.

Виж резултатите на анкетата: Колко Ви е голям

Гласували
1575. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 15см

718 45,59%
  • 17см

566 35,94%
  • 19см

291 18,48%
Затворена тема
Страница 34 от 35 ПървиПърви ... 24303132333435 ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 856
    Извини ни, ебачо. По начина който обесняваш само ми е ясно, че си некав задклавиатурен очелатко. Добре, че е интернета да си живеете в измисления свят.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Извини ни, ебачо. По начина който обесняваш само ми е ясно, че си некав задклавиатурен очелатко. Добре, че е интернета да си живеете в измисления свят.
    Извинявай,но аз мога да ти кажа че не е излъгал за размера,виждала съм му го.А ти че нямаш елементарни познания по математика,а си пълен с комплекси заради твоя размер явно,си е твой проблем.Толкова ли ви е трудно да повярвате,че има и хора с по голям кур от вашия И да,размерът има значение.Леймъри..
    Believe in yourself.

Kирилицата е задължителна. Extremescream
    xD

от 16 до 17 см в най-възбудено състояние.. едвам премижах от густо държейки линийката.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Markuss
    от 16 до 17 см в най-възбудено състояние.. едвам премижах от густо държейки линийката.
    WTF!

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    само аз ли не си меря пишката като идиот с линийка
    да!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    2 мйетра

3 сантиметра, но не съм имал оплаквания.

Цитирай Първоначално написано от dami666

Извинявай,но аз мога да ти кажа че не е излъгал за размера,виждала съм му го.А ти че нямаш елементарни познания по математика,а си пълен с комплекси заради твоя размер явно,си е твой проблем.Толкова ли ви е трудно да повярвате,че има и хора с по голям "мъжки полов орган" от вашия И да,размерът има значение.Леймъри..
    Влезе ли си с другия ник за да потвърдиш, че вадиш паламарката хаха

Цитирай Първоначално написано от dami666

Извинявай,но аз мога да ти кажа че не е излъгал за размера,виждала съм му го.А ти че нямаш елементарни познания по математика,а си пълен с комплекси заради твоя размер явно,си е твой проблем.Толкова ли ви е трудно да повярвате,че има и хора с по голям "мъжки полов орган" от вашия И да,размерът има значение.Леймъри..
    Влезе ли си с другия ник за да потвърдиш, че вадиш паламарката хаха
    Ми не, всъщност, това е никът на приятелката ми, тя ме отвори за тоя форум.
    ...Ама явно и тук е наситено с комплексари като теб, а си мислех, че ще има освободени и мислещи хора... Писах ти лично съобщение, не спами темата с глупостите си, ако имаш нещо да ми казваш - отговори ми на лично. Ако толкова не ми вярваш, и си от София или региона, ела и ще ти покажа, да се убедиш сам...

За следващия ти пост - защото само спамиш, тъпак с тъпаците - не се мъчи да използваш толкова сложни думи, не ти отиват :P

Казах ти, внимавай със стегматизма софтуерен инженерио и по-възможност не ме натоварвай с твоята отделна интернет самоличност.

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Казах ти, внимавай със стегматизма софтуерен инженерио и по-възможност не ме натоварвай с твоята отделна интернет самоличност.
    На мен ли ми се струва или почвате да спамите RAGE заради някакви свои комплекси.
    Без флуд моля.

По темата: 18
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Цитирай Първоначално написано от ESPer
    96 набор - 18 см

Като почнат пикльовци като теб да лъжат
    ако ти е повече от 12 см аз ще си клъцна мадурите!!!! недорасал комплексар такъв
    ХАХАХААХАХАА АЗ ли сам комплексирания бе АХАХАХАА Айде чакам те , идвай с линията и виж , като не вярваш. Тва че е голям не значи че лъжа ... омг , кой бил комплексиран + тва не мера от ташаците ... айде искам снимка на клъцнатите топки ...
    Обичам, когатоо погледна към теб...а ти вече ме гледаш...<3

15 санта са достатъчни .....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Тая тема няма да я бъде просто.

То е спам, спам, спам с 99% измислени мнения. 90% използват линия с мащаб 1:2 и ги е срам, но на никого не му е ясно, че не е важно колко са, а как са използвани. Явно, че в тийн възрастта, въображението си казва думата и подобни запитвания поставят началото на sci-fi романи и вербални сблъсъци. Поради тези социално-културен феномен и естествена склонност към фантасмагории - ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си