ще си изповръщам червата!Дано утре ти кажат,че си осиновена бе боклук...как можеш да говориш и мислиш така ве,помяр!Не заслужаваш да живееш!

Относно темата:

Да не ти пука,щом вашите знаят и бебето е желано не виждам причина да се срамуваш и да обръщаш внимание на клюкарите!
    Да ти е живо и здраво детенцето и ти!Живей си и ги остави злобарите в ъгъла!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си