- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Ви е голям...?
Извини ни, ебачо. По начина който обесняваш само ми е ясно, че си некав задклавиатурен очелатко. Добре, че е интернета да си живеете в измисления свят.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Извинявай,но аз мога да ти кажа че не е излъгал за размера,виждала съм му го.А ти че нямаш елементарни познания по математика,а си пълен с комплекси заради твоя размер явно,си е твой проблем.Толкова ли ви е трудно да повярвате,че има и хора с по голям кур от вашияПървоначално написано от Millionaire
И да,размерът има значение.Леймъри..
Believe in yourself.
Kирилицата е задължителна. Extremescream
xD
от 16 до 17 см в най-възбудено състояние.. едвам премижах от густо държейки линийката.
WTF!Първоначално написано от Markuss
да!Първоначално написано от psychopath
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
2 мйетра
Влезе ли си с другия ник за да потвърдиш, че вадиш паламарката хахаПървоначално написано от dami666
Ми не, всъщност, това е никът на приятелката ми, тя ме отвори за тоя форум.Първоначално написано от Millionaire
...Ама явно и тук е наситено с комплексари като теб, а си мислех, че ще има освободени и мислещи хора... Писах ти лично съобщение, не спами темата с глупостите си, ако имаш нещо да ми казваш - отговори ми на лично. Ако толкова не ми вярваш, и си от София или региона, ела и ще ти покажа, да се убедиш сам...
За следващия ти пост - защото само спамиш, тъпак с тъпаците - не се мъчи да използваш толкова сложни думи, не ти отиват :P
Казах ти, внимавай със стегматизма софтуерен инженерио и по-възможност не ме натоварвай с твоята отделна интернет самоличност.
На мен ли ми се струва или почвате да спамите RAGE заради някакви свои комплекси.Първоначално написано от Millionaire
Без флуд моля.
По темата: 18
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
ХАХАХААХАХААПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ ли сам комплексирания бе АХАХАХАА
![]()
![]()
Айде чакам те , идвай с линията и виж , като не вярваш. Тва че е голям не значи че лъжа ... омг , кой бил комплексиран
![]()
![]()
+ тва не мера от ташаците ... айде искам снимка на клъцнатите топки ...
Обичам, когатоо погледна към теб...а ти вече ме гледаш...<3
15 санта са достатъчни.....
Тая тема няма да я бъде просто.
То е спам, спам, спам с 99% измислени мнения. 90% използват линия с мащаб 1:2 и ги е срам, но на никого не му е ясно, че не е важно колко са, а как са използвани. Явно, че в тийн възрастта, въображението си казва думата и подобни запитвания поставят началото на sci-fi романи и вербални сблъсъци. Поради тези социално-културен феномен и естествена склонност към фантасмагории - ключ.