- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
не съм го мерил ,но като го премеря щи кажа![]()
Първоначално написано от u3BaH3eMeH
Ti verno si izvenzemen!Ama pi4aga pove4e ot 17 e zle,pitai mackite te 6te ti kajat!![]()
моя е петнаиска нооо няма значение размера ... приятелката на 2 пъти свършиПървоначално написано от mamyla
Ааа Петко е найй-малко 45 см! Никога не ме е предавал!![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
16 и съм доволен за сега![]()
17 см
мале тва са лични неща бе как можв да питаш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
отивам да взема ролетката за мерене на мери и ще ви кажа![]()
![]()
Докато още са доволни мометата няма смисал да го мера като почнат да се оплакват може да зема да го премера![]()
Бе незнам ,аз сам си доволен за възръстта от размера. Иначе почти винаги е различно,максимум сам стигал 16 см , иначе варира около 1514 години съм.
Повече от 17 , 18 или макс 19 не ми трябва.
много
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
на 14 съм и моят Джони е дълъг 16,5см ....нз дали е нормално ама май е добре....се пак съм 1.80
poznavam mom4e koeto e na 13 i my e 22santa.
от небето до земята![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
17 см.
Радвай се на всяка стотна от своя живот, защото след тази стотна може да си на небесния свод.
Моят е нормален размер за бял мъж- 17 см.
В този форум всички са разгонени, но дотук !
колкото толкоз, аз си го харесвам, той си ме харесва и си се обичкаме размера не е важен!
GTA Stunting
кат бория на циганска любов
еми пениса ми вчера беше 25 см неска се събиждам и го мера - 50 см утре сиг ще е 75![]()
One 4 the money , two 4 the show
моя е голям пич
а аз кво да кажа с мойта малка патка 12 см на 15 съм![]()
12,5 на 14 съм![]()
![]()
Мхм...Аз мога да изтрезнея ама ти по-умна няма да станеш!Първоначално написано от an0nImkA
Westside rollin' all day, every day
един фр вика,че му бил 18см .. на 15 е .. тфа според мен.. хах.. не е така,ама щом казва..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\