- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
Сега пък и тва ли измислихтеМисля, че ше е добре поне и възрастта да си казвате .... нз
![]()
mi moq e 17,5 i sum si dovolen ,a i priqtelkata mi 6tom nqma probelmi si4ko e ok![]()
![]()
3 сантиметра и набъбва. лекарите казаха, че бил зародиш и нямало да расте повече... горкият ;(
НА бившия с който мисля пак да се съберем също не му е много голям 15,5-16 ама на мен ми е напълно достатъчно и е направо като машинаПървоначално написано от TheBlackStranger
![]()
![]()
![]()
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
17 а едва сега направих 15
Давам снимки на лично.![]()
ала бала
Хей,момчета!
Аз съм момиче и искам да Ви кажа нещо.
НЕ Е ВАЖНА ДЪЛЖИНАТА,А ОБИКОЛКАТА,ЗА ДА ЗАДОВОЛИШ ЕДНО МОМИЧЕ!
Ако пенисът е дълъг и като молив-доста трябва да се потруди,за да я задоволи,а ако обиколката му е по-голяма,тогава той ще се търка в стените на влагалището по-усилено и ще я задоволи.
Са кой разбрал,кой не разбрал,надявам се да съм помогнала..![]()
Да!![]()
9-10 см |на 13 съм| - Има време ще порастне
![]()
И аз така съм до чувал
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Има и моя е някъде толкова 10-11 и сега направих 15Първоначално написано от john95
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
tiq merki ne sa dobre podbrani![]()
![]()
Първоначално написано от ScreambOy
хаха и аз сега направих 15 а ми е 17 момчета според мен 10 е доста малко за 15 годишни![]()
На 15 трябва да ви е без косми още ве .. : ) чак на 30-40 вече може, 5-10 см. . : )Какви теми пускате.. ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ .. НА МЕН МИ Е 45
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
18 и е мн дебел 14.5 му е обиколката сега може и да е повече
Достатъчно.
Ей такива простотий като прочета и се смея с глас на невежеството/тъпотията ви ! Как може да ти е 14.5 в обиколка ? Ти знаеш ли колко са 14 см бе ? пфффПървоначално написано от Mamar4o
![]()
Come out, come out wherever you are...
Първоначално написано от Mamar4o
![]()
![]()
![]()
da. i na mene po4na da mi raste pi6ka.. kato gledam 6te stane 5 metra...![]()
![]()
![]()
![]()
na mom4etata koito imat smelostta da si kajat istinata evala !![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
аха бравоПървоначално написано от psychopath
Да ве много ми е странно
Стуринта-> сутрешна ерекция надървени и първата или втората работа ви е да вземете линийката и да поченете да мерите ли бе ... хаха
Ако питате мене най хубаво вземете таква линия дето архитеките използват с точности до милиметри и блях блях не ги знам ама да е наистина точно щото всеки мм е от значение![]()
Определено достатъчно 17^![]()
Ее на 15 съм и ми е почти 17 смбива според мене и нямам комплекси
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Еми 14 см е толкова колкото като направиш знака OK-с палеца и показалеца...И моя е толкова в обиколка и вобще не ми се вижда достатачноПървоначално написано от JenataNaShefa
Със сигурност достатъчно![]()