- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
Първоначално написано от dunce
оФФФФФФФФ, писна ми... вие напраихте от мухата слон
, не мога да раазбера какво искате
... азз проссто попитах от чисто любопитство, сега вие си решавайте дали ще ми вярвате или не ... какво само ме опреквате ;дд , като не ми вярвате поне не се заяждайте и не дърпайте локуми ;дд
(дано не ме разберете погрешно, нищо лично
![]()
)
А бе всички тука парадират с сантиметри, ама те и днешните ''малки жени'' са едни кофи... файда за хвалбите![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
+1
![]()
17![]()
Виртуално надарени..Първоначално написано от miminko
Who's next!
9.5см![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Тая тема трябва да се премести в лично творчество.![]()
I agree.Първоначално написано от amk933
6cm стигат ли?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ем моя е 13см и съм на 14 години за мен си е напълно нормално се пак има да расте :Д
19
Моя е 15, а съм на 14 години.
15 см НА 16 годиниПървоначално написано от Hunter116
Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еее З е тва твойто е скромностПървоначално написано от buba4ko
![]()
не е важно колко е дълъг а колко е дебел!
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
33...
...инча
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ти...Първоначално написано от gandalfepi4
...магаре ли си?![]()
Греда , кон е.......Първоначално написано от Carlos
![]()
![]()
![]()
17см - 15 години
13 направих миналия месец и ми е 15.4 ... ай нареждайте че съм лъжец,като си знам,че ми е толкова![]()
![]()
Моя си е някъде към 17см., мерил съм го преди доста време ама ориентировъчно ми е толкова, но в крайна сметка и не ме е*е мисля че ткаа ми е добре![]()
ако съм разбрал правилно си момиче,значи да приемем че си момиче,ша си мислим че си.ако с "-" Означаваме дълбочината на вагината ти, излиза -(-15),което е равно на +15.}=>си хермафродитПървоначално написано от mettalium