- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
Абе ясно ми е, че лесно може да си намериш, тва е едно от най-лесните неща за женската част. Независимо дали от дявола или от 100 други кандидати.
Welcome to the Jungle...
Сега като погледнах темата и го премерих,16 такно не е от моливите
![]()
Аз ше си правя пластична операция, че с тия 42см. за къде съм...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Малко извън темата :
Знаете ли какво прави Чък Норис за да стане пениса му 30 см?
Сгъва го на две![]()
Аз моя приятел не съм го мерил от 4-ти 5-ти клас (преди 2-3 години) ....... и не мисля да го меря ама предполагам че е от 14 до 16 о.О
Между другото не е невъзможно...Аз съм 96 и ми е 16.Първоначално написано от playboyche
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
0см![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mnoooooooooooo
http://www.nagradka.com/gibinski
По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката ти да е кучка!
24![]()
Брей, т'ва само надарени в тоя форум бре. Като изключим че 90% го мерят заедно с ташаците, а другите 10% го мерят барабар с чертата дето разделя гъзЪ на две на всички останали са им малко над 20см![]()
Що не приемате такива теми насериозно?![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
при мен ситуацията е следната - 15 врабчета кацат на него, 16-тото успява само на един крак.![]()
лол.. вие от радиацията с лъжица ли ядете бе ;// к'ви са тея размери >< комплексирате ме ):Първоначално написано от Greennight
Да не ти е сгънат под прав ъгъл някак?Първоначално написано от Petrow
![]()
![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от Digger
) 3 см отгоре са нищо , ако просто го пъхаш и изкарваш .. Задоволяването не е да ти пъхнат 18 19 20 см и готово
![]()
На 16 год. съм и ми е 16 см.![]()
Спрете пък вие да казвате, че размера няма значение... Има разбира се, има не ами... Важно е и как го използваш, да, ама с по-голям ( не прекалено ) е по-хубаво... А моя е около 17 - 18 см, обаче по-важното е, че обиколката е 16 и половина... а това ако си го представите, е дооооста дебело нещо, всъщност е по-дебел от ръката на приятелката ми, тя е една такава мъничка... xD
16x18 викаш, а? Да не е квадратен случайно?![]()
Ще ме скъсате с тия простотии.
Първоначално написано от IncendiaSanctus
![]()
ККкак обиколката ще ти е 16.5 санта, ти да не си кон бе?
16.9 см в режим на готовност (нескопен, необрязан)
Първоначално написано от IncendiaSanctus
Моя пък е по-дебел от крака на приятелката ми и като и го сложа все едно е с три крака
Haha момчето с квадратния хуй, като го надървиш да не припадаш от недостиг на кръв хаха
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Казах "обиколка". Някой ще се замисли ли какво значи "обиколка" ?
1. Нека ви разqсня. Квадрата е РАВНИННА ФИГУРА. Не може оная ми работа да е "квадрат", най-малкото защото не е плоска.
2. ОБИКОЛКА означава : "дължината или периметъра на затворена крива." ( от Wikipedia ). Никой явно не знае какво значи ОБИКОЛКА. И не прави разлика между нея и ДИАМЕТЪР/РАДИУС.
Не ми пука какво мислите, честно казано, въпроса си е ясен, аз си отговорих доста прямо и с прости думи, но явно пак е имало доста хора, които не са ме разбрали... А, и приятен живот с пениси, дебели колкото молив ^_^